Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tamy
Torej...
Spet sem imela tekmovanje v sprintih,tokrat jih je bilo malo vec. :shock: :twisted: ampak vseeno-najprej sem ob stirih tekla na 80m,vem ja,cudna razdalja,ampak enkrat v zivljenju jo lahko dozivis.imela bolj mehke noge kot ja,v bloku sem ostala najdlje,ampak vseeno,dosegla sem rezultat 10,62s,kar je zadostovalo za nov klubski rekod. :cast1: :clap: nato sem imela uro kasneje se tek na 300m,kjer me je se bolj pobralo,saj sem prisla ravno iz toplic,pa sem se vedno cela mehka.tekla sem 42:78s na koncu pa dosegla kar lepo mesto.razglasitve itak ni bilo,zato niti tocno ne vem,katera sem bila,a mislim,da druga.sem pa takoj letela se ogrevat za finale na 80m,kjer sem dosegla drugo mesto :clap: 20 minut kasneje pa sem imela zelo zanimivo stafeto...ne,ni bilo 4x100m,ali pa 4x300,ampak 100x200x300x400.dosegle smo cas 2 minuti in 22 sekund,bile na koncu druge,le za nekaj desetih(eno ali dve). :-- v glavnem,lepa tekma,manjkala je le podelitev-ampak tega sem vajena,da kadar sem na stopnickah,ni podelitve. :bum:
 dpop
Že vidim kako bo šlo tole naprej....

OI 2012.... cilj teka na 200m.... in Slovenci bomo spet lahko ponosni
tokrat ne na BB ampak na TM
:wink:

Skratka.... CONGRATS :cast: :cast: :cast:

LP Darko

P.S. vsaj ena šprinterk med nami... tukaj smo sami
Long Distance Duck-i (Allo Allo PRESS) :lol: :lol:
 dpop
tamy napisal/-a:ja,to sem pa opazila,sami dolgoprogasi se zbirajo.sploh nisem vedla,ce lahko kaj napisem,ker sem sprinterka.

Veš kaj... pa pri pisanju kompenziraj.... pa malo več napiši :lol:

LP Darko

P.S. sicer pa ni važno kolk dolg je... važna je tehnika :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 tamy
in zakaj moram napisat vec? :roll: v glavnem,vcasih niti nimam casa napisat celega romana(vecinoma je tako),pa napisem na kratko tisto stvar,ki me muci.
Uporabniški avatar
 Staša
Ooo, jest tetka :twisted: spet ponosna!!

Hja, ti bom jagode iz Ljubljane s trga prinesla za nagrado! :D :D
 dpop
tamy napisal/-a:ni problema,se seveda javim se za kdaj za jagode...ampak do turcije morajo bit :wink:

Pišuka... nevem če bo tvoja tetka v stanju kakršnem je uspela
z biciklom do Turčije priti... sicer rada pretirava... ampak
Turčija... uffffff

LP Darko

P.S. pa še ker gre za izvoz jagod iz EU bi znalo biti problematicno
vsaj kar se tiče prevoza preko Hrvaške... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA