Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Darja
Deniz, na tekmo se ni treba prijaviti, zadostuje, če si malo pred 17. uro na parkirišču pred Calcitom.
In Klas, seveda je mišljeno kot tekmovanje, brez milosti, to ne bo boj, ampak mesarsko klanje :D
Jaz se sicer nimam za prekaljenega mačka, ampak ponovno poudarjam, da morate za vso logistiko poskrbeti sami, glede na vremensko napoved svetujem primerno zalogo vode.
BO, glede napak, ki jih ne smeš narediti ti bo pa vse jasno enkrat 11. maja :wink: (upam, da ne stanuješ v 4. nadstropju bloka brez dvigala).
Uporabniški avatar
 Darja
BlackOrange napisal/-a:11. maja imam jaz v planu bicikel. :D

:shock: :cast1:
Uporabniški avatar
 piskec
Tole sem jaz dobil iz "prve" roke (malo čudno skopirano iz worda):

24 ur Sv. Primoža

START pri vratarnici CALCIT
9.5.2008 ob 17.uri

Vmesni CILJ je v okrepčevalnici
Sv.Primož

CILJ, pri vratarnici CALCIT

po 24. urah

ZAKLJUČEK
10.5.2008 ob 17. uri
Okrepčevalnica Sv. Primož

Vsak udeleženec lahko opravi poljubno število pohodov, ki jih mora vpisat (s tiskanimi črkami in podpisom) na kontrolni točki v knjigo (v knjigo v vratarnici in v okrepčevalnici),(min. je 6 x), da se šteje v skupno letno kvoto pohodov na Sv.Primoža. Razglasitev rezultatov bo 2.1.2009 v okrepčevalnici na Sv.Primožu, kjer prve tri čakajo medalje!

Startnina: 15€ (zato vsak udeleženec dobi pri vsakem prihodu na Primoža čaj in ob zaključku majico, trak in malico!

Vsak udeleženec se udeleži pohodov na lastno odgovornost!
Srečno in varen korak!
Uporabniški avatar
 elingr
ce bi prej vedu za tale tek bi se ga pa pomoje kr udelezu.sam nism zdele nc v hribe hodu smo bli bl na kolesu.pa drug let.lp
Uporabniški avatar
 cvalenti
elingr napisal/-a: vedu za tale tek
:shock: :shock: :shock: 24 ur :shock:
 marjan
elingr napisal/-a:ce bi prej vedu za tale tek bi se ga pa pomoje kr udelezu.sam nism zdele nc v hribe hodu smo bli bl na kolesu.pa drug let.lp

Ej Robi, saj ni tolk strmo kot Kališče, tako da nisi nič iz forme padel :wink:

Z mojo udeležbo na žalost ne bo nič, pa tudi Fruška gora me ne bo letos videla. So me pa zato dali v "primež" :evil: pri fizioterapiji Fuchs.

Vsem, ki se boste spopadli z izzivom, želim lahek korak :D Vas pridem v soboto dopoldne pogledat in malo ponavijat.

Čao,
Marjan
 večno mlad
Tudi z mojo udeležbo letos na žalost ne bo nič. Pa sem hotel že v petek malo priti ampak služba vabi in bom moral imeti tritedensko abstinenco tekmovanj. Uživajte, pridem na junijske dirke.
Uporabniški avatar
 cvalenti
Včeraj je štartal DOS extrem,no danes pa že PRIMOŽ extrem!! :lol: :lol:
BO,kolk bo uživancije ne vem,ampak jaz uživam na kolesu 3-4-5 ur več 100% ne,v teku max 3 urce,da se reče uživancija ,samo 24 ur uživancije .............hehehe sej vem ,da si se zajebaval,no se ob 17 vidimo.Mene skrbijo samo kolena,zadnje čase prveč težav z njimi. :cry:
Vsem PRIMOŽEXTREMISTOM veliko sreče in čimanj bolečin tako ali drugače.

lp :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Jaz pa želim cvalentiju čim manj bolečih kolen, čim več vzponov in vsekakor osebni rekord in posledično osebno zadovoljstvo. Pa le greš na eno tekmo :D .
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Že počasi mečem stvari na kup. :lol: Sicer pa tudi mene najbolj skrbi levo koleno s katerim imam zadnje čase težave.
 glumac
Naj vam čimprej mine 24 ur, in čim več vzponov.
SREČNO!
Uporabniški avatar
 Vreme
Srečno prav vsem ki se spoprijemate z to ekstremno preizkušnjo :cast:

A se da videti kje videti tudi vmesne rezultate??
Uporabniški avatar
 naki
Vem samo za svojega moža BlackOrangea,. Ob 18:14 je poslal SMS, da je drugič na Sv. Primožu. Ko se javi naslednjič sporočim.

Držimo pesti za naše junake :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA