Jutri ob 21h se pa začne dan D - takrat bom sedel na kolesu in samo Bog ve kaj se mi bo motalo po glavi. Ko se bom enkrat spustil po startni rampi, pa bo čas, ko bo vse utihnilo in bodo začela govoriti pedala. Pot bo dolga 1182,7km, ekipa je super - zato jim 100% zaupam, da me bodo dobro hranili in skrbeli, da ne bom žejen. Prvi odsek - do vrha Vršiča ali celo do Radmirja si bom vzel malo bolj z rezervo, ker je tukaj največ vzponov in verjetno ne bi bilo smiselno pokuriti preveč energije na začetku, saj je od tam naprej še več kot polovica proge.
Upam, da se vidimo na startu v Postojni ob 21h ali morda celo kje potem ob progi - sledenje tekmovalcev na
www.dos-extreme.si -
na tem mestu vse, ki boste držali pesti z nas, prosim, da kakršnokoli svojo misel vpišete v knjigo gostov, saj mi bo ekipa v kriznih trenutkih ( in seveda ne bo lahko niti njim!!! ), te vaše vpise prebirala.
Nuša bo sproti pisala novice na internetno stran
www.ironluka.com - predvidoma po vsaki doseženi časovni kontroli, tako da boste lahko tudi na ta način na tekočem in dobili vpogled v ozadje dogajanja dirke...
Najbolj pa si seveda želim, da se vidimo v CILJU, čeprav vam niti približno ne upam trditi kdaj naj bi se to zgodilo.
Garantiram pa, da bom od sebe dal vse in še več in še potem malo in če bo to dovolj, da se pripeljemo v cilj - potem je to - to.
Lep pozdrav in se vidimo, Luka "Iron" Černuta