prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
spela* napisal/-a:Čakati? :shock:
Zadnjič sem prišla ob 18.01 (še to ne vem, če je že bilo), pa sem K-Rožnikovce že med tekom srečala. Ni kaj, je očitno treba točno priti. :twisted:

Pa recimo, da imam jaz že tak renome, da se me počaka 1 minuto. Saj ne, da bi se s tem hvalil, lahko le vsem rečem hvala, ki ga upoštevajo :)
 spela*
milkec napisal/-a:
spela* napisal/-a:Čakati? :shock:
Zadnjič sem prišla ob 18.01 (še to ne vem, če je že bilo), pa sem K-Rožnikovce že med tekom srečala. Ni kaj, je očitno treba točno priti. :twisted:

Pa recimo, da imam jaz že tak renome, da se me počaka 1 minuto. Saj ne, da bi se s tem hvalil, lahko le vsem rečem hvala, ki ga upoštevajo :)

Kako pa si prišel do tega statusa in ali ga lahko tudi jaz dobim? :D

Ma ne, saj se bom potrudila priti brez polminutne zamude. :lol:
Uporabniški avatar
 tini
spela* napisal/-a:
Kako pa si prišel do tega statusa in ali ga lahko tudi jaz dobim? :D

Z rednim zamujanjem. :twisted:
Uporabniški avatar
 milkec
spela* napisal/-a:Kako pa si prišel do tega statusa in ali ga lahko tudi jaz dobim? :D

Po moje težje...
Prva prednost je ta, da sem v takih in drugačnih skupinah že nekaj časa in se je večina zdajšnih časov prikljuečvala kasneje, kjer je bilo moje zamujanje (oz. prihajanje točno ob uri) že dejstvo in so ga pač takega tudi sprejeli.

Drugo pa je, da sem v tem zelo vztrajen in dosleden :)
Uporabniški avatar
 dannae
jaz sem pa danes že zjutraj pred dežjem odlaufala Krožnik :shock: , tko, da bi prišla samo na analizo, če bo.. :oops:, pa če jutranji krog tud velja? vas že nekaj časa nisem videla... a mi bo kdo sms poslal, kdaj pa kje boste analizirali?
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 bobr
AVI je pobudnik današnje analize. Torej avi kje kdaj kako kam koliko :?: :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
spela* ne pobirat neumnosti od Milkca 8)

Aja zakaj ima tak status? Poglej kaj piše med njegovim nickom in slikco pa ti bo vse jasno :wink:
 spela*
bobr napisal/-a:AVI je pobudnik današnje analize. Torej avi kje kdaj kako kam koliko :?: :lol:

Ne, ne, v bistvu sem jaz pobudnica. :wink:
A "točen" čas in lokacijo naj raje kdo od starih mačkov predlaga.
Uporabniški avatar
 bobr
Aha tako je zadeva. Potem se počakajmo v cilju drugega kroga - nekje do 19:10 - in gremo skupaj v kresničko na analizo. Ljudstvo a sta za?
Uporabniški avatar
 5rca
bobr napisal/-a:Aha tako je zadeva. Potem se počakajmo v cilju drugega kroga - nekje do 19:10 - in gremo skupaj v kresničko na analizo. Ljudstvo a sta za?

jaz sem za :wink:
ne vem pa, če sploh pridem :roll:
v dežju ne maram tekat po hosti, pa še s kolesom do tja in nazaj :roll: to se mi pa res ne lub :evil:
domači mulo sicer nekaj jezika, da nism iz cukra ... pa vseen :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Saj res nismo s cukra :twisted:
Uporabniški avatar
 pegaz
Joooj 5rca, ne se pustit prosit!
Itak da prideš, a si mogoče iz mivke?

Spela: Milkec je legenda in njega edinega čakamo 35sekund, potem pa pičimo dalje. Tudi jaz sem enkrat prišel 2 minuti prepozno, in sem lahko kar obrnil in tekače lovil na parkirišču pri Živalcu. Kola je, nimaš kej.

Dannae: pa ke si ti bejba ej? Pomojem te nebom sploh spoznou! Maš da prideš na aLizo, aprov!

Don Bobr: Kresnička je kul.

Tinija pa ne čakamo, ker nas on sam ujame. ;)

Jest pridem po dežju ali soncu. Ob 18h, klasiko.
LL Pegaz :)
 luzr
5trca napisal/-a:ne vem pa, če sploh pridem
v dežju ne maram tekat po hosti, pa še s kolesom do tja in nazaj to se mi pa res ne lub
domači mulo sicer nekaj jezika, da nism iz cukra ... pa vseen

Morda te kdo dostavi, saj tekači ponavadi pridejo s štirikolesniki ;).
Uporabniški avatar
 AVI
...uf...5 min...me ni in kaj vse se je zgodilo.... :lol: :lol: ...res je pobudnica je Spela*....tako da...
...kresnička je vredi...kukr vem nazadnje ko sem bil tam so še imel pivo in mi bomo... :beer: ...zato... :lol: :lol: ....
Uporabniški avatar
 5rca
luzr napisal/-a:Morda te kdo dostavi, saj tekači ponavadi pridejo s štirikolesniki ;).

dobra ideja :!:

pripelje me moje domače jezikalo, domov se pa že nekako odklatim :wink:
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA