prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 metkamarjetka
na Brdu je verjetno zelo razmočeno :?: :(

z novimi copati ne bi šla rada čofotat po blatu :?
Uporabniški avatar
 mitjas
Smo tekal včerej dopoldne okrog Brda, pa je blo res na nekaj mestih precej vode.
Glede na to, da pa ni več padal, se je po moje že precej posušilo...

Je blo pa Brdo kar precej obiskano, tekači in en kup sprehajalcev, tokrat vsaj zame tudi presenetljivo veliko štirinožnih prijateljev :shock:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
včeraj sem za mojo turo od spomenika do prvega mostička po dolgem času imela spremstvo moje boljše polovice :) in glede na to, da je čez zimo kar malo pozabil na tek, mi je na koncu kar moral priznati, da sem kar v dobri kondiciji :twisted: :D :D :D :twisted:
sem ga uspela "držati" teh 42 minut, kolikor sva rabila za to razdaljo.

vem, vem.... marsikdo v tem času (oz. še prej) preteče cel oval ..... ampak zame je to kar lep uspeh :!:
 Enny
A je tukaj kakšen osamljen tekač, ki začenja s Kokrice in nima ravno največ kondicije? :D

V večernih urah, okrog osme?
Uporabniški avatar
 matej712
Včeraj sem takoj po popoldanskem dežju pretekel oval. Sedaj mi je jasno, odkod toliko šodra na drugem in tretjem kilometru. Makadamska cesta je bila bolj podobna potoku kot pa cesti. :twisted: "Malo" blata je bilo tudi na vzhodni strani, mimo suhe.
 bokij
Danes zjutraj sem bil na ovalu. Lužam se da izogibat, blata samo 3x po nekaj metrov na standardnih mestih, ampak ni sile.
Tako da :lauf:

LP, Bojan J
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
včeraj na ovalu tolk folka, da mi je komaj uspevalo sproti pozdravljati :? pa vroooooooooooče za pop... :cenz: premišljujem :roll: , pa ugotavljam, da mi je bilo pozimi s temperaturo okrog nule bolj pogodu. pa še folka ni bilo na "progi" :twisted:
Uporabniški avatar
 mitjas
Sreda 30.4. za zaključek meseca krogec ali dva :shock: , štart 18:00 pri spomeniku.
Tini se vidimo :?: Mogoče še kdo... :D
Uporabniški avatar
 tini
mitjas napisal/-a:Sreda 30.4. za zaključek meseca krogec ali dva :shock: , štart 18:00 pri spomeniku.
Tini se vidimo :?: Mogoče še kdo... :D

Pridem, pa lojzeP verjetno tud(vsaj na analizo-ki pa tokrat ne bo predolga - Liverpool press)

Ce bo slo vse po planu pridem na dva kroga (s startom ob 17:00).
Se kdo?
Uporabniški avatar
 lojzeP
za sredo je več variant odprtih - vse pa imajo skupno stičišče na kokrici. :D
ker se vedno bolj bližajo resne tekme, je treba primerno prilagoditi režim, čeprav bi eno brdo, recimo v vlajkotovem tempu ( hitreje verjetno težje) :o prijetno sedlo.
old trafford rules 8) anfield road :D - nova stava na vidiku :?:
Uporabniški avatar
 mitjas
lojzeP napisal/-a: old trafford rules 8) anfield road :D - nova stava na vidiku :?:

He he, zanimivo finale, moj zmagovalec, podpišem takoj :D
See ya torej v sredo :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Ojla,

Spet je teden naokoli in cas za krog okrog Brda.
Tokrat izjemoma (zaradi najrazlicnejsih obveznosti) startamo malce kasneje.

Start ob 19.15 pri spomeniku, ce se koga vlece - analiza po 20h v Brunarici.

Se vidmo
Uporabniški avatar
 tae
Tini, a je noga zdaj uredu ?
Uporabniški avatar
 lojzeP
softiči štartamo ob 19.00 :roll:
 nana
Pričakuje se poročilo o tem, kakšna je proga :D (če lahko :oops: )
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA