Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

brzinca
jaz pa še nisem nobenega meila dobila???
Uporabniški avatar
 PUHKO
niti jst ne....italjani si vedno vzamejo mal več časa....če še en teden ne bo maila, jih bom pa poklical... :lol:
 deniss
Pozdravljeni!

Sem prijavljen na polmaraton v Trstu pa nažalost ne bom uspel it....

Če koga zanima naj mi sporoči....imam potrjen mail tako, da bi bilo potrebno samo dvigniti številko....nisem sicer kontaktiral organizatorje, ampak mislim, da ne bi smel bit problem zamenjat imena....

Dam pa številko in mest zastonj....sam, da nekdo gre, če ima voljo....

Lp,

Deniss
Uporabniški avatar
 klatez
Imaš ZS...
Uporabniški avatar
 tae
Včeraj sem po pošti dobil obvestilo ali potrdilo o prijavi na polmaraton, dodeljeno štartno številko in drugimi potrebnimi podatki za tek.

Torej brzinca ali kdorkoli drug, že kaj veš kdaj boš šla predčasno po pakete, ali naj zadevo vseeno raje prevzamemo na dan dogodka tik pred štartom. Če ja, mi lahko pošlješ zs, kam ti pošljem (po pošti) to potrdilo, če ne pa vseeno hvala za tvoj trud.

Še eno vprašanje, ki morda ne spada v to temo, pa bom vseeno zapisal, ker tega v praksi še nikoli nisem speljal. 2.5.2008 imam kratko tekmo (7km), 3.5.08 imam frej, 4.5. pa tu v Trstu polmaraton. Seveda se želim na obeh tekih maksimalno potruditi. Ali obstaja kakšen čudežen recept za hitro (beri enodnevno) regeneracijo? Morda kakšni domači zvarki starih babic ali kaj podobnega. Morda pomoč MiraR in ZdravkaC, za katera vem, da sta v dveh dneh pretekla 2 maratona.
 brzinca
zaenkrat še ne vem točno kdaj bom šla po cifre,ravno zaradi praznikov in dopusta.Šla pa bom ,ker zjutraj pred sigurno ne bom.
Uporabniški avatar
 PUHKO
Če je še kdo, ki je že plačal in ni dobil potrdila po mailu....naj pošlje mail na: info@bavisela.it

In v zelo kratkem boste potrdilo dobili na mail.

Bom pa v prihodnjih dneh tudi sporočil, če bom šel v petek v Trst si iskat številko. V primeru, da grem.....lahko še za koga drugega vzamem in mu pripeljem v LJ.
Uporabniški avatar
 Black Raven
Če kdo ve ,da je to možno in če je lahko oddam mo že plačano štartno številko za Trst polmaraton 21km. Interesenti lahko kontaktirate na grega.tomazic@freeapproved.com. Ne morem štartat zaradi poškodbe. Lp
Uporabniški avatar
 tae
V nedeljo je na vrsti Trst, torej še slab teden. Kakšne novice od kogarkoli ?
Uporabniški avatar
 milkec
tae napisal/-a:V nedeljo je na vrsti Trst, torej še slab teden. Kakšne novice od kogarkoli ?

Tae - do Trsta je še 6 dni... Torej bomo o Trstu razišljali čez 5 dni :D :D :D
Uporabniški avatar
 PUHKO
Odločitev je padla :shock: . V petek ko se vračam iz Portoroža, se bom zapeljal čez Trst in vzel svojo štartno številko. Če kdo želi, lahko vzamem številko tudi za koga drugega in jo pripeljem v LJ :D

Za podrobne info pa mi pošljite ZS.
 brzinca
V nedeljo bo vreme o.k.,smo se zgoraj zmenili. :lol:
 velero
Živjo! Skupaj s punco greva na polovičko v Trst in zato iščeva kak prevoz iz LJ v nedeljo zjutraj. Če nekdo gre z avtom in bo imel dva prazna mesta, naj se oglasi pa se lahko zmenimo in gremo skupaj!

LP wolkig3@gmx.de 040564538
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA