prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
nana napisal/-a:Pričakuje se poročilo o tem, kakšna je proga :D (če lahko :oops: )

lahko, in to takoj :D

je v primernem stanju, da sprejme tudi tekače ( sploh pa tekačice :wink: ), ki jim je ljubo nadaljevati tekaške aktivnosti v analitični obliki ( samneminovgazakona) - dobrodošla :D
 nana
Če štartam ob 19h, bo trda tema, ko pridem okoli :shock:
No, jutri še ne, me pa med kakšnim vikendom vleče (verjetno pa ne bom prav osamljena?) :D
Uporabniški avatar
 Susanne
Danes na ovalu okroh 19 kar "gužva". Imam pa eno pripombo oz. vprašanje: Pa kaj je z vami tekači in takačicami, a se nič ne pozdravlja? Vsaj pokimati pa res ni težko. Ko vas poslušam, kako vabite koga na trening tukaj na forumu, potem pa v živo doživim "buljenje v tla", me že vnaprej mine, da bi se komu pridružila, pa najbrž še koga tudi.
Tisti "za hitri" najbrž mislite da ste nekaj več od nas malo počasnejših in tistih še malo počasnejših. Še najbolj pa me zjezi, ko sotekača-ico pozdraviš, pa ti ne odzdravi. Mislim, da morate nekateri malo pošlihtati "pod steho" in vzeti v roke kakšen bonton........!!!!!!!!!!!!!!!!
To kar sem sedaj napisala se je dogajalo danes in dva forumovca sta bila tudi med grešniki (preverjeno-prepoznano).

Pa prijeten tek še naprej okrog ovala!
Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz se mam za "tahitrega" (sort of) in sem še vedno vse pozdravil, vključno s sprehajalci. Pa Lojze pa Aleš (kot domorodca) tudi še nikoli nista (vsaj v moji prisotnosti) gledala v tla - tudi ko gre na škrge - edino pozdrav je takrat bolj aaaargh.

Tako da vztrajnost se splača in slej ko prej naletiš na prave dedce :)
Uporabniški avatar
 ales
Proga okoli Brda je v redu, mogoče mal premehka za moje kile. Si pa nisem mislil, da bom moral še kdaj s tako visokim pulzem tečt, da pridem okoli v triinštiridesetih..ja nč, tudi okoli Brda se pozna trenutna slaba pripravljenost.

Da pa koga danes ne bi pozdravil, se pa ne spomnim. Res pa je, da sva s tinijem štartala šele mal čez pol osmo, tko da midva skoraj zagotovo nisva bila grešnika.

Še huje je bilo v Brunarci. Rezultat novih zakonov: skor prazen lokal, mi štirje smo pa spili tri laške in eno lahko laško. Skupaj. A se še kdo spomni, kako je bilo včasih?!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
evo suzanne, si mi snela besede z jezika. jaz pozdravim vsakogar, tudi sprehajalce in kolesarje!!! imaš pa modele, ki enostavno ne "zmorejo" odzdraviti in to mi gre v nos :evil: npr. pozdravim (jaz prva!!!) mulca cca 10 let mlajšega od mene, on pa kot da me ni. haloooo? tečem npr. mimo dveh babnic , ki se sprehajata in tako gofljata, da mojega pozdrava še registrirata ne. najhuje se mi pa zdi, da človek niti ne nameni pogleda, da bi ga sploh lahko pozdravil :evil:
ja, bonton, boton v roke :!:

p.s. bom preverila danes , če so se vas tele graje kaj prijele.
Uporabniški avatar
 T1
Nekateri se prav trudijo, da te ne pogledajo. Takih sploh ne pozdravljam. Pa sem prepričan, da so me že od daleč videli.
Če sem pa "primerno" razpoložen, pa včasih kakšnega tako naglas pozdravim, da kar odskoči. No, če pa je kdo precej mlajši od mene, pa ne pozdravim prvi. Ga pogledam, če kaj muksne, prav, če pa ne, pa tudi.

LPT1
Uporabniški avatar
 Matej
ales napisal/-a:Proga okoli Brda je v redu, mogoče mal premehka za moje kile.

Tc, tc, tc...

Te pozorno spremljam, Aleško.
Uporabniški avatar
 MarP
Bravo Susanne in Metkamarjetka. 60% klincev, ko jih pozdraviš bulji kot bik (beri tudi krava) v nova vrata. Jaz vsakemu, ki ne odreagira kar
zamukam Muuuu. Se takoj bolje počutim in gre še hitreje. Sem letos en teden treniral pri znancih v Nemčiji in tam ti prav vsak mlekar zjutraj že na daleč vpije Morgen. Dovolj o tem. Kogar že v vrtcu niso zdresirali ga tudi mi ne bomo.
Imam pa en drug predlog. Kaj ko bi mi Kranjčani, ki smo vsaj 3x na teden na Brdu zrihtali enga valarja na svoje stroške, da se dvakrat letno zapelje po začetnih dveh mehkih kilometrih. Če bi bila proga tudi na začetku trda bi bilo res en strašen užitek. Tudi sponzorsko, če kdo koga pozna ne bi bilo nič narobe.

Dejmo podebatirati o tem predlogu.

Lep pozdrav
Marjan
:lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kako je pa z Duatlonom letos?
Uporabniški avatar
 GTA
Mah, nič ne bo letos, na isti dan kot polovička v St. Pöltnu. Pa drugič.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Se mi je kar zdelo lani, da bo letos problematično. Dobro, da se presedovanje zaključi, da bo fotrov tek na sporedu :)
Uporabniški avatar
 matej712
MarP napisal/-a:Imam pa en drug predlog. Kaj ko bi mi Kranjčani, ki smo vsaj 3x na teden na Brdu zrihtali enga valarja na svoje stroške, da se dvakrat letno zapelje po začetnih dveh mehkih kilometrih. Če bi bila proga tudi na začetku trda bi bilo res en strašen užitek. Tudi sponzorsko, če kdo koga pozna ne bi bilo nič narobe.

Dejmo podebatirati o tem predlogu.

Lep pozdrav
Marjan
:lol:

Bojim se, da se bo potem kmalu našel nekdo, ki mu bo bolj všeč, če bi bilo asfaltirano - potem smo pa tam :twisted: :roll:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
MarP napisal/-a: Sem letos en teden treniral pri znancih v Nemčiji in tam ti prav vsak mlekar zjutraj že na daleč vpije Morgen. :lol:

evo, živa resnica! smo bili prejšnji teden na dopustu v avstriji: vsak kmet mi je s traktorja že od daleč vpil: morgeeeeeen!!!!! , ko sem letela mimo. res sem prijetno presenečena nad "kulturo" naših sosedov :cast1:
mi pa kot eni zaplankani butci :-((
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA