Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ste zato,da ostanemo na koncertu Severine?

Seveda,to je izlet s tekom in koncertom
19
42%
Ne
17
38%
Mi je vseeno,se prilagajam
9
20%
 AinE
Mi trije gremo, četudi bo 15 €.
S TF avtobusom sem se peljala lani v BG in Palmanovo in obakrat je bilo luštno. Sem prepričana, da bo tudi tokrat tako :arrow: TF družba je super.
Lp E.
 bojanm
Jutri je nov dan in nove zmage,
cena bo padla,močno upam :!:
:laola
Uporabniški avatar
 olson
Hojla :lol:
Tudi jaz se prijavljam za bus,pa naj stane ,kolikor pač stane :wink: .
Mogoče prijavim naknadno še koga :P .
Pa lep pozdrav OLSON :twisted:
 bojanm
Olson je zbil ceno,
za približno 50 centov po osebi.
trenutni izgled,
če je kdo na spisku in iz kakršnihkoli
razlogov ne bo šel,naj to prosim sporoči.
Drugače je prostih še 21 sedežev :!:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Mi trije gremo tudi.

Se mi pa ne zdi fer do bojana, ki se trudi z organizacijo prevoza, da bi sedaj začeli odjavljat prijave, zaradi tega ker nas je manj na avtobusu in je cena malo višja.

Do maratona je še 20 dni in nekateri čakajo prijavo do zadnjega dne, tako da bo se bo avtobus še dodatno napolnil.

SAJ NI VSE V CENI, DRUŽBA JE TISTA, KI PREMAGA V PRID DA GREMO Z AVTOBUSOM. CENO POZABIŠ, LEPI SPOMINI OSTANEJO.
Uporabniški avatar
 pegaz
Bojan,

saj veš, da večina kekcev cinca do konca, kako bi s prevozom.
Potem bo pa zadnji dan naval, pa komentarji v stilu "a ne bi dvojni avtobus vzeli" pa tako.
:)

Po mojem nas bo dovolj, če pa koga skrbi cena, naj si preračuna, koliko bi dal za pot tja in nazaj. ViaMichelin pravi (v eno smer):
- 180 km
- 5,40 EUR cestnine
- skupni stroški: slabih 29 EUR.
V obe smeri torej 58 EUR. Če to deliš s 4 (in imaš poln avto), si na ceni, ki jo trenutno nudi avtobus.

Gorenjci, kje ste?? :)
Navali narode, deli se kultura!

LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pajo
Starbucks in pajo kljub drugi ponudbi ostajava na busu tako, da ni panike, da bi si premislila.
Uporabniški avatar
 Laufer
Seveda grem zraven, ne glede, da je cena višja.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tale avtobus se bo še napolnil; če se pa ne bo, bo pa tudi tako v redu. Bom zraven, kar sem rekel sem rekel (Howk, ich habe gesprochen, bi rekel Vinetu).
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 28 Apr 2008, 13:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 5rca
pegaz napisal/-a:Bojan,

saj veš, da večina kekcev cinca do konca, kako bi s prevozom.
Potem bo pa zadnji dan naval, pa komentarji v stilu "a ne bi dvojni avtobus vzeli" pa tako.
:)

Po mojem nas bo dovolj, če pa koga skrbi cena, naj si preračuna, koliko bi dal za pot tja in nazaj. ViaMichelin pravi (v eno smer):
- 180 km
- 5,40 EUR cestnine
- skupni stroški: slabih 29 EUR.
V obe smeri torej 58 EUR. Če to deliš s 4 (in imaš poln avto), si na ceni, ki jo trenutno nudi avtobus.

o pegaz ... a si priplaval nazaj? :wink:

tudi jaz sem na busu ... cena taka ali drugačna 8)
Uporabniški avatar
 Cormi
[quote="5rcatudi jaz sem na busu ... cena taka ali drugačna 8)[/quote]

In jaz tudi!
 emincaaa
še jaz se vam pridružim na busu :D
Uporabniški avatar
 vencelj
pegaz napisal/-a:

Sem Gorenjc, prijavljen pa pod številko 24. Če bi se slučajno odločili za koncert, potem bi šel s svojim prevozom. Ker je obveljala varianta brez te dodatne "storitve", grem z busom, brez cenovnih kalkulacij. Dobra družba in ostale prednosti zadosti odtehtajo tiste eure.
:D :wink: lp, vencelj
Uporabniški avatar
 Radolca
Še en gorenjc tukaj, ki se veseli in komaj čaka tiste dolge neskončne ravnine in navijače, ki pozdravljajo v vaseh :clap:
Samo tale gorenjc gre v Radence že v petek, ker nimam ravno volje, da bi moral ustati ob štirih zjutraj in se potem še 4 ure "cijazil" po cesti in še kakšno kateremu vozniku izrekel :argue:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA