prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

Špela vse najboljše! :drink Prav prijetna analiza in družba. :D
Bor: sploh te nisem prepoznala, samo govorila sem si-tale mi je pa nekam znan. Šele Razy mi je potem razložil, kdo je ta skrivnosten Bobr (ups, Bor :wink: ).
Prisegla sem si, da se po Krožniku in Goladi ne bom več gnala in sem štartala zelo dobro, v ženski družbi, lepo polagoma. Pa sva se s 5rco malce oddaljili (velika napaka), ko se izza vogala pojavi Bobr in naju seveda zvleče v malo hitrejši dir. Ko je 5rca izjavila, da gre počasneje, sem bila jaz neumno tiho in Bobr je v hrib kar podivjal (vsaj za moj okus-on seveda tega ne ve-itak :roll:), jaz pa komaj komaj za njim. Kaj pa čmo... Hvala bogu se je hitro prikazala cerkev in potem je šlo na vso srečo lepo navzdol. :D
5rca, če pa nisi šla v službo, potem pa z veseljem še kdaj s tabo in Bobrom na izi tečem. :wink:
Laufer: tli klat tli klat tli plus tli je tlideset. :twisted:

Uživajte, I.
Uporabniški avatar
 bobr
Ajej tekačice se vedno pritožujete da gre prehitro. Pa cel cajt je bil pogovorni tempo :) tok smo čvekal sem se že bal da se bo uscalo ;).
Uporabniški avatar
 pajo
Ker ne vem če nam bo jutri delal internet v službi (selitev narodov) bi prišel ob 18h.
 spela*
pajo napisal/-a:Ker ne vem če nam bo jutri delal internet v službi (selitev narodov) bi prišel ob 18h.

Jaz tudi pridem ob 18h.
Uporabniški avatar
 AVI
.....ker me malo čas baše, grem jutri en klasični KRožnik brez uverture ob 17-ih..... :lol: :lol:
...seveda pridem z družbo..... :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Prov bom pa sam imel počasno uverturo + klasiko. Se vidimo.
Uporabniški avatar
 5rca
pridem tudi jaz, če mi kaj vmes ne pride :wink:
Uporabniški avatar
 mazi
Če ne bo dežja se vidimo ob 18:00... :wink:
Uporabniški avatar
 Cormi
mazi napisal/-a:Če ne bo dežja se vidimo ob 18:00... :wink:

Enako. Upam.
Uporabniški avatar
 Cormi
Fino je bilo danes na K-Rožniku. Je bila že kar gužva na štartu :lol:
Vsem hvala za družbo in Bobr tebi, da si nas pohvalil v cilju. :wink:
Kumi čakam naslednjega torka!
Uporabniški avatar
 mazi
Tudi jaz vas pohvalim, za tako dober tek... :wink:
Uporabniški avatar
 AVI
....super tek in super družba...kot ponavadi... :D :D :D ....naslednjič pa v program vključimo še ana-lizo....seveda, če ste za..... :D :D ..

...če pa bi kdo kolebal med da ali ne pa naj si ogleda laufer-jevo slikico....potem pa mislim da ni več kaj razmišljati

za osvežitev spomina:

Laufer napisal/-a:
Še slikica dobrot :roll:

Slika
Nazadnje spremenil AVI, dne 12 Maj 2008, 11:35, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
Včeraj je bilo res fajn. V prvem krogu je grmelo kot da se bo ravno vscalo ampak v drugem krogu smo se brez dežja lepo v softič tempu sprehodili po progi :lol:. Hvala AVI za zadnje kilometre motivacije, očitno me je trst bolj zdelal kot sem si mislil :oops:. Naslednjič analiza bo :!:
Uporabniški avatar
 5rca
bobr napisal/-a: Naslednjič analiza bo :!:

UPAM :!: :lol: :lol: :lol:

13 nas je bilo ... lepa okrogla številka :wink:
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 433