povezave na uradne koledarje rekreativnih prireditev, osebni koledarji, ...

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 dexi27
Super razpored je tukaj, zdaj pa na juriš!!!
Ampak kategorija MNZ pa se je ukinila. Le koga je strah hirtrih policistov, se bojim, da kar sami sebe!!! :bum:
Uporabniški avatar
 EčO
Kategorja MNZ-Policija še obstaja! So boljubil, da bodo v kratkem dodal informacijo o tem!

Sam naše bonitete v službi so pa res odpadle! :evil:

Bomo videli kolk nas bo letos udeležnih brez službene stimulacije :?:
Uporabniški avatar
 dexi27
Ne se šalit itak nas je blo peščica, (če pravijo da nas je 6500???) zagnanih in v splošnem merilu dobrih tekačev. Ja še bomo tekli a dvomim da pod kategorijo MNZ (no vsaj jaz), zaradi "bonitete" v službi.
Le kdo se boji hitrih policistov!!!!! :oops: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 RoKo
Jaz bom. Plan je narejen, malo bo akcije za prevoz do Prekmurja, Štajerki teki pa so blizu (Polzela,Matke,),Gorenjska (Preddvor) tudi, za Dolenjsko mi pride v poštev zaradi drugih obveznosti edino Mokronog. Primorske pa itak oddelam vse tri. Kak dan bo treba pač iz službe pohitet, al pa obratno. Gremo.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 29 Feb 2008, 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ero
kategorija MNZ se je res odlično 'prijela'. tudi zaradi nje se je dvignila številčnost udeležbe in kvaliteta tekov.

a letos se nam je 'zgodilo' predsedovanje EU. mogoče je to le izgovor, mogoče ne...

osebno sem za to, da imamo uradno kategorijo MNZ tudi letos. a to ni odvisno od mene ampak od vodstva Policije...
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

sledi uradno obvestilo :)

ravnokar me je namreč klical gospod Franc Rožman, ki je na Policiji med drugim zadolžen za urejanje športnih aktivnosti.

pravi naslednje:

- kategorija MNZ - Policija tudi letos JE v okviru tekov za Slovenski rekreativni tekaški pokal :D
- ugodnosti, ki ste jih imeli policisti lani zaradi udeležb na tekih, NI :(

torej bomo tudi na straneh Slovenija teče dodali strani za MNZ :!:
Uporabniški avatar
 dexi27
Jaz pa pravim na teke bom hodil, kot že preden smo meli svojo kategorijo, ampak prijavljal pa se ne bom pod MNZ :!: :!: :!:
V bistvu po moje skupno število nebo tolk upadlo, zna pa bit upad v kategoriji.
Uporabniški avatar
 RoKo
Če mi bodo šli na roko z razporedom, bom pripisal zraven še MNZ.
Uporabniški avatar
 olson
Živjo!
Zakaj bi pa mogli policaji imeti svojo kategorijo :lol:
Pol naj imajo pa še poštarji svojo saj nas je tud velik :-- :ignore: se hecam pa brez zamere :bum: :TF)
lep pozdrav OLSON :twisted:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
olson napisal/-a: :ignore: se hecam :twisted:

Ne se hecat, bojo mislili, da si nestrpen. Pa brez zamere, se hecam :D

Rekel bi pa naslednje
:arrow: podelitev MNZ naj bo na koncu, saj nas večine njihova liga ne zanima (izjema je pershing, ki da za pir, če je medalja :wink: )
Uporabniški avatar
 vencelj
Tek na goro oljko iz Andraža (Polzela)- Štajersko- Koroški pokal- je v Športnem koledarju vpisana 2-krat: za 12. julij in za 19. julij. Podatek v koledarju SLO- pokala v rekreativnih tekih kaže, da je prav sobota, 19. 7. 2008; ali se morda motim :?: :?
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Po uvodni tekmi letošnjega SLO pokala v rekreativnih tekih, ki se je zgodila 9. marca na Panovcu, se pokal nadaljuje jutri s tradicionalnim tekom pod Kriško goro. Tokrat se bomo torej zbrali na Gorenjskem, v Križah pri Tržiču.
http://www.klub-trmastih.si/gp2008/razp ... razpis.pdf
http://www.klub-trmastih.si/gp2008/razp ... visina.jpg
Vabljeni!
Ostala teka z gorenjskega področja, ki štejeta za točke SLO pokala sta Visoški tek 31. maja in 2. tek Gorenjskega glasa 28. septembra.

Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Za nami je tudi druga tekma letošnjega slovenskega pokala v rekreativnih tekih- 15. tek pod Kriško goro. V lepem vremenu se je teka udeležilo 39 tekačic in 136 tekačev, skupaj 175 tekmovalcev, Rezultati: http://www.klub-trmastih.si/gp2008/kris ... a_2008.htm

Naslednji tek bo že v nedeljo na Primorskem- Bovški tek. http://www.tekaskodrustvobovec.si/index.php?page=page-6
lp, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA