Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 semjul
:D
včeraj naredil lušten trening z vzponom na sv. Planino.
trasa: Gabrsko - Liza - sv.Planina - Medvednica - Liza - Gabrsko

Mislim da je nekje 13km, 700m višincev gor, čas pa 1:40:27

Najprej je strm vzpon na LIzo, nato po gozdni cesti tek v rahlem vzponu pod Planino, še 12 min strmega vzpona, zatem pa tek nekje 6- 7 km po makadamski cesti okrog Medvednice nazaj na Lizo z rahlim spustom.
Še zadnji strm spust v Gabrsko cca10 min.

Razen blata na nekaterih mestih, odličen trening. :wink:
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Živjo!

Semjul, pravš lušten trening? :shock: Kaj je pa pol orenk trening zate?
Svaka ti čast. Moj trening je pa še tam nekje 10 x (3 - 2), 10 x (3 - 1), ...
Moj prvi cilj je 5 km neprekinjenega teka, pol pa 10-ka v LJ.
Včer popoldne sva šla s tastom na lauf, matr ma dec(63 star) tempo. Cel cajt sem ga v hrbet gledu. Se vid da je skoz na biciklu al pa na Mrzlici.
Pučas, da me ne mine, pa bo. Nč, dost bo, morm zdej počit, jutr mam spet trening. :lol:

LP
Uporabniški avatar
 semjul

David, tudi sam sem lansko leto začel tako kot ti, in sopihal,pa se mučil,
ter ob branju foruma razmišljal, to ni mogoče. A z vztrajnostjo sem zelo napredoval, kljub temu,da nisem več najmlajši (47), in danes mislim, da sem sposoben še doseči napredek.Zatorej David, vztrajaj in rezultati pridejo, to drži kot pribito.

Včeraj sem tekel s tekaškimi prijatelji iz LJ. 12 km, po trasi Teka trojk.
Bilo je super, moram reči, da imajo v Lj res super poligon, sploh po Golovcu, ko enkrat premagaš vzpon (hvala bogu ga zaradi teme nism vidu). :wink:
Uporabniški avatar
 veter v laseh
semjul napisal/-a::D

Včeraj sem tekel s tekaškimi prijatelji iz LJ. 12 km, po trasi Teka trojk.
Bilo je super, moram reči, da imajo v Lj res super poligon, sploh po Golovcu, ko enkrat premagaš vzpon (hvala bogu ga zaradi teme nism vidu). :wink:

Hudega nam pa res ni bilo. AnaLiza je bila tudi. Bomo pa prišli pogledat še mogoče kakšen drug poligon. :wink:
Uporabniški avatar
 semjul

sploh ni bilo hudga, užitek je bil teči z MiciM, Luzrjem, Tino in teboj Veter,
tudi keksi ter čokolada po teku je bila super.
Edino kar lahko pripomnem je, da moram še več delati na vzponu, saj sta se z MiciM v največji hrib menila kot za mizo ob kavici, sam sem pa na škrge luft vlekel. :bum:
lp v LJ :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus

Edino kar lahko pripomnem je, da moram še več delati na vzponu, saj sta se z MiciM v največji hrib menila kot za mizo ob kavici, sam sem pa na škrge luft vlekel. :bum:

Pa saj ti omenjaš relacije okrog Trbovelj, kjer so veliko hujši hribi kot je en Golovec :?:
Meni je že nekaj znancev omenjalo, da trenirajo tako da gredo v eno smer na hrib(Bogenšperk, Svibno), nazaj pa okrog po cesti. Potem sem poskusila, vendar mi ni bilo všeč, ker se navzgor zadiham :oops: ,preklopim na hojo, spet poskusim malo teči in se zmatram precej bolj kot po ravnem. Da ne omenjam, da sem se tudi že zgubila, spotaknila... :x
Prišla sem do zaključka, da bom tekla raje po ravnem, v hrib bom šla pa kak drug dan hodit. Po ljubljanskih gričih(Golovec, Rožnik), pa so najbrž urejene pešpoti in najbrž res tečete :?:
Uporabniški avatar
 semjul

seveda imam hribe okrog Trbovelj, saj tečem tudi na Mrzlico 1100nm,
ampak point je bil v tem, da sem želel povedati, da sta MiciM in Veter v laseh odlično pripravljena, in sta me v hrib pošteno upehala.

Kar se pa tiče hribčkov okrog LJ, za probat je .... :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus

seveda imam hribe okrog Trbovelj, saj tečem tudi na Mrzlico 1100nm,
ampak point je bil v tem, da sem želel povedati, da sta MiciM in Veter v laseh odlično pripravljena, in sta me v hrib pošteno upehala.

Kar se pa tiče hribčkov okrog LJ, za probat je .... :wink:

Mislim, da bom poskusila, ko bodo moje priprave za LM v "sklepni fazi".
Danes sem prvič po pretečenih 10 km, krajšem raztezanju in pol čokoladice, odtekla še dodatna 2 km in sem navdušena, ker sploh ni bilo tako težko. :D
Uporabniški avatar
 grb
Asparagus cestitke za prvih 10+. 5a se mal pohvalim sem dons naredil 7 km. Razdalja ni bistvo samohvale, ampak lokacija. 7 km po soncku ob morju okoli Poreca v druzbi hcerke na biciklu. Vam povem da bi se na to pa clovek zelo lahko navadil :-) No se par dni bomo tukaj in upam da vreme zdrzi.

G.
 luzr
Asparagus napisal/-a:

Pa saj ti omenjaš relacije okrog Trbovelj, kjer so veliko hujši hribi kot je en Golovec :?:
Po ljubljanskih gričih(Golovec, Rožnik), pa so najbrž urejene pešpoti in najbrž res tečete :?:

Poleg gozdnih stezic so tudi peščene potke, da. ;D
Okoli Lublane so še kaki drugi hribčki, kjer je možen tek. ;>
Uporabniški avatar
 semjul

ravnokar iz teka, luštnih 10km, in ob vseh užitkih ki sem jih doživljal med tekom ob Savi proti Radečam, se mi je porodilo vprašanje:
"Le zakaj imajo vozniki, ki pripeljejo za teboj, zmanjšajo hitrost in te previdno prehite na ozki cesti povečini tuje registracije?"

Kresovanje vabi :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Dobro jutro Zasavje ;)
danes bilo prečudovito jutro mar ne (po prečuti noči sploh haha). Moja dva na budnico, mami pa malce kasneje v hrib ;) sem se mal s ciframi igrala nekak tkole je bilo 7 km teka pa 5 km hoje, vsega skupaj nekak 2 uri 18 min. (samega teka 1 uro - za 7 km preveč) ampak po jutru se dan pozna ;) mal me časovno nesejo tile vzponi pa spusti... da že na Vinski vrh pridem je 2 km hoje v hrib :oops:

ampak se ne dam ;)
(S)mejte se :laola
Uporabniški avatar
 RoKo
Kaj ni bil danes tek na Lisco? Ravno prav, da se Zasavci zbudite in zvečer utrujeni zaspite. :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA