prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bojanu
Prizadevni organizatorji so bili večkrat na predogledih, tako da vemo kaj nas čaka :D :D :D Da bo le vreme zdržalo :roll:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ja, jest zdele mal razmišljam in sem v dilemi. V nedeljo je bl švoh vreme na povedan, tako da se moram odločit ali jutri dolsko ali nedelja Rožnik. Bomo vidl :)
 dragons
ero napisal/-a:s Pio bova jutri šla na trening v Dolsko. ob 10. bova pred Vegovim hramom, če bi se kdo želel pridružiti...

A bosta ta vikend v Dolskem in Bledu ali sta nedeljo stornirala.
čez dve urci me čaka novoletna zabava, ki bo primerljiva z Matjaževim časom v Logarski upam , da ga bom vsaj tuki prehitu.haha...
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kot ponavadi sem zaspal, tako da ni blo možnosti udeležbe na treningu v Dolskem :( . Sem pa ravnokar odtekel tardečo po Rožniku :D
Uporabniški avatar
 ero
mi trije (Pia, Dule in jaz) pa smo se pridno dobili ob 10h pred Vegovim hramom. odtekli smo žensko progo z malce dodatka (povezava Dolsko - kamnica, glej zemljevid), kar je po moji oceni 11.2 km.

s tempom nismo pretiravali, saj smo ves čas klepetali in uživali v pokrajini. prilagam višinski profil. klanca je za 160 višinskih metrov a kake hude strmine ni, tako da ni panike :)

vsekakor smo se imeli fajn in srčno si želim, da bi v sončnem vremenu in dobri družbi uživali tudi v petek!

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA