takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo bo zmagal v teku na 10km ?

Inot
49
49%
Tae
50
51%
 nack
Pozdravljen Tae in sveda vsi ostali.

Jeseni lanskega leta, ko je zapeklo v mišici sem rekel VRNIL SE BOM in evo, za začetek sem začel brati spet TF. Pa tudi bazo že delam - tam nekje od marca.

Če prebrano prav razumem, mislim, da Tae ni več samo "kratkaš".
Ocenjujem, da ga je kmalu za pričakovati na štiridesetki...

Lep večer!

stanko
Uporabniški avatar
 tae
nack, ne vem, če si zadevo najbolje prebral. Mislim, da iz te moke ne bo kruha. Iz "kratkaša" se kratkoročno lahko preoblikujem le v srednjeprogaša, pa še to ne vem. V maratonu se pa po mojem še dolgo časa ne bom videl, če sploh kdaj.

Upam, da se kmalu spet vidiva in hvala za glas (predvidevam, da je bil 43. tvoj)
Uporabniški avatar
 tae
Vencelj, takole je plan:

- 2.5.2008 Drenov grič, 7 km
- 4.5.2008 Trst, 21 km
- 10.5.2008 Trojke, 12 km
- 11.5.2008 Umag, 10 km

Potem pa že Radenci.
Uporabniški avatar
 tae
Mesec maj je tu. To pomeni, da bo počasi treba začeti razmišljati tudi o izpolnjevanju obljub za vas "stavnike." Odločil sem se, da naj bi bil tečaj samoobramb v mesecu juniju 2008 (maja je namreč še preveč dogodkov, julija in avgusta pa so že dopusti). Lokacije in točnega datuma še ne vem.

DVD-ji se delajo (no, ne čisto sami :D )

Tisti, ki želite dvd samoobrambe od prijemov predčasno, mi to prosim sporočite na zs. Na tečaju bomo delali iste zadeve, kot so na dvd-ju, vendar po vsej verjetnosti ne bomo predelali vseh. Verjetno se vsi tudi iz takšnih ali drugačnih razlogov ne boste mogli udeležiti obljubljenega tečaja, vendar to ne pomeni, da boste ostali praznih rok. Obljuba dela dolg. Vsi moji "glasovalci" boste v vsakem primeru dobili dvd, INOTovi pa najprej tisti, ki boste prisotni tudi na tečaju, kasneje pa še tisti, ki mi boste izrazili to željo.

Torej koliko dvd-jev naj pripravim za jutri, ko bom na Drenovem griču ?(naj igra poštenost, tisti ki ste glasovali zame)
Uporabniški avatar
 tae
Drenov grič je za mano, še 3 tekme pred stavo.
Uporabniški avatar
 INOT
Pred menoj so pa samo še trojke. Zadnji teden imam problem s peto, tako, da bolj malo tečem.
Uporabniški avatar
 vencelj
tae napisal/-a:Vencelj, takole je plan:

- 2.5.2008 Drenov grič, 7 km
- 4.5.2008 Trst, 21 km
- 10.5.2008 Trojke, 12 km
- 11.5.2008 Umag, 10 km

Potem pa že Radenci.

Tale Trst je že tvoj tretji letošnji pol maraton, če nisem še kaj zgrešil- kar veliko za deklariranega kratkaša, in to v tako kratkem času :? :wink:
Predvsem pa dober tek in uspešne nastope :!:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
INOT napisal/-a:Pred menoj so pa samo še trojke. Zadnji teden imam problem s peto, tako, da bolj malo tečem.

Inot, do trojk boš že dober, do Radenc pa odličen. Dejansko bi moral tudi jaz malo začeti počivati, a kaj ko je ravno maja tako natrpano s tekmami, katere sem planiral že prej. Tako, da bom zadeve speljal do konca, kot sem si zadal, kar bo pa bo.

Po današnjem polmaratonu sta še 2 tekmi pred mano pred stavo. Se vidimo in sodelujemo v soboto na skupnih trojkah.
Uporabniški avatar
 tae
vencelj napisal/-a:Tale Trst je že tvoj tretji letošnji pol maraton, če nisem še kaj zgrešil- kar veliko za deklariranega kratkaša, in to v tako kratkem času :? :wink:
Predvsem pa dober tek in uspešne nastope :!:
lp, vencelj

Ja, vencelj zgodba z mojimi letošnjimi polmaratoni je sledeča:
Na začetku leta sem si rekel, da moram postaviti svoj osebni rekord na polmaratonu in da se moram udeležiti vsaj dveh polmaratonov, da bo malo bolje, kot lani. V planu sta bila že januarja Trst in Sežana. Neplanirano pa sem šel že prej v Gorico, kjer sem presenetljivo že postavil svoj rekord. Zato Sežane nisem vzel za drugi poskus postavljanja rekorda ampak "Obivankenobi story" V Trst pa sem šel, ker sem bil že januarja prijavljen (to bi bil drugače tretji poskus podiranja rekorda). Tekel sem kakor pač sem, cca 1 minuto za PB-jem. Je pa vprašanje, če bom letos še tekel kakšen polmaraton, čeprav naj bi bila revanš tekma med nama z Inotom ne glede na to kdo bo zmagal oziroma zgubil na 10ki, ravno na polmaratonu. Skratka še vedno sem kratkaš in 21ka se mi zdi že preveliko matranje.
Uporabniški avatar
 tae
Inot trenutno zadnji polmaraton 1:27:28
Tae trenutno zadnji polmaraton 1:27:27

Zanimivo, ali niti ne, presodite sami.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Dajmo PALAČINKE :laola :clap: :TF)
Uporabniški avatar
 INOT
Zna bit zanimivo ja. Bomo videli kako se bo kdo znašel v tisti gneči... :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
tae napisal/-a:Inot trenutno zadnji polmaraton 1:27:28
Tae trenutno zadnji polmaraton 1:27:27

Zanimivo, ali niti ne, presodite sami.

Madonca kot da bi se zmenila za tole sekundo :lol: !
Skratka obema želim da bi iz tega potegnila kar največ lepeg v vseh obzirih.In na koncu da bi se skrajno fajn mela in vsi ostali poleg!
ČAO!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA