vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

johnson
No, tole si bom pa nabavil, samo da vidim, kaj je to za en vrag. :) Ene 20-30 evrov košta al kolk.
Uporabniški avatar
 koala
Jaz si pa ne predstavljam kako je s čiščenjem tega? Npr. doma bi to že lahko izvedla. Kaj pa ko greš na potovanje in ti ne preostane drugo kot javni Wcji. (npr, potem bi to splaknila z vodo iz plastenke in zbrisala s čistilnim robčkom, v veceju bi bila zaradi tega ene 10 min, a narobe razmišljam?)
Uporabniški avatar
 dannae
koala napisal/-a: Kaj pa ko greš na potovanje in ti ne preostane drugo kot javni Wcji. (npr, potem bi to splaknila z vodo iz plastenke in zbrisala s čistilnim robčkom, v veceju bi bila zaradi tega ene 10 min, a narobe razmišljam?)

nasvet proizvajalca
Itak, pa da se punce zmeri znajdemo. Ko enkrat obvladaš, tud javni wc-ji niso problem. :wink:

Pozdravček
D
Uporabniški avatar
 Darja
johnson napisal/-a:No, tole si bom pa nabavil, samo da vidim, kaj je to za en vrag. :) Ene 20-30 evrov košta al kolk.

:D Ja, in kaj boš delal s tem? Potičke :?: :?: :lol:
 Tamzi
Hej,
eno vprašanje se mi je porajalo ob prebiranju te teme. Sicer sem za to že slišala in razmišljala o nabavi.

Ampak kako pa to zgleda ponoči, ko greš spat? Se obnese?
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Ponoči se super obnese. Tako kot tampon recimo. In 1000 krat boljše kot vložek, ki se zna kdaj kljub krilcem zmaknit, če ne spiš najlepše in se preveč premetavaš in obračas. Super je. Jaz na začetku nisem bila najbolj navdušena, zdaj sem pa iz meseca v mesec bolj.
Uporabniški avatar
 Darja
Tamzi, zadeva je odlično prenesla srečanje z Blue tornadom v Gardalandu, skoraj prepričana sem, da takšnih vratolomnih potez ne izvajaš med spanjem. Brez skrbi :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA