prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Mythos
Nove! Ugodno!

Kayano 13 so pa itak -30%, samo jaz bi rad imel 14, sem imel oboje na nogah pa se mi je 14ka bolj usedla. To je za tistih 5 minut. Kako bi bilo pa pri teku pa ne vem. Ima kdo izkušnje z obema?

Se pišemo!
 Mythos
Ja, a ni nobenga tazga, ki bi lahko kaj povedal?
 superga
Ker je KAYANO tehnično iz samega vrha ponudbe Asicsovih modelov in že doslej v vseh svojih 14 - tih sezonah v glavnem zelo pohvaljen je tudi KAYANO 13 odličen model. Bistvena razlika v novem modelu (14) je ta, da ima močnejše blaženje (po podatkih Asicsa je to 25% močnejše kot prej). Prvi občutek , ko ga obujete je zato udobnejši. Pri samem teku se to opazi predsvem na trdih podlagah (npr. na asfaltu), na ostalih terenih pa ni bistvene razlike. Glede na to, da je tudi 13-ka dobro blažena je vprašanje, če je potreba po močnejšem blaženju smiselna za vsakega tekača ?
l.p.
Superga
 Mythos
Ja, superga hvala. Jst tečem bolj po gozdu (urejene poti), asfalt mi nekako ne leži. Mislim, da bo 13ka kar v redu, si me prepričal. Preveč blaženja ni niti nujno, da je to za nogo ugodneje, razen če si na asfaltu.

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA