Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zdejan
A so mogoče kje že objavljeni rezultati?
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
A lahko vprašam glede na to da sem bil 2 v svoji starostni kategoriji ali dobim medaljo domov ali ne ker nisem mogel ostat do podelitve nagrad, ker če prav razumem prvi trije v svoji kategoriji dobijo medaljo? Pa sem komaj zdaj ugotovil da sem bil 2. :lol:

Absolutno prvih pet(moški, ženske) na 21 km prejmejo nagrade
Prvi trije na 21km in 10 km prejmejo pokale, najboljši trije v posameznih kategorijah pa medalje.

Hvala za odgovor
 Alek
Dajič je napisal:"Tudi ti Alek nisi od muh. Če dosežeš rezultat, ki si ga želiš pred tekom je to to. Boš videl mi boš čez eno leto za vrat dihal ali pa že prej."

Ne boj se, če se ti približam na 21 km na pol ure, bo kar OK. Sicer pa malo spremljam tvoj dnevnik. Mislim da ne zaostajaš dosti za dexijem, maš voljo, nimam kaj. Toliko kot ti delaš tedensko, delam skoraj jaz mesečno.
Kar se pa tiče mojega rezultata, postavljam si realne cilje, tako da neuspeh skoraj ne sme izostat. Me potem to vleče naprej in imam dodaten motiv in še več volje.
Sicer pa je super tako kot je, glavno da se kri ne ustavi in da se malo zbistri "buča" polna službe. Saj veš kako je pri nas, dosti službe nosimo v glavi domov. In tek je super terapija za to.
Uporabniški avatar
 marathon95
Uroš Sobočan napisal/-a:A lahko vprašam glede na to da sem bil 2 v svoji starostni kategoriji ali dobim medaljo domov ali ne ker nisem mogel ostat do podelitve nagrad, ker če prav razumem prvi trije v svoji kategoriji dobijo medaljo? Pa sem komaj zdaj ugotovil da sem bil 2. :lol:

Absolutno prvih pet(moški, ženske) na 21 km prejmejo nagrade
Prvi trije na 21km in 10 km prejmejo pokale, najboljši trije v posameznih kategorijah pa medalje.

Hvala za odgovor

Pitaj organizatora ivan.golob@amis.net

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA