Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Eh pegy včeraj je bil samo tak čuden dan. Meni tudi ni šlo tako kot bi želel. Naslednjič bo že boljše.
 fanči
ja BO res je bil čuden dan in zato sem jaz raje samo jedla :lol: nič športanja

pegy ti pa ne pretiravaj...počasi se daleč pride...greva naslednjič spet skupaj, da se ti ne bodo žalostne misli podile po glavi :wink:
 pegy
Ojla!

Ja Bo in Fanči, hvala za tolažbo :wink: , mogoče je bil pa res samo en čuden dan :?
ja bo že bolš naslednjič :arrow: sej slabš ne more bit :wink:

Fanči,a ti pa si zdržala celo 1 dan brez športanja :shock: , čist čudn :wink: ,aja čudn dan je bil :lol:

ja pol bova pa spet tolk čvekale,če bova šle skupaj :D , bova še dežek naštimale :wink: , ja a pa ti sploh še znaš lepo na počas tečt :?: :wink:

No nočko 8)
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Danes nekaj čez šesto zjutraj sem štartal s spodnje postaje žičnice na Kokrško sedlo. Cilj Grintovec. Sneg se začne malo više od edinih jeklenic na poti proti sedlu. na mestu. ko prideš iz gozda so se začele muke. Južen sneg in posledično neprestano vdiranje do kolen in čez. Stopinje predhodnikov niso kaj dosti v pomoč. Še prej sem v gozdu srečal trojico mladcev, ki so proti Grintovcu štartali že ob enih zjutraj a so prišli samo do Kokrškega sedla in nato obrnili. Na Kokrškem stadlu me je pričakal močan veter vendar to tu ni nič novega. Proti Grintovcu še ni bilo nobenih stopinj, kar je pomenilo da bom jaz prvi. :D In sem šel, malo sem sicer okleval, ampak na koncu sem se odločil da vendarle grem. Od nadaljevanja me je odvračal predvsem pogled proti vrhu, ki ga zaradi megle sploh ni bilo videti. No tudi misel na gaženje ni bila prijetna. Vendar sploh ni bilo tako hudo. Lažje kot do Kokrškega sedla. Še najtežji je bil tisti začetni strmi del vzpona, tam se je kar močno vdiralo. Navzgor sem ubral kar neko svojo linijo, vmes sem pospravil palici, nataknil dereze in vzel v roke cepin, je pač postalo ledeno. Proti vrhu je bila tako gosta megla, da se je komajda kaj videlo, piha pa tam itak vedno. :D Me je kar malo skrbelo, predvsem zaradi megle. Slik z vrha zato ni, megle pač nisem slikal. Navzdol brez posebnosti, razen da sem 200 metrov pred Kokrškim sedlom stopil v neko luknjo in imel veliko srečo, da se nisem poškodoval. Spust s Kokrškega zaradi južnega snega tudi ni bil preveč prijeten, se je preveč vdiralo. Skratka ena lepa turca. Slike sledijo.
 fanči
oj 8)
BO od tukaj so pa hribi videti tako lepi :lol:

Pegy in jaz pa danes končno skupaj na kolo. Jaz sem tako uživala...upam, da je pegy tudi :wink:
Po mojem občutku je pegy že zdrava :lol:
 pegy
Ahoj 8)

BO,dobr si :clap: :arrow: lepe slikce :D

Ja midve s Fanči,pa sva ble na kolesu :laola

Uživala ,uživala :D , a se mi ni vidl :wink: , res luštn :D

Me je blo mal strah,če me boš ti Fanči preveč terala :? ,pa nism še čist vedla,a sm zdrava al ne, pa mi je šlo čist fino :arrow: mam tut jst občutek,da sem zdrava :lol:
ampak počakmo še mal,ne gre pretiravat,bomo vidl kaj bo dohtar reku :?

Bil je res lep dan :D , zdej pa počivat :!: Pa pa
Uporabniški avatar
 DrJack
jz upam d pridm, če bom zdrou itd. :D drgač pa pridm, kdo še pride? pa kok boste tekl, js bom 1 krog se prav 4200
 fanči
če ne bo VROČE pridem :lol: ....en krog dovolj :wink:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Danes bicikel. Trasa: Moravče-Gora pri Pečah-Vače-Litija-Šmartno-Trebeljevo-Besnica-Dol-Ihan-Domžale-Dob-Krtina. cca 82 km, dežju sem se dokaj uspešno izogibal, kolo je že spucano. :D
Uporabniški avatar
 športnik
Ravno toliko kilometrov imam jaz letos in čisto nič več... :oops:

Jutr pa končno spet ena konkretna hribovska tura.. :D :D
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Jaz bom pa kakšno konkretno turo v hribe naredil med prvomajskimi. Upam. :D
Uporabniški avatar
 100jan
Kako, lejkrsi?
Po jadranju, tekanju in kolesarjenju so hribi logično nadaljevanje. Lepo vreme, ful snega (tut ful užitkarjev). V skoraj idealnih razmerah sem danes užgal eno popoldansko: po slovenski gor in za Cmirom dol. Nekaj fotk na povezavi http://picasaweb.google.si/100jan47/PoS ... aCmiromDol
Uporabniški avatar
 športnik
V slovenski so bile pa zares odlične razmere, takšne že dolgo niso bile... :D
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA