Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
tae napisal/-a:To tudi meni ni jasno. Poleg tega pa še "CAT.TM," pa kako povečati tisto slikco iz cilja, pa kako do vmesnih časov, pa o neto časih je že bobr spraševal. Kaj pa vem, vse nekako po italjansko.

Tae, se strinjam s tabo. Časi, kljub temu, da so jih merili elektronsko, s pomočjo čipov, niso najpreglednejši. Ko sem jih pregledoval, sem videl, da sem zasedel 3. mesto v kategoriji. Ker po tekmi ni bilo nikjer izobešenih rezultatov, tega nisem vedel. Me prav zanima, če bom kdaj dobil priznanje, ki so ga delili prvim trem po kategorijah.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 tae
tomi_ napisal/-a:
Tae, do vmesnih časov prideš tako, da klikneš na svoj priimek, mislim pa, da moraš biti logiran.

Žal temu ni tako. Sem se logiral. Na imenu linka sicer res piše, da tako prideš do vmesnih časov, dejansko te pa vrže le na stran od teh merilnih naprav, o kakšnih časih pa ne duha ne sluha.

Pravzaprav nisem opazil nobene razlike ali si logiran ali ne.
Uporabniški avatar
 tae
Matjaž čestitam, tvoj darilni paket so si po mojem organizatorji veselo razdelili. Mimogrede, si jim morda že kaj pisal, ali boš kar pustil vse skupaj.
Uporabniški avatar
 klatez
Fanta, potrpljenje je božja mast...

Vse še bo (enkrat)...

Italijani so pač Italijani...

By the way: jaz pa sem trenutno 5. v kategoriji tistih, ki se sploh niso rodili. Pa sem jim itak poslal datum rojstva, pa še ob dvigu sem moral dva formularja izpolnit in ga vpisat, pa še teta ga je na nek listek napisala z velikimi črkami...
Nazadnje spremenil klatez, dne 05 Maj 2008, 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 klatez
Na tej povezavi tudi še ni neto časov...

Pa pri polmaratoncih je to malo drugače. Imamo samo bruto vmesni čas na 30km (kjer preračuna kot da smo jih dejansko pretekli in jaz imam tempo 1:10 min na km - ni slabo a ne? :roll:) in pa končni bruto čas, kjer pa je tempo preračunan na 21,1km in nam seveda drastično pade - meni z 1:10 kar na 3:59... :wink:

Tomi, kako je odtekel tvoj kolega svojo prvo 21-tko?
Sva se pred startom skupaj ogrevala...
Uporabniški avatar
 še1PR
Ojla maratonci in polmaratonci!

Ja prav zanimivo je bilo videti tale tek iz kolesa... :D
Bravo vsem, ki ste pretekli! :clap: :laola :cast:

Slikce obljubim, da bom objavila, a moram priti do svojega računalnika... (že(še) za tek zaupanja jih dolgujem... :oops: )

Zaenkrat jih objavljam le nekaj. Leon, za tisto s flaško pa prosim za dovoljenje, da na kakem natečaju za ujeti trenutek kandidiram z njo! :wink: :lol: Po mejlu jih tudi dobiš, le za malo potrpljenja prosim. Se mi zdi, da je tvojih, kovitovih in tomi_ jevih največ... Ste ravno tako tekli, da ste bili veliko pred mojim objektivom... :)

Ostali pa v vednost, kaj je dobro imeti, da vas morda (dovolj hitro) opazim naslednjič... :wink:
TF PIKA
kovit - prvič na maratonu... :cast: :clap:
LEON RO - ujeti trenutek...
tomi_ - pod tušem... :wink:
pegaz - z ekipo... :juhuhu:
Uporabniški avatar
 dexi27
Jaz pa sem bil tak vshičen nad rezultatom, da sem čist pozabu EURE dvignit :bum: , zdaj pa :?: :?:

Mogoč pa bom mel drugo leto zastonj :D
 tomi_
Klatez moj kolega (brat) je odtekel 21-ko, kar je bil njegov cilj.
Je prišel v cilj 10 minut za mano in bil z tekom zadovoljen, malo
manj s krči, ki so ga dajali v zadnjih kilometrih.
 klopotec
še1PR napisal/-a:Ojla maratonci in polmaratonci!

Ja prav zanimivo je bilo videti tale tek iz kolesa... :D
Bravo vsem, ki ste pretekli! :clap: :laola :cast:

Slikce obljubim, da bom objavila, a moram priti do svojega računalnika... (že(še) za tek zaupanja jih dolgujem... :oops: )

Zaenkrat jih objavljam le nekaj. Leon, za tisto s flaško pa prosim za dovoljenje, da na kakem natečaju za ujeti trenutek kandidiram z njo! :wink: :lol: Po mejlu jih tudi dobiš, le za malo potrpljenja prosim. Se mi zdi, da je tvojih, kovitovih in tomi_ jevih največ... Ste ravno tako tekli, da ste bili veliko pred mojim objektivom... :)

Ostali pa v vednost, kaj je dobro imeti, da vas morda (dovolj hitro) opazim naslednjič... :wink:
TF PIKA
kovit - prvič na maratonu... :cast: :clap:
LEON RO - ujeti trenutek...
tomi_ - pod tušem... :wink:
pegaz - z ekipo... :juhuhu:

Tale s flaško ti je super. Ne veš, ali mu je flaško kdo vrgel, ali pa jo je on odvrgel. Res dobra, čestitke avtorju.
Uporabniški avatar
 še1PR
klopotec napisal/-a: ... Res dobra, čestitke avtorju.
Hvala!! :oops: :D
 anni
To je bil moj tretji polmaraton in hvala Lauferju in Milkecu za družbo in vso spodbudo, ki sta mi jo dajala med tekom :) vidimo se zopet na kakšni tekaški prireditvi

p.s. ime mi je Anni :D
 LEON RO
Ja tale s flaško je dobra. Po navadi plastiko mečem tja kamor spada, tako da če ne bo kakih tazelenih ki bi mi težil jo lahk objaviš.Bi mi blo pa nerodno, če bi me ujel v momentu ,ko sem odvgel pivo :oops: , ampak več o tem pa drugič.
Uporabniški avatar
 zlopi
dexi27 napisal/-a:Jaz pa sem bil tak vshičen nad rezultatom, da sem čist pozabu EURE dvignit :bum: , zdaj pa :?: :?:

Mogoč pa bom mel drugo leto zastonj :D

... jaz tudi :wink:
Lp, zlopi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA