Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
sem se ob tem spomnila, da bom kmalu (čez en mesec) imela 1. obletnico :D . mojega tekanja namreč.
ravno sedaj smo bili na dopustu v tistem kraju, kjer sem "stekla" :D

lepi spomini, še lepše videti napredek po enem letu :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Ksenija
že kar nekaj časa sem član foruma ;) v teku sem pa povratnica, torej predno bi lahko rekla da sem tekačica, sem prenehala zaradi bolezni oz. operacije... sedaj se pa vračam tja kamor sodim, v naravo, gibanje, tek obiskovanje okoliških hribov. Tudi jaz sem mamica najstnici, športnici, tako, da veliko časa prebijem tudi kot navdušena navijčica v dvorani. Prihajam iz Zasavja in mogoče glede na moje delovno mesto pa Davida celo poznam (ali stvari za malo kupuje samo mamica :wink: ).
 Tamzi
Živjo, jaz em tud nova na tem forumu. Sicer pa sem že objavila eno temo :wink:

Tekam približno tri leta, ponovno. Pred tem pa sem se ukvarjala z več športi, kar počnem še vedno. Tudi na Blejskem triatlonu sem bila lani in je bilo prav luštno.

Fajn je migat!
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Ksenija napisal/-a: Prihajam iz Zasavja in mogoče glede na moje delovno mesto pa Davida celo poznam (ali stvari za malo kupuje samo mamica :wink: ).

Živjo Ksenija! Dej povej iz kje si, kje delaš, mogoče te poznam. :wink:
Jutri pa prvič tečem 8 x ( 5 - 1 ), prvič pet minut skupaj. Sem že komi čakal, da bom začel s 5, 10, 15 minutnim tekom.
David, be strong!! :lol:

LP
[/b]
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Radolca napisal/-a:David, veš da bo šlo!
Pol ko boš čist not padu, pa brez teka sploh ne boš mogel živeti :shock:

Že zdej ne morem brez teka, pa mam trenutno bolj pomembne stvari za urejat (avto totalka), jaz pa kr razmišljam, da bom šel teč....Matr, morm mal na izi, da me ne mine.

LP
Uporabniški avatar
 banANA
Hej-hej!

Sm mal pobrskala in najdla tole že mal zaprašeno debato. No ja, je blo treba sam mal prah odpihnt, pa je kot nova :P

Skratka, sem bolj frišna tekačica, s kakšnim 2 ali 3 letnim tekaškim stažem z zimskimi prekinitvami. Letos sem se odločila, da zimo "pretečem". Oziroma, čimveč pretečem. TF spremljam že nekaj let in če mi je (kadar mi je) zmanjkovalo motivacije, sem se priklopila na TF in v glavnem je delovalo. Dobri ste! :D

Skratka, letošnjo zimo bom, tako kot poleti, redna obiskovalka Sorškega polja .... in glede na to, da je fajn da imaš en cilj pred sabo, računam na LM 2011, da opravim s svojo prvo 21ko.

Zimsko-tekaški pozdrav!
 sblaz
Pozdravljeni.

Predhodnica banANA je dvignila temo iz "naftalina" pa se mi zdi prav, da se tudi jaz predstavim. Forum spremljam že dalj časa, prijavil sem se pa ko so/ste se iskali tekači za Tek trojk v Ljubljani 2010. Tek trojk je bil moj prvi uradni tek nasploh in tudi prvi uradni nad 10km. Letos sem odtekel še Nočno 10ko, Mali blejski maraton, Maraton Ljubljana in Miklavžev tek v Snoviku. Sedaj se udeležujem 2. zimske lige Sv. Primož.

Prihajam iz kamniškega konca.

LP, blaz
 buba80
No, da se še jaz pofočkam. Forum spremljam malo dlje, uporabnik sem pol leta, v teku pa začetnica - redno tečem eno leto, ne glede na letni čas :). Trenutno prilezla nekje do zmogljivosti, da brez večjih muk pretečem cca 25 km ... Uradnih rezultatov nimam, me nekako ne vleče preveč, čeprav bo verjetno treba naslednje leto na LM na polovičko, ker bi rada vsaj enkrat doživela to "hordo" tekačev. To je to, super je migat :)
Uporabniški avatar
 fifi1968
Pozdravljeni.
Stari rek pravi: "bolje pozneje kot nikoli." Sem iz severne primorske, natančneje iz Loga pod Mangartom. Niti v sanjah si nisem predstavljal, da bom nekoč tekel. Teči sem začel pred petimi meseci in to pri petinštiridesetih letih. :D Razlog je bil en sam, počutil sem se gnilega. Prvi poizkus se je končal po 500 metrih z bolečino v pljučih pri hlastanju po zraku hahaha. :lol: No, ker sem začel čisto po domače, sem že staknil tudi prvo poškodbo stopalnega loka. Trenutno tečem 3x na teden po 10 km na razgibanem terenu. Brez večjega napora sem premagal tudi 15 km. Za konec samo še to. Tek me je zasvojil :laola
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
fifi1968 napisal/-a:Pozdravljeni...

Pozdrav tudi tebi v krdelu tekačev, ki se vsak dan veča. Veliko jih prihaja, nekateri se pa tudi poslavljajo :wink:
Uporabniški avatar
 Miha65
Tudi sam sem povratnik. Pretekel pred leti nekaj 21tic, večinoma pa takrat tekel za sprostitev možganskih vijug. :clap:

Vmes cel kup zdravstvenih problemov, pa kile gor, pa ni šlo več...

Zdaj se vračam... najprej z obilno mero turnih smukov, pa hribolazenjem, pa spremenjena prehrana, pa tek..... in eto kile dol, zdravje pa samo gor in naj tako ostane.

Se vidimo, če ne prej imam jesensko 21tko v planu v Ljubljani :juhuhu: :juhuhu:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA