Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dragons
Če slučajno kdo ni dobil :
"Obveščamo Vas ,da štartne številke lahko dvignete v soboto, 19.06.2004 ob 18.00 do 20.00 ure oziroma v nedeljo, 20.06.2004 od 7.00 do 9.00ure, vprostorih Občine Predvor, Dvorski trg št.10. Pri dvigu štartne številke morate obvezno predložiti veljaven osebni dokument ( potni list ali osebna izkaznica) .Obenem pozivamo tekače, ki imajo svoj čip, da le tega prinesejo s seboj.Vsi, ki še nimate čipa pa ga boste prejeli ob plačilu kavcije ( 6000SIT) ob dvigu štartne številke. "
Uporabniški avatar
 tini
tini napisal/-a:
Lučko napisal/-a:Tini, obnovi procenten (%) račun :shock: . V nedeljo se spopadaš s procenti :-- .

Obrestni je ponovljen, ni blema se ga ze veselim.

Anekdota:

Danes me je poklical direktor in mi rekel, da mu naj prinesem formulo od obrestno-obrestnega racuna.

Sem mislil da me bo pobralo (komaj sem zadrzeval smeh).

LpTini
Uporabniški avatar
 tadejk
Mislim, da bo v nedeljo bolj tako

Slika

Pečenko govori kar o treh kapljicah, super, komaj čakam.
Uporabniški avatar
 Barb
Tadej to si narobe slišu.

A še nisi unga slišu:K' tekaški forumlaufa,sonček sije :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Sem ravno govoril z organizatorji

Večino je že Dragons napisal, sicer pa le še v vednost.

Zapore ceste jasno ne bo ( razen nakaj časa ob štartu ), tako, da bodo spremljevalci prosto opravljali svojo nalogo.
Prevozi tekačev se bodo opravljali z avtobusi ( štafete )
Meritve časa opravljajo Slovenci, tako, da za lastniške čipe ni bojazni, da ne bi "vlekli"

2x LP
Uporabniški avatar
 lojzeP
Evo mene še enkrat 8)

Sem ravno dobro prišel iz Preddvora, kjer sem za naš dream team uredil tisto, kar je bilo pač potrebnega - kar pomeni- jutri za nas gužve ni sploh 8) 8)

Torej :
Številke so tri, in glej ga glej, na vseh je enaka številka ( navijajte za 331 ). :laola
Čip je le en ( moj ), in si ga bomo predajali - to velja za VSE tekače v štafetah. :shock: :shock:
Propagandni material in bona za essen und trinken sta tudi priložena :D :D
Majica je bila tudi v vrečki - barva modra

Osebni predlog:
glede na slišano, bi predlagal, da se vozimo(te) s svijomi avtomobili ( in ne z organiziranim prevozom - avtobusi ), ker je zadeva okrog prevoza nekam zakomplicirana :?: :idea:

2x LP

P.S. jasno me je tudi danes matral firbec okrog proge ( 1. predaja ) zato sem jo šel še enkrat prevozi z avtom, in ne boste verjeli - med Preddvorom in Potočami je že malce deževalo. Višje v Kokri ni bilo pa nič mokro.
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Evo mene še enkrat 8)

Sem ravno dobro prišel iz Preddvora, kjer sem za naš dream team uredil tisto, kar je bilo pač potrebnega - kar pomeni- jutri za nas gužve ni sploh 8) 8)

Lojze, zelo primerno. :) Upam tudi, da se bos jutri na svojem ravninskem delu tudi podobno izkazal. Vsi vemo, da si sprinter! :) :) :)

Kaj pa ti je to za en essen v Eisen kapel ? Verjetno kobasice na sto in en nacin v holzersko-jodlarskem slogu!!! :cry:

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ma futr naj bo kakršen koli, sam , da je pirček zraven :toast:

Se bodo pa je nova brače izprsila, pa nas kaj lepo postregla :shock: 8)

2x LP

P.S. Samo za tanartabolj firbčne pa tole - ravno je začelo treskat - pa deževat tudi
 dpop
lojzeP napisal/-a:P.S. Samo za tanartabolj firbčne pa tole - ravno je začelo treskat - pa deževat tudi

Ti pa še zmeri tlele visiš namesto da bi spal in nabiral moči...

LP Darko

P.S. Tini, Lučko... a vidva vidta tole... :?: :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
dejmo 331!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laola :TF)

m
Uporabniški avatar
 lojzeP
To mi deli Mojca - se je slišalo preeceeeeeeeej daleeeeeeeeeeeeč :D :D
Pa hvala lepa !!

2x LP

P.S. poročilo sledi malce kasneje ( ko se želodček postavi malce bolj pokonci ) :idea: :idea:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA