-  08 Maj 2008, 11:45

....res je, tek je nalezljiva stvar...... 

...kar hitro na lov na prvo polovičko....
....drugače pa kar pogumno na 21k....ker na koncu še vedno ostane hoja...

lenči napisal/-a:AVI hvala, sem okužila še mojega moža, če me že spremlja, naj tud teče. Edino sin pravi, da se je "ta stari utrgalo".
Da ne bomo čez nekaj časa odprli temo "Lov na prvo polovičko"
We are the champins, we are, we are!
....res je, tek je nalezljiva stvar......

....drugače pa kar pogumno na 21k....ker na koncu še vedno ostane hoja...

Jaz bom njen edini in najboljši spreml(vzpodbu)jevalec. Cilj imava v dveh urah in 15 minutah naokoli priti
 Jaz bom njen edini in najboljši spreml(vzpodbu)jevalec. Cilj imava v dveh urah in 15 minutah naokoli priti
 , iz enega jih je nastala cela rajža
 , iz enega jih je nastala cela rajža   in tako se mož vrne šele pozno zvečer v nič kaj zavidljivem stanju.
 in tako se mož vrne šele pozno zvečer v nič kaj zavidljivem stanju.
 in mož reče:
 in mož reče:
 .
 .

(pa še kopat se lahko gremo zastonj, bravo organizatorji
 (pa še kopat se lahko gremo zastonj, bravo organizatorji   ) . Sicer nimam TF kapice (bom preverila, če se jo še da dobiti), imam pa majčko TF. Sicer ne bom tekla v njej, ker moram zadostiti zahtevam "sponzorja", jo bom pa prej in potem navlekla nase in upam, da ne bo problema, če koga pocukam za rokav (ali čepico). Če je lepo vreme, bo v Radencih hudo vroče, sence tam ni kaj prida.
) . Sicer nimam TF kapice (bom preverila, če se jo še da dobiti), imam pa majčko TF. Sicer ne bom tekla v njej, ker moram zadostiti zahtevam "sponzorja", jo bom pa prej in potem navlekla nase in upam, da ne bo problema, če koga pocukam za rokav (ali čepico). Če je lepo vreme, bo v Radencih hudo vroče, sence tam ni kaj prida.

Pa bom napisala še POLŽJA SEKCIJA
 Pa bom napisala še POLŽJA SEKCIJA  )
 )