Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 AVI
...prvič na molniškem teku....verjetno ne zadnjič.....tisti ki je bil tam že ve zakaj... :lol: :lol: ......

....drugače pa vreme OK, sicer nekoliko vetrovno, ampak nič pretresljivega...tako da :D :D .....proga prijetno zavita skozi gozdičke in travnike, ob potočku....
...s tekom zelo zadovoljen, predvsem zahvala...tekaču, ki me je 2,5 kroga vlekel naprej :lauf: ......oziroma sva se nekoliko menjavala v vodstvu...... kar je bilo zabavno :) ....ampak me je proti koncu zvilo, tako da sem nekoliko popustil zadnja 2 km....

...čisto toliko na hitro...

P.S. videl, še kar nekaj TF-jevcev, tako da morda kdo od njih napiše kaj več.... :D :D ...
Uporabniški avatar
 Laufer
Luštno je bilo. Po dolgem času se je na tekmi pojavil Maj. Glede rezultatov, kaj naj rečem, saj vsi veste Tae - 4. mesto.

Še nekaj SLIKIC in seveda čestitke vsem TF dobitnikom medalj in pokalov.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No TAE ta tek ti je zgleda rezrviran za 4.mesto.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

na Molniškem teku sem bila letos drugič. Lani se mi je proga zdela neskončno težka, letos pa že veliko manj. Včeraj je šlo vse kot po maslu, bila je polna luna in koleno me ni prav nič bolelo. Ugotavljam, da bi mogoče morala kupiti druge superge (pa ne zaradi polne lune :wink: ).
Analizica se je zavlekla v pozno popoldne in naša "srečna" klop je pobrala toliko nagrad, da bi lahko opremili prenosno TF kopalnico. :P
Naj povem še to, da sem neskončno srečna, da se je začelo pomladansko vreme s sončkom in prijetnimi temperaturami, ki kar vlečejo v naravo in na tek, juhej!
Aja, ponovno sem bila samo druga v svoji kategoriji. :cry: He he. Juhej! :clap:
Čestitke vsem za dobre rezultate...
Lp, I.

Ps: Dobila sem tudi nekaj strokovnih nasvetov glede teka od izkušenih tekačev in na koncu sem se lahko prepustila masažerki.
Uporabniški avatar
 tae
Povzetek po alinejah:

:arrow: lanski čas na enaki razdalji izboljšal za več, kot 2,5 minuti (glavni cilj izpolnjen)
:arrow: ura namerila razdaljo 10,68 km, končni čas dobrih 42 minut in povprečni tempo 3:58 min./km (ti podatki so po uri, dejanski so malo drugačni)
:arrow: proga sicer malo blatna, ampak dejansko ni bilo panike, ker sem glede na predhodno deževje pričakoval slabše stanje
:arrow: ja, na koncu, tako kot je že laufer povedal spet sem bil 4. v kategoriji (letos prvič četrti, predvidevam da bom nadaljeval s taetovim sindromom, ampak nič hudega)
:arrow: SPLOŠNO STANJE: ZADOVOLJEN
Uporabniški avatar
 pajo
Še 1 od tekov ko sem se zaradi službe obrisal pod nosom. Vidim, da ste uživali. Lepo.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Najprej postranski tekmovalno-športi del: :wink:
Z OLE-tom sva se spopadla s 4 krogi zahtevne 20 km proge. :rol:
Branila sva lanski odlični dosežek. Letos je bila konkurenca žal zelo huda, tako da nama ni uspelo (pokal, ki ga držim na Lauferjevih slikcah seveda ni moj, a ga je bilo vseeno lepo držati v rokah). :lol:
Tretji krog je bilo (vsaj meni) kar prevroče, tako da sem bil počsnejši kot lani. Glede na (ne)pretečene kilometre na treniningih je bil rezultat popolnoma pravičen. Ah ne, bil sem odlično pripravljen, samo proga je bila blatna in sonček je pretoplo sijal. :rol: :hehe:
Za četrto mesto je nujno treba uvesti medaljo, če ne že pokal. Imenoval se bo Taetova medalja. Tokrat sem na lastne očći videl, kako mu je bil Obivankenobi ves čas za petami. Očitno oba napredujeta. Bravo!! :clap:

Sedaj še glavni del: :TF)
Tale molniški tek je prav lušten. TF družba je prisrčna, še Maja smo zvabili na progo. vsem dobitnikom kolajn in pokalov iskerene čestitke (Sončka bravo za rezultat, predvsem pa za pregnane bolečine v kolenu). Nagrade smo tudi dobili pri žrebanju (vse naše srečke so zadele). Organizatoerji so nam dali krof in jabolko, pa za piti kolikor smo hoteli, ne le na progi ampak tudi potem. :clap:
Štartnina ni bila visoka, sonček je bil dobrodošel (edino kar so so zagrešili organizatorji je bilo to, da so ga naročili žer po 10. km ne pa po 20. km). :cry: Nekateri so se po teku tudi masirali (častil organizator).

Pogrešali smo N@djo in Kustusa. Pridemo spet. DRugo leto.

Posebej za TF, vaš baron Razy.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Predhodniki pred mano so že veliko napisali o teku in še slikovno gradivo dodali, tako da ne bom istih stvari še enkrat ponavljal.

Po več kot letu premora, sem se začel udeleževati tekov na tekmovanjih, to je bil moj prvi letošnji tek.
Bilo je super:
- na tekmovanje šel skupaj z dvemi dekleti :)
- na samem prizorišču tekmovanja preživel lep dan v družbi TF, spoznal nekaj novih obrazov :)
- glede na mojo trenutno formo sem bil z rezultatom zadovoljen :)

Skratka bilo je res super, :clap: v super družbi :TF)
Uporabniški avatar
 AVI
Laufer napisal/-a:Še nekaj SLIKIC in seveda čestitke vsem TF dobitnikom medalj in pokalov.

Hvala za slikco! :D
AVI napisal/-a:...predvsem zahvala...tekaču, ki me je 2,5 kroga vlekel naprej :lauf: ......oziroma sva se nekoliko menjavala v vodstvu...... kar je bilo zabavno :) ....ampak me je proti koncu zvilo, tako da sem nekoliko popustil zadnja 2 km...

Meni se pa kolca... :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
raziskovalec napisal/-a:
Pogrešali smo N@djo in Kustusa. Pridemo spet. DRugo leto.

Posebej za TF, vaš baron Razy.

lp

lepo je videti da naju kdo pogreša sva bila zaradi familije odsotna res nama je žal a kaj čmo tudi to se zgodi. sva bila pa z mislimi z vami vse do cilja.
Uporabniški avatar
 AVI
BoštjanG napisal/-a:
AVI napisal/-a:...predvsem zahvala...tekaču, ki me je 2,5 kroga vlekel naprej :lauf: ......oziroma sva se nekoliko menjavala v vodstvu...... kar je bilo zabavno :) ....ampak me je proti koncu zvilo, tako da sem nekoliko popustil zadnja 2 km...

Meni se pa kolca... :wink:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Kdaj bodo pa rezultati na netu :?:
Uporabniški avatar
 tae
Rosi, po mojem nikoli, ampak pustimo se presenetiti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA