Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

LEON RO
Pozno sem se vrnil z morskih priprav(beri-nabiranje kilogramov), da v Trstu ne bom shiral in sem videl, da gre Puhko jutri v Trst po številke.A ima kdo št.njegovega GSM, da me reši nedeljske gužve ob dvigu številk.
Uporabniški avatar
 tini
LEON RO napisal/-a:Pozno sem se vrnil z morskih priprav(beri-nabiranje kilogramov), da v Trstu ne bom shiral in sem videl, da gre Puhko jutri v Trst po številke.A ima kdo št.njegovega GSM, da me reši nedeljske gužve ob dvigu številk.

No, ce ne dobis Puhkota, ti jo lahko dvignem tudi jaz (pa tud se komu drugemu).
Na EXPO grem ze v soboto in se ne vracam v LJ (spim na Obali).
Tako, da bi bila primopredaja kar v Trstu v nedeljo zjutraj.
gsm 041 686402
Uporabniški avatar
 adrian
Kot kaže napoved :arrow:
bo obvezna oprema na maratonu krema za sončenje 8)
 brzinca
Eno vprašanje.
A v nedeljo je treba priti v Trst in nas od tam peljejo v Gradiško ali pridemo sami do starta?
Uporabniški avatar
 adrian
brzinca napisal/-a:Eno vprašanje.
A v nedeljo je treba priti v Trst in nas od tam peljejo v Gradiško ali pridemo sami do starta?

Servizi di trasporto per raggiungere la partenza

Prima della gara sarà predisposto un servizio navetta
gratuito, riservato esclusivamente ai concorrenti,
per raggiungere la zona di partenza. Raggiungere
la partenza con mezzi sarà difficile a causa
della chiusura strade.

Le partenze degli autobus avverranno da Piazza
Libertà - Trieste con i seguenti orari:
per i partecipanti alla Maratona d’Europa: alle 7.00
entro le 7.15 ;
per i partecipanti alla Maratonina Europea dei due
Castelli: alle 8.00 entro le 8.15.
Per accedere agli autobus sarà necessario presentare
il proprio pettorale di gara.

Po domače povedano za maraton peljejo avtobusi izpred železniške postaje ob 7:15, za polmaraton pa ob 8:15
Uporabniški avatar
 Dule
adrian napisal/-a:Po domače povedano za maraton peljejo avtobusi izpred železniške postaje ob 7:15, za polmaraton pa ob 8:15

Hvala Adrianu za koristen podatek. Se vidimo :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
adrian napisal/-a:Kot kaže napoved :arrow:
bo obvezna oprema na maratonu krema za sončenje 8)

Ja, spet bo vroče. Škoda, da bo vremenska motnja šele v ponedeljek.

Se vidimo v Trstu.

MatjazV
Uporabniški avatar
 kustus
LP

KOVIT in seveda vsi ostali želiva vam veliko dobrega teka in čas ki ste si ga zastavili

kustus in Nadj@
Uporabniški avatar
 marčni zajec
kaj na avtobus gremo že v "tekaški opravi" ali nesemo stvari zraven in se na štartu preoblečemo, oni pa nam stvari peljejo na cilj?
Uporabniški avatar
 MatjazV
marčni zajec napisal/-a:kaj na avtobus gremo že v "tekaški opravi" ali nesemo stvari zraven in se na štartu preoblečemo, oni pa nam stvari peljejo na cilj?

Jaz sem šel lani na bus že v opremi, v kateri sem tekel.
Uporabniški avatar
 PUHKO
V njihovih "navodilih" piše, da je organiziran prevoz stvari iz štarta na cilj, ampak naj se tja ne daje vredne predmete in da ne odgovarjajo če se kje kaj zgubi.... :!:
 boštjan70
jaz sem toliko mečkal da sem zamudil za prijavo in zdaj vse zaprto banka in ne vem kaj naj naredim kako bi se danes še lahko prijavil mi lahko kdo pomaga da se nekako prijavim je kašen ki bi odpovedal plačam seveda prijavnino ali pa bi me kdo prijavil prek neta pa mu plačam prijavnino

lp
Uporabniški avatar
 MatjazV
boštjan70 napisal/-a:jaz sem toliko mečkal da sem zamudil za prijavo in zdaj vse zaprto banka in ne vem kaj naj naredim kako bi se danes še lahko prijavil mi lahko kdo pomaga da se nekako prijavim je kašen ki bi odpovedal plačam seveda prijavnino ali pa bi me kdo prijavil prek neta pa mu plačam prijavnino

lp

Hmm, ne vem, če ni že prepozno. Za vsak slučaj pokliči Tinija - gsm 041 686402, ki naj bi danes v Trstu dvignil številke. Mogoče ti lahko pomaga, če je še v Trstu.

LP

MatjazV
 VIRUS
Hej!
Jaz sem bil danes v Trstu, dvignil sem številko, sicer nevem natančno, ampak ogromno ljudi je "na roko" izpolnjevalo prijavnice, kakršne so na netu, tako da pomojem se da prijaviti še danes.
Ali ima kdo kak nasvet kje je najbolje pustiti avto, v prilogi nam ponujajo parkirišče P. Silos (zraven postaje) ali pa Foro Ulpiano (zraven sodišča). Glede na to, da se vse dogaja dokaj zgodaj, torej, če avtobus za polmaraton pelje iz Piazza Liberta ob 8.15 pomeni, da moram iz Ljubljane štartati kar recimo ob pol sedmih, ker če slučajno na teh parkiriščih ne bo placa, se bom moral hitro znajti, drugačebom zamudil avtobus!?? Torej, kje bi bilo najbolje parkirati?
 dragons
V vrečkah sta dve stvari na katere bodite pozorni.

Bon za parkiranje v garažnih hišah v vrednosti 4 oz. 6 evrov.

Gobice. Ob progi so korita z vodo vendar brez gobic.

Čim več užitkov na progi.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA