Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

marjan
24 ur Primoža je pa res vabljivo :D za nas ki smo cepljeni na 12 ur Kališča. To je samo 2x več :evil: :twisted:

In sedaj se ne morem odločiti, kje bom naredil dolgi trening.
Bo to http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=8460

ali pa 24 urna Primoževa psihoanaliza :wink:.

Lep pozdrav,
Marjan
Uporabniški avatar
 Cveto
marjan napisal/-a:24 ur Primoža je pa res vabljivo :D za nas ki smo cepljeni na 12 ur Kališča. To je samo 2x več :evil: :twisted:

In sedaj se ne morem odločiti, kje bom naredil dolgi trening.
Bo to http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=8460

ali pa 24 urna Primoževa psihoanaliza :wink:.

Lep pozdrav,
Marjan

Marjan!
Ne boš verjel, tudi mene že kaki dve leti mika tale Fruška gora!
Pa sem jo zopet prestavil za naslednje leto.
Če bo vse posreči, se bom udeležil vzržljivostnega preizkusa 24ur Primoža.
Tako bi bilo zelo zanimivo, da pridejo še Kljuke, ki so prekaljene v 12ur Kališča, še na preizkus 24ur Primoža. :D

Tako da vsi toplo vableni, da bo čim večja konkurenca za Kamničane

LP Jure
Uporabniški avatar
 T1
Živjo,

mene pa zanima, kje točno je tisto parkirišče, kjer se štarta. Ali je potem lahko najti pot? Zanima me zato, ker bom predvidoma med tednom šel na ogled proge. Ne bi rad že na začetku zgrešil pot in se morda celo znašel na vrhu Grintavca :shock: .

LPT1
Uporabniški avatar
 cvalenti
Štart je na parkirišču tovarne "CALCIT" bolj natančno pri vratarnici,cilj pa v okrepčevalnici na svetem Primožu,tu se tudi vpisuje.Katera pot je najboljša,najkrajša oz najidealnejša je težko reči,lahko ti povem le to da je najdaljša zmerjena pot po cesti in najkrajša z vsemi možnimi bližnicami ,razlike 980 metrov :shock: ,samo je hudič ,ker ne vem če bodo kolena izdržala te spuste :lol: .
Drugače pa najidealnejša je pri vikendu(ki je pogorel :cry: )levo "kao prva bližnica" in kasneje od kmetije 100 metrov naprej ne zaviješ po cesti levo ampak naravnost v gozd "po drugi bližnici" ,no to je kao najidealnejša pot.
Uporabniški avatar
 potepinko68
T1, da ti bo lažje (pa tudi ostalim)... parkirišče je tam, kjer v Stahovici (smer Kamnik - Černivec - Gornji grad) zaviješ proti Kamniški bistrici in Veliki planini. Takoj ko zaviješ s ceste za Gornji grad proti Veliki planini je na levi veliko parkirišče.. to je to (si že tem). Nato čer cesto (od parkiričša) najdeš makadamsko cesto in greš po njej .. do konca :wink: pa prideš na Primoža (ne morš se zgubit).

Lp,
Potepinko
Uporabniški avatar
 T1
Ej Potepinko68, si zadel žebljico na glavico. Točno to me je zanimalo. Upam, da bom našel čas, da si med tednom pot še sam ogledam. V petek pa, če bo volja in vreme ...

LPT1
Uporabniški avatar
 Darja
T1, za vreme je že vse dogovorjeno, sončno, s temparaturami do 19°C, za voljo pa poskrbi sam, boš videl, ne bo ti žal.
Mogoče bo pomagalo, če se malo zlažem in ti povem, da bodo ob celotni progi stale kamniške mažoretke v pregrešno kratkih krilcih in na ves glas navijale za udeležence pohoda :laola
Uporabniški avatar
 naki
Darja napisal/-a: da bodo ob celotni progi stale kamniške mažoretke v pregrešno kratkih krilcih in na ves glas navijale za udeležence pohoda :laola

Hočeš reči, da jih udeleženci proti koncu vidijo :P

kaj pa motivacija za ženske udeleženke?
Uporabniški avatar
 Darja
Naki, sicer je bilo to mišljeno kot skrivnost, ampak naj bo: dogovor s Chippendalesi je v sklepni fazi, zanesljivo se bodo prikazali že nekaj ur pred koncem - tam nekje okrog 8. ponovitve. Velja samo za ženske, seveda. :wink:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Uuuu, to je že ta petek. Jaz sem bil pa že čisto psihično pripravljen na naslednjega. :D Dobro, da sem šel še enkrat preverit datum. :lol:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Aja, še to. Eno vprašanje za prekaljene mačke. Ker bo to moja prva tako dolga vzdržljivostna preizkušnja me zanima, če imate kakšen nasvet kako se lotiti takšne preizkušnje, katere so napake, ki jih ne smem početi, itd. Skratka vsak nasvet bo več kot dobrodošel. :D
Uporabniški avatar
 AVI
...letos prvič dal skozi 12 ur Kališča.....in tudi 24 ur Primoža se sliši mamljivo...tako da mogoče drugo leto..... letos gremo pa na trojke... :D :D ....vsi ki se boste podali na 24 ur pa srečno.... :D
Uporabniški avatar
 Deniz
Oj...tud jaz se nameravam udeležit 24 ur Primoža...pa me sam zanima al se je treba kej prej prjavt al se kar tam na mestu pred štartom.

se vidmo
 klas
pozdravljeni,

a kdo ve, a je tole mišljeno kot tekmovanje ali kako drugače?

lp
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA