Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Oj Miro :),

Tudi jaz sem cagal, samo sem se odločil za Gorje, ker vsako leto zelo lepo pišeš in govoriš o tem teku. Zato se bova skupaj pojavila v Gorjah ;) z Tomažem in Bregyem!?!?!!
Uporabniški avatar
 Radolca
Ojla Miro, lahko bi jo natančno opisal, pa se mi je ni dalo opisovati.
Tudi to bi lhko dodal, da ne bo kdo pomotoma dol v pasico zavil in prišel na rečico, namesto da bi levo zavil za Zatrato.
Se bomo vidli pa kakšno rekli.
Kar se pa blata tiče pa toliko:
Lani smo v petek kolegi iz ŠD Gorje-Košarkaška sekcija šli na obhod proge, da jo malo očistimo. Blata res ni kaj veliko, se pa zna kakšna luža čez celo cesto pojavit, v primeru prekomernih padavin (kot so recimo zdajle). Ampak, v soboto nas bo grelo prelepo sonce!
Uporabniški avatar
 Radolca
Če za soboto še niste naredili tekaških planov, se pripeljite v prelepo vasico pod Pokljuko in uživali boste v teku (in vonju po gnoju, sem pa tja - to je bilo samo opozorilo, kot na primer; ni vse zlato kar se sveti :shock: )
Tek je po prelepem travniku in še lepših Pokljuških gozgovih. Po teku se boste zastonj najedli, za denar pa napili, če želite :toast: :piti:
V glavnem VABLJENI :!:
Pa zelo lepo majico prejmete za udeležbo!
Uporabniški avatar
 bigk
Jaz pridem. Prvi tek po poškodbi (čeprav še ni sanirana) in bom prišel bolj na trening.
Uporabniški avatar
 Radolca
lepo da se boš pridružil ostalim "mučenikom"
Uporabniški avatar
 Radolca
Vreme je idealno, se vidimo v Gorjah :D
Uporabniški avatar
 vencelj
Sedaj, ko je veliko tekov "pošlihtanih" v neka pokalna tekmovanja, žal marsikatera prijetna "domača" tekma ostane "prezrta". Ja, lepo je v Gorjah, imam lepe spomine še iz mojih smučarsko- tekaških časov: kar nekaj tekem je bilo v Gorjah, skozi Gorje smo se vozili na Pokljuko, iz Gorij je izhajalo nekaj odličnih smučarskih tekačev... :D
Želim vam dober tek :!:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 Radolca
Hvala enako Vencelj,
Ko si ravno omenil smičarski tek naj povem, da je bil moj oče "tisti junak", ki je v Gorjah treniral tiste tekače, ki imajo sedaj 35 let in več, ali malo manj.
Naj uživa vsak na svojem delu: tekmovanju, treningu, sprehodu ali karkoli boste že počeli :juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA