Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vizi
vizi napisal/-a:Prijave: bo organizator sprejemal od 12,00 do 14,30 ure v brunarici Turističnega društva Zadvor

K prijavam lahko prinesete že izpolnjeno prijavnico, ki jo dobite na linku:
Športno društvo Zadvor (pojdite pod AKCIJE 2008 > 27. MOLNIŠKI TEK) :)
Uporabniški avatar
 ROSI64
Uroš Sobočan napisal/-a:Hm tolko lepega maste o tem povedat da me kar mika...Pa to se lahko vsak prijavi?

Prijavi se lahko vsak, ne glede na pripravljenost, saj tečeš na lastno odgovornost.

Na tekmovanjih je vedno tako, da je eden prvi in eden zadnji, vsi ostali se pa vmes porazdelimo. :D

Le pridi :!:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Če bom imel čas, se mogoče tudi jaz pojavim na tem teku...kot trening tekmi :lol:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi napisal/-a:Če bom imel čas, se mogoče tudi jaz pojavim na tem teku...kot trening tekmi :lol:

Ti se le pojavi. To ne bo tvoj trening tekma, ampak čisto prava tekma. Saj veš, letos sva števce resetirala in je še vedno 0:0. Si pa še vedno moja konkurenca veš.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Če bom imel čas, se mogoče tudi jaz pojavim na tem teku...kot trening tekmi :lol:

Ti se le pojavi. To ne bo tvoj trening tekma, ampak čisto prava tekma. Saj veš, letos sva števce resetirala in je še vedno 0:0. Si pa še vedno moja konkurenca veš.

Sicer je zelo majhna verjetnost, da se bom pojavil na tej tekmi (odvisno od tega, kako bom porihtal nekatere zadeve do konca tedna):oops: :cry:, drugače me pa veseli, da me še vedno jemlješ za konkurenta, še posebej glede na tvoj rezultat iz Gradca, ki je zame znanstvena fantastika :?, tako, da te bom letos verjetno zopet gledal v hrbet... :bum:

Lp!
Uporabniški avatar
 tae
vizi napisal/-a:
KATEGORIJE:

8. Moški-10b 10 km od 30-49 let(1978-1959)
12. Ženske-B 10 km od 30-39 let(1978-1969)

Eno tehnično vprašanje, ki ne spremeni odločitve o moji udeležbi, vseeno sem pa opazil. Kako to, da je moška kategorija od 30 do 49 let (19 let) in ženska kategorija od 30 do 39 let (9 let).

Ali bo prireditev v vsekem vremenu, glede na to, da nekaj dež napovedujejo ?
tae napisal/-a:Eno tehnično vprašanje, ki ne spremeni odločitve o moji udeležbi, vseeno sem pa opazil. Kako to, da je moška kategorija od 30 do 49 let (19 let) in ženska kategorija od 30 do 39 let (9 let).

Na Goladi pravimo: Tudi če prekle padajo :D .
Boš pa v ribiških škrornjih tekel.
Uporabniški avatar
 tae
Ponovno sprašujem ali bo prireditev v vsakem vremenu ?
Če ne, si moram tik pred zdajci najti drug nadomestni tek.
Uporabniški avatar
 Bajsi
tae napisal/-a:Ponovno sprašujem ali bo prireditev v vsakem vremenu ?
Če ne, si moram tik pred zdajci najti drug nadomestni tek.

Helou!
Leta 2000 je bilo tako scanje, da je zmagovalec (Erjavec Anton) tekel v kopačkah, da je zmogel pošteno hitrost glede na progo, ki bi komotno služila za "mudwrestling".
Mislim, da ni panike, da bi prireditev odpadla zaradi neumnih odločitev vrlih meterologov.
Uporabniški avatar
 tae
O.k. bajsi, upam da bo res tako. Bo pa verjetno res kar problem še posebej v tisti prvi gozdni hrib. Tako, da kakšnih hudih rezultatov ni za pričakovati.
Uporabniški avatar
 tae
Ker se tu organizatorji nič ne javljajo in ker mi duša ni dala miru, sem jih poklical in

JA, PRIREDITEV BO V VSAKEM VREMENU, če se še kdo slučajno sprašuje.

Se vidimo.
Uporabniški avatar
 AVI
tae napisal/-a:
vizi napisal/-a:
KATEGORIJE:

8. Moški-10b 10 km od 30-49 let(1978-1959)
12. Ženske-B 10 km od 30-39 let(1978-1969)

Eno tehnično vprašanje, ki ne spremeni odločitve o moji udeležbi, vseeno sem pa opazil. Kako to, da je moška kategorija od 30 do 49 let (19 let) in ženska kategorija od 30 do 39 let (9 let).

drugo tehnično vprašanje....ali kategorije za ženske na 20km ni....ali pa je samo jaz nisem opazil :oops: .....če slučajno kdo kaj ve. :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA