Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 100jan
Na Rovinjskem polmaratonu je zmagal Forest iz Kenije- pardon- z gradiškega jezera. To nam deli. :D
 fanči
ja kje ste vi? :lol: 8)

Bravo Forest se vidi, da treniraš na našem koncu :wink:
:laola

Jaz sem bila včeraj na Mekinjskem krosu z AinE. Je kar zanimiv ta kros...blata ne manjka :lol:

Čez praznike pa na morje ampak ne s kolesom...pegy se mora 100% pozdravit.
Uporabniški avatar
 Andraz
Prvo forest čestitam še za državnga prvaka :clap: :clap: :clap: pa zdej za zmago na maratonu....

no jest sem tud s5 mal začel migat - se mal z kolesom po gozdovih klatim...... med tem k se pa nisem nič javljal (sem pa bral) sem pa mal tople kraje obiskal (dominikano) in pozor... sem šel clo 1x laufat po plaži in je blo super gut!!! :lol: :lol: :lol:

tko, tle doma pa se še nisem spravu.... o lenoba, lenoba zvest sem ti do groba... hehehe

mam pa eno težavo, zarad katere sem se bremzal nazaj že od NL naprej, po tem ko uzuni športam začnem kašlat, tak suh brezvezen kašelj, slikanje pljuč ni pokazalo nič, kr me mal grlo boli, ampak nč paničenga... npr. ponoči ne spim zarad tega in tud moja bolša polovica bolj mal.
zato sem praktično izgubil pol februarja in cel marec, da sem nehal kašlat, nakar cca. 14 dni nazaj sedem na kolo, pridem domov in s5 kašlam, s tem, da pač zdej ne mislim zarad tega počivat... no tko, če ima kdo kako idejo kaj in kako, bom vesel!!!

lep pozdrav
a.
 fanči
jutro,
Andraž kaj pa alergija na pršice in cvetni prah? :?:

jaz imam s tem velike težave in si pomagam z zdravili tako, da lahko treniram naprej :wink:
 pegy
Ahoj 8)

Najprej čestitke Forestu :clap:

no pa tut AinE :clap: in Fanči, k sta se pojale po blatu v Mekinjah :wink:

fanči napisal/-a:
Čez praznike pa na morje ampak ne s kolesom...pegy se mora 100% pozdravit.

pa sej razn tega,da sm slabokrvna :cry: ,pa da nism natrenirana :cry: sm čist OK,

pa še zdravila sm včeri dobla,tko,da... :?, lahko greva :lol: , sam aja,je slabo vreme :lol: :lol: :lol: :arrow: no prov, pa mal prestavva :wink:

Mejte se!
Uporabniški avatar
 Andraz
ojla

fanči napisal/-a:jutro,
Andraž kaj pa alergija na pršice in cvetni prah? :?:

jaz imam s tem velike težave in si pomagam z zdravili tako, da lahko treniram naprej :wink:

ma ne vem, v januarju, ko se mi je to 1. zgodilo, še ni blo cvetnega praha...
pršice... tud kr mal dvomim, uporabljam latex ležišče, kjer naj nebi bilo pršic sploh...

ma sej bo.... hvala za pomoč fanči...

lp vsem
a.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
O, Andraž, a si ti še živ? :lol: Se pa res že celo večnost nisi oglasil.

Jaz se pa psihično pripravljam na 24 ur vzpenjanja na sv. Primoža. Me že zdaj v želodcu stiska pa je še 14 dni do takrat. :lol:
Uporabniški avatar
 100jan
Cc, cc, sam jamr. Kaj bo s to mladino?
 fanči
100jan res samo jamrajo, a ne? :wink:

pegy bom jaz pozdravila imam dobro zdravilo za slabokrvnost...danes greva koprive nabirat :lol: ....Andraž ti vseeno malo povprašaj glede alergije....BO ti pa kar pogumno saj bomo s tabo, ko boš osvajal Primoža :juhuhu:
 pegy
:lol: :lol: :lol: sva nabrale koprive :D , res pa ,da sva imeli kar neki dela,da sva ugotovili kako koprive sploh zgledajo :? , še dobr,da sva imeli pomočnike :wink:

no zdej pa že čaj iz kopriv pijem :roll: :arrow: vse za zdravje :wink:
Uporabniški avatar
 Andraz
hehehe 100jan, sej bo... nč ckat :lol:

BO car... 24 ur Primoža, kwa se ga boš najedu... uffff 8)
 AinE
Lepo pozdravljeni!

Lepo vas je po premoru spet brat in slikce gledat. Bravo :D !
A Forest pa še zmer po FKK leta, da se nč ne oglas? Kot berem, bi Rovinjski polmaraton lahko uvrstili v orientacijsko ligo :wink: .
Po Mekinjskem krosu tudi mene bolijo mišice zadaj na levi nogi :arrow: menda sem staknila nogometno poškodbo :? . Zdaj tečem čist na izi in se mažem z raznimi kremicami. Kaj čmo! 100jan, tud jest sem mogla mal pojamrat. :oops:
BO, če se bo le izšlo (pred ali po trojkah), pridem navijat na Primoža! :juhuhu:

Lp E.
 fanči
jutro 8)

ste kaj migal čez praznike :lol: ...kdo bo šel tečt okoli jezera 17.5. :?:

jezero sem prav zanemarila :oops: bo treba spet kakšen krog narest.. :?
Uporabniški avatar
 DrJack
fanči napisal/-a:jutro 8)

ste kaj migal čez praznike :lol: ...kdo bo šel tečt okoli jezera 17.5. :?:

jezero sem prav zanemarila :oops: bo treba spet kakšen krog narest.. :?

jaz grem!
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA