Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Namenoma odpiram temo v "splošni debati" in ne pri lestvicah, ker bo nekaj posebnega. Namreč zanima me, če je na forumu še kdo takšen, ali sem morda že zmagovalec. Po končanih tekmovanjih se ponavadi govori o prvih treh (najhitrejših), nehvaležnem 4. mestu in morda o zadnjem mestu. Vsi ostali so nekako razporejeni vmes od 5. do zadnjega mesta. Tisti, ki že dlje časa spremljate ta forum, boste vedeli, da se je že večkrat omenjalo "taetov sindrom", pa "taetovo mesto (uvrstitev)",...

Mene zanima kateri forumaši ste mi podobni v tem pogledu. Štejejo pa dejansko 4. mesta na tekmovanjih, bodisi absolutno, bodisi v kategoriji, ali pa končna skupna uvrstitev večih tekov po kakšnem pokalu.

Minimalno število četrtih mest mora biti 3x. Zakaj?
- Če si le 1x 4. je to lahko le slučaj
- Če si 2x 4. to pomeni, da si še vedno malo prepočasen za medaljo
- Če si 3x 4. obstaja verjetnost, da si mi podoben

Moje trenutno stanje =

9x ČETRTI
(Bevke 2006 v kategoriji)
(Molniški 2007 v kategoriji)
(Drenov grič 2007 v kategoriji)
(Bevke 2007 absolutno)
(štafetni polmaraton Koper-Milje 2007)
(tek po štengah 2007)
(štafete Velenje 2007)
(Molniški 2008 v kategoriji)
(Kanegra-Portorož 2008 v kategoriji)
Nazadnje spremenil tae, dne 27 Jun 2008, 11:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 miciM
No naj ti bo malo v tolažbo, jaz sem se včeraj včlanila v tvoj "klub", v Senožečah sem bila 4ta v svoji kategoriji :cry: , ne dejansko sploh nisem bila žalostna, z rezultatom pa celo zadovoljna.

:wink:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Jaz tudi. Zgleda, da bo 4. mesto v Gorenjskem pokalu letos rezervirano zame. Moram pač priznati premoč obema Oblakoma in Markošu.
Uporabniški avatar
 Radolca
hehe, jaz se bil lani četrti v svoji kategoriji na 4. Jurjevem pomladnem krosu v Gorjah.
Šment, pa taka uvrstitev :?
PS: Drugače se pa bolj ali manj držim v zlati sredini
Uporabniški avatar
 tae
Mici in Bojan, vsaj 3x morata biti četrta za "moj klub."
Uporabniški avatar
 tomi
Sem malo pobrskal po zvezkih, kjer imam zapisane rezultate. Štel sem do številke 25, pol sem se pa naveličal...
Uporabniški avatar
 tae
tomi, s to številko si me definitivno premagal v četrtih mestih. Samo za informacijo, koliko časa pa že tečeš ?
Uporabniški avatar
 tomi
Od leta 1994. Vmes je bilo tudi kakšno leto, ko nisem nič tekmoval.
Uporabniški avatar
 tae
Hvala. In kakšna predvidevaš bi bila številka, če bi štel do konca ? Približno, cca ...... ali naj upoštevam št. 25 ?
Uporabniški avatar
 tae
Tomi se ne javi več, torej:

1. Tomi :arrow: 25x četrto mesto (v cca 14ih letih)
2. tae :arrow: 8x četrto mesto (v slabih 3eh letih)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Imaš še vse možnosti, da boš tudi tukaj četrti. :) :wink:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Hja, Tae ob tej tvoji temi se sprašujem, če sem sploh kdaj bil 4. na kakšnem teku, tako, da po mojem definitivno ne spadam v tale tvoj klub :oops: :bum:

Lp! :wink:

p.s.: v prihodnje ti želim čim manj 4. mestih in čim več stopničk... :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Pomotoma sem v tej temi zadnji svoj prispevek zbrisal, pa nič hudega. Hotel sem povedati, da sem spet osvojil eno

4. mesto, kar pomeni skupno 9x četrti.
Uporabniški avatar
 Laufer
Tae, vsaj nekje si daleko prvi. :lol:
Uporabniški avatar
 tae
:nono:

A nisi videl, da je tomi full pred mano. Koliko pa je še takšnih, ki se nočejo javiti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA