Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 RoKo
Iz zasesljivih virov imam informacijo, da je ostalo pasulja, sadja, piškotov in da se gostilni ni spilo ravno veliko piva.

Halooooo? :lol: A se je vsem mudilo v službo tako kot meni?

Še nedelje niso več to kar so bile. :cry: isto me čaka po teku na Slavnik.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Vsi ki smo se udeležili teka v Senožečah, smo bili že zjutraj pričakani v lepem sončnem vremenu, :) ki je pokazal svojo pomladno moč. Tako smo nekateri prvič letos pokazali svoje bele noge. :oops:

Jaz sem se teka prvič udeležil in upam, da ne zadnjič, saj mi je bila proga zelo všeč. Cela trasa je speljana po bližnih gozdovih, po dokaj lepih makadamskih cestah. Je pa tudi eden redkih tekov, kjer zadnji kilometer teče samo še v dolino v cilj. :D

Do organizacije nimam nobenih pripomb. :clap: Pasulj je bil dober, sadja in piškotov je pa bilo v izobilju.

S svojim rezultatom sem bil zadovoljen. Čestitke pa Matjažu V. :clap: za doseženo drugo mesto v skupini.

Na teku je pa bilo bolj malo članov TF, :( verjetno ste se udeležili drugih tekov. :)
Uporabniški avatar
 tae
To pomeni, da RoKo ni govoril o pokalu za tekaški forum, ampak za "njegov klub." Sorry, my mistake.
Uporabniški avatar
 RoKo
tae napisal/-a:To pomeni, da RoKo ni govoril o pokalu za tekaški forum, ampak za "njegov klub." Sorry, my mistake.

Seveda, da ne bo pomote. "ŠD Kraški tekači Sežana" -najštevilčnejša ekipa, tudi pred domačini, ki jih ni tako malo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA