Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 AVI
bobr napisal/-a:Ah pa sem mislil da bom dobil "stavo" pa nisi za stvar ;). Ok naj ti bo, drugič.

....bila bi to prelahka stvar..... :hehe: .....zatorej, naj se zgodi nekoč v prihodnosti.....

...uf...to je preveč pesniško.....zdej pa pičim....šiht jutri..... :D :D
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi, sem videl, da si odgovarjal v tisti temi o starosti. To pomeni, da bova na tem teku le še letos v skupni kategoriji. Seveda pa to ne pomeni, da ne bova še vedno medsebojno tekmovala. :D
Uporabniški avatar
 MABE
Pozdravljeni!
(':oops:')

Ali kdo slučajno ve, kdaj bo štart za članice in člane. Ponavadi je bila časovna razlika od prvega pa do zadnjega štarta kar velika.
Uporabniški avatar
 LukaM
Pridem na krog ogrevanja plus krog izteka.

:arrow: :?: :arrow: Z Boštjanom še vedno limava vkup trojko, manjkajoči član vabljen.
Uporabniški avatar
 pajo
Najkrajša pot do Drenovega griča iz Ljubljane?
Hvala.
Uporabniški avatar
 tae
Po stari cesti (ne po avtocesti) proti Vrhniki, nekje na sredini ravnine pred Vrhniko zaviješ desno na Drenov grič (saj je tabla).
 Kameleon
Na stari cesti proti Vrhniki zaviješ desno proti Horjulu, potem je za ali pa pred mercatorjem ena cesta levo, ki vodi do nekakšnega igrišča. Po mojem bo štart tam.

Če pa ima kdo drugačne informacije, pa naj sporoči...
 spikl
smer ljubljana vrhnika,po stari cesti,pri gostilni kavčič .zaviješ desno,potem pa po cca.300m za trgovino mercator levo in si tam
Uporabniški avatar
 MatjazV
Pridem tudi jaz. Verjetno en tekmovalni krog + iztek.

Se vidimo.

Matjaž
Uporabniški avatar
 tae
Matjaž, zakaj si tako skromen. :D Povej, da prideš zmagat na 14 km. Že odkar te poznam si v dobri formi, mislim pa da letos še posebej. Se mar motim ?
Uporabniški avatar
 magda
MABE napisal/-a:Pozdravljeni!
(':oops:')

Ali kdo slučajno ve, kdaj bo štart za članice in člane. Ponavadi je bila časovna razlika od prvega pa do zadnjega štarta kar velika.

Sem se pozanimala pri organizatorju Sebastianu. Je rekel, da se lahko prijavimo nekje do 11. ure, start za člane in članice pa bo okrog 12. ure.
LP
Uporabniški avatar
 tae
Super magda, da si nam to povedala. Bomo lahko malo kasneje štartali od doma, ker tisto čakanje na štart je meni osebno vedno bolj ko ne zoprno.
Uporabniški avatar
 MatjazV
tae napisal/-a:Matjaž, zakaj si tako skromen. :D Povej, da prideš zmagat na 14 km. Že odkar te poznam si v dobri formi, mislim pa da letos še posebej. Se mar motim ?

Ja, letos mi res gre kar dobro, je pa treba biti realen. Za zmago ni prav nobene možnosti. To jerezervirano za mlajše in hitrejše. Občasno se mi posreči kakšna boljša uvrstitev v kategoriji.

LP

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA