cvalenti, moj mož se nič ne skriva, samo mene pošilja po kostanj v žerjavico. Sicer pa, saj vse ostane v familiji

.
Ker vidim, da je kar nekaj zanimanja za 24 ur Primoža, bi mogoče napisala kaj o lanski prireditvi. Torej, kot je že Cveto napisal, okrepčevalnic na poti ni bilo, vso logistiko v zvezi s hrano, energetskimi napitki, počitkom, spanjem...smo si organizirali sami. Menim, da bo tako tudi letos. Vsak udeleženec je dobil majčko, ob zaključku smo se vsi lahko do sitega najedli ocvrtega piščanca in če se prav spomnim, tudi odojek ni manjkal.
V dolini v neposredni bližini parkirišča ni nobene okrepčevalnice (še najbližja je manjša trgovinica malo nazaj proti Kamniku) in zato je človek še bolj hvaležen kakšnemu cvalentiju

, ko z energijsko pijačo in sadjem izkaže svojo podporo. Je pa res, da je bil Pero v okrepčevalnici na Primožu ves čas prisoten (in priseben), pijača tam ni bila problem, tudi s kavico mi je postregel pa kakšna čokolada za zraven se je tudi našla.
WC je bil lani samo na Primožu, tuš pa na prostem (vendar samo v primeru dežja

).
Vsekakor prireditev vredna udeležbe, po 24. urah druženja sami s seboj, v letošnjem letu zagotovo ne boste potrebovali psihoanalize pri psihiatru.