Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 nada
Ko sem v soboto popoldne poklicala sokrajana, ki se je tudi udeležil tega maratona, mi je rekel " Nada, to je bil živalski napor" (aja, baje je tekel del proge z nekom s TF, ki je imel povezano roko :?: ) :shock: . Danes berem v Dnevniku izjavi gorskih tekačic Hižarjevih, ki razlagajo nekaj podobnega; fantje čestitam, res ste bili odlični :clap: :cast1: :clap: :cast1: !
Uporabniški avatar
 zagnana
:cry:
Kaj pa dekleta?
A mi pa nismo nč face?
šmrc,šmrc

Pozdravček
 Lučko
zagnana napisal/-a::cry:
Kaj pa dekleta?
A mi pa nismo nč face?
šmrc,šmrc

Pozdravček

Ups :oops: kev, kev, kev :ignore: ... sorči :oops: .
Ful čestitam :clap: , ful ste face :oops: :cast1: . BRAVO :wink:
Uporabniški avatar
 nada
Joj, zagnana res oprosti :oops: :oops: :oops: :oops: , lej točno tako sem sedaj zafarbala!
Uporabniški avatar
 simi
Čestitke VSEM!!
Uporabniški avatar
 tadejk
Čestitke borcem in borkam!

Z Dragonsom sva vam namenila kar nekaj besed med tekom. Spoštovanje!
 klavdija
Pozdravljeni vsi tekači!

Najprej rezultati, da ne boste predolgo čakali. Dobite jih na spletni strani http://users.volja.net/atiming/rezultati_poletje.htm , kmalu jih bo naš tehnik uvrstil na uradno stran HTTP://www.lto-sotocje.si/maraton/, fotke pa si lahko ogledate na http://www.foto.video-sp.si/.
Sem nova, pa čeprav star tekač. Vsekakor pa letos še nisem bila niti približno sposobna se udeležiti gorskega maratona kot tekač. Sem bila pa prisotna službeno. Naslednje leto grem tudi jaz, sem se odločila.
V glavnem, kap in še kaj dol Jožetu in timu za organizacijo in seveda tekačem (tudi možu) za premagano progo.

Klavdija
LTO Sotočje
Uporabniški avatar
 5rca
ISKRENE ČESTITKE VSEM UDELEŽENCEM :!: ŠE POSEBEJ DEKLETOM :lol:

:laola
Uporabniški avatar
 gregorb
nada napisal/-a:Ko sem v soboto popoldne poklicala sokrajana, ki se je tudi udeležil tega maratona, mi je rekel " Nada, to je bil živalski napor" (aja, baje je tekel del proge z nekom s TF, ki je imel povezano roko :?: ) :shock: . Danes berem v Dnevniku izjavi gorskih tekačic Hižarjevih, ki razlagajo nekaj podobnega; fantje čestitam, res ste bili odlični :clap: :cast1: :clap: :cast1: !

Da se pofočkam, tist kripl s povezano roko sm bil jaz! :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 zagnana
:lol: No, hvala vsem za čestitke.
Lep pozdravček.
:wink:
Uporabniški avatar
 yogo
Zdravo
Najprej čestitke vsem, ki ste preživeli gorski maraton štirih občin. :D
Ker mi je virus na začetku tedna pobral preveč moči, sem se odločil, da si tek ogledam kot gledalec in vsaj nekaj izkušenj odnesem za drugo leto. :(
Ogledal sem si konec vzpona na Porezen in spust v Petrovo Brdo. Zanimivo da najhitrejši odložijo palice na vrhu in se brez njih spustijo v dolino, mislil sem da si z njimi pomagajo tudi na spustu. Opazil sem, da punce sploh niso bile blatne, ne vem kako jim to rata (majo že nekaj v genih). Spust z Porezna je dodatno otežila še ploha, tako da je kar dobro drselo. :shock:
Za varnost je bilo dobro poskrbljeno, tri točke z GRS in avtomobilom za morebitni prevoz v dolino. Osebje na okrepčevalnica je bilo zelo prijazno in ponudba bogata (kar je sinko dobro izkoristil). :D
Upam da bo naslednje leto z zdravjem vse BP.
Uporabniški avatar
 yogo
Pozabil sem slikce, ogledate si jih lahko v galeriji, posebej Aleksander in Gregor.
Uporabniški avatar
 gregorb
Yogo hvala za slikce, so super!
Kar zadeve izkušnje za prihodnje leto, je pa po mojem mnenju ključni del proge začetni vzpon na Porezen zato predlagam, da gremo enkrat v prihodnosti za trening na Porezn iz smeri Hudejužne.
lp
Gregor
Uporabniški avatar
 Z*
yogo napisal/-a:Zanimivo da najhitrejši odložijo palice na vrhu in se brez njih spustijo v dolino, mislil sem da si z njimi pomagajo tudi na spustu.

Kdo pa potem palice za njimi nosi, imajo kak dogovor z organizatorjem? Če jih jaz kje pustim, si kmalu poiščejo drugega lastnika. :roll:
Zanima me tudi, v kakih copatih tečete, glede na to, da je proga speljana po planinskih poteh in že (skoraj) v visokogorju? :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA