Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Že zjutraj sem vedel, da bom danes moker. Tako ali drugače. Na koncu sem bil moker tako in drugače. Prizadevni domačini so poskrbeli, da je bilo tuširanje pred, med in po teku zagotovljeno, :lol: Na zastonj kopanje je pridrvelo veliko število mokrote željnih tekačic in tekačev.
Zabave in smeha po poti ni manjkalo. Nihče se ni pretirano jezil nad vremenom. Sprehajalci so tekače vzpodbujali, kar ni ravno povsod v navadi.
Proga prav lepa, zame ki sem bil prvič -lotil sem se jo celo malo preveč spoštlljivo (ugotovil na cilju), pretekel brez težav, v enakomernem tempu.
teka sem se udeležil tudi zaradi še 9,5 km, ki sem jih naredil po povratku, ko sem celotno progo pretekel še enkrat-navzdol-seveda.
Metli se je kot darilo pridružil še brezrokavnik, tako da se lahko honorarno zaposlim na komunali :lol: :lol:

Analiza OK, čarovnic pa bolj malo, morda čakajo okroglo obletnico 10. tek na Slivnico 2009. Se vidimo.
Uporabniški avatar
 zz topka
Po dolgem času se je teka udeležila kompletna familija, za kar smo bili tudi nagrajeni s škatlo dobrih piškotkov. Seveda bi bila še bolj vesela, če bi se nas usmilili za kakih 20 evrotkov (zdaj ko smo komplet v zidavi hiše...)
Ja, tokrat so bile na delu ta žleht čarovnice, saj se nas niso prav nič usmilile in onega tam gor spravile do tega, da nas je lepo zalival.
Še najbolj mokra sem bila sama, saj sem morala po dežju celo uro in šest minut.
Proti koncu se mi je zdelo, da moja majca tehta več kot tehtam sama in tudi čudni hladi so me že začeli objemati. Pa sem v cilju prav takoj enega ruknila in to je najbrž za posledico prineslo kasneje v dolini šraufanje po trebuhu, ki kar noče pojenjati... No, ja...
Drugače s tekom zadovoljni, morda je le Sindis malo žalostna za četrto mesto, a kaj ko je mislila, da so tiste pred njo vse starejše. No , saj so bile, le da še vedno v isti kategoriji.
Janetka je šla pač po svojih sposobnostih, Patrik je prišprintal do brona in tudi ZZ top se tokrat ni dal, saj je med 33 tekači v njegovi kategoriji prav tako prejel bron za tretje mesto. Sama sem bila 9., zadnja v kategoriji.
Če slučajno drugo leto za prvi maj ne bomo v novi kučici na lepem vrtičku pekli tistih finih zadevc, se seveda vidimo tudi naslednje leto.
Uporabniški avatar
 samostojni
Kot sta že pred mano povedala udeleženca lepega napetega teka, ki smo ga letos prvič izvedli pred novim gasilskim domom v Grahovem, malce nižje od Osnovne šole, je res vreme bilo drugačno od prejšnjih let in nas je čistilo potu z glave in drugod. Začetek je sedaj bolj širok in se je lažje štartalo, tako da smo v začetek klanca že lepo razporejeni v manjše skupine, takrat nas je že namočilo, (pred štartom prav tako - smo se vsaj na kupu zbrali in se vsaj bolje videli med seboj - stalno znani obrazi, vsaj na videz), vmes je že malo kazalo da se bi pa le zjasnilo, ampak za konec smo dobili lep posladek z vrha, tako da se je nabrana sol kar zlila s telesa. :wc: :wc: sam še obrisat se j blo treba.
Cajti so se mal podaljšal, odvisn kje si teku. :?: :?: spredi mejn, zad pa mal vč :roll: :roll:

Čestitke organizatorjem za trud prav tako tudi PROSTOVOLJNEMU GASILSKEMU DRUŠTVU GRAHOVO, ki pomagajo pri teku, še najboljše nam prišparajo na koncu, danes je dvolitrca žganega pravilno delovala - se nismo prehladili, pa oment je treba še ODPRTO KOČO malo nižje od CILJA pa njihov tanartabolši ČAJ, je pasal ko smo se lahko preoblekli in malo pogreli.
Zatem se je še megla umaknila in prikazal se je prelep pogled na Cerkniško jezero, pot nazaj je taka kot je, z avtom malo lažja.
Makaroni za mesojedce in pa za vegetarijance so bili na mestu, prav tako prostor, ki je precej večji kot je bil pri gostilni pri prejšnjem startu nekaj višje in se je dalo v miru najesti in pa tudi popiti seveda pijača gre za namene gasilskega doma najbrž - oprema žal ni poceni.

Ko pa so začeli podeljevati izžrebane številke, se je pa dobro slišalo, napram prejšnjih let, ko si moral biti blizu, da si se morda slišal preko zvočnika. :clap:
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
Za najlepši konec pa še tole :laola Dobili smo najboljši čas proge - rekord je padel.

Seveda saj je ta prvič na tej progi.

:cast::cast::cast:Zmagovalna trojica je prišla z Gorenjske in tako zaorala :juhuhu: :cast: nove čase za novo progo, ČESTITKE VSEM TREM tekačem.:cast::cast::cast::cast:

Dolenjci pa ......pogrešal sem jih nekaj, ta domačih...Drobnič...
No Sovice so bile, tudi ena Čarovnica je bila, sam metlo j pozabla pa je morala na pešpogon za lon.

Skratka hvala za lepo prireditev.
Aja, mi smo se potem zapeljali z prijatelji še do LOŽA pa malo še naprej do Snežniškega gradu lepo ohranjen objekt. Ker je bil zaradi obnavljanja zaprt, smo si ogledali prelepo okolico okoli gradu z vodnim zajetjem in še nekaj stavbami. Se splača prit pogledat, nazaj smo se pa zapeljali po stranpoteh skozi vasi, tako da smo prišli na drugi konec Cerkniškega jezera ob gozdu, no vmes še nekaj sodre pa kakšen naliv, tudi sonce za vmes, potem pa malce pojesti pa domov.
Lepo se mejte še dalje, se vidmo k se srečamo :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 matija-z5
ja ta dež je bu res fuul nagaiv... j pa mal tud pašu (=

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA