prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Torej, rabimo termin.
:arrow: Predlagam četrtek 22.5.08 ob 18.00
Predlog je kar tako, da se lahko začnemo nekje pogovarjat. Inot bo povedal kdaj dela, kje se dobimo, ura bi pa lahko ostala :?:
Uporabniški avatar
 50cent
:arrow: Lokacija štarta?..Mogoče pred našo priljubljeno LaCantino pod Pohorjem, kjer bomo tudi končali naš turistični ogled :wink: :?: .........samo predlog :D

Lp :)
 gs1422
Wau Prima, glej, koliko se nas je zbralo. Potem se pa dajmo res dogovorit.

Eden od domačinov naj predlaga traso in naj bo pripravljen prevzeti vlogo zajca. :)

Dobimo se lahko kar pri lokomotivi. Parkirnega prostora je dovolj. Na koncu pa gremo lahko v Falco-ta na pivo (ali pa kar k meni v študenta). Dam za rundo. :)

Termin bi bil enkrat med tednom. Do 16.00 delam, potem rabim pol ure, da pripešačim domov. Recimo ob 17.00? Dan dogovorimo glede na vremensko napoved. Se nagibam k tem torku (teden dni pred nesom, da uskladimo tempo). Smo za?
Uporabniški avatar
 INOT
Sem za datum, ki ga je predlagal Zdravko to je 22. maj.
Start bi lahko bil pri La cantini kot je predlagal 50 cent. Pol pa Limbuš, po poljskih poteh do Ruš od tam pa po vinski cesti po obronkih Pohorja kjer lahko ob rahlem ultra razpoloženju vključimo tudi Pečke. Celotna pot bi bila tako "od oka" 20-25 km mešane podlage in v drugem delu gor-dol.
Vmes je kar nekaj potočkov kjer se da dotočiti vodo, ki je pa seveda obvezna za po poti. Trasa se da seveda poljubno spreminjati po željah večine udeležencev.
 gs1422
U kako sem pa jaz zrešil zgornje predloge? :shock: Pozna ura? :?

Egal.

22.05. torej ob 18.00 - potrjujem svojo udeležbo, samo povejte mi kaj in kje je to La cantina?

Okrog vode, do sedaj sem malega tekel brez dodatne tekočine med tekom. Kaj boste pa vi jemali s sabo? Oziroma kaj je bilo mišljeno, da naj vzamemo tekočino sabo? Doma imam enega Camelbacka literskega, da bi to vzel zraven? Oziroma pas z geli bo verjetno boljša varianta. 6 dcl pa potem enkrat dotočim, pa sem zmagal.

:lol:

Aja, pa še to.... khm... Jaz sem letos tekel same desetke. Prejšnji teden sem tekel prvo 21-ko letos. Čas je bil 1h 48 min. V sredo imam v planu ponovitev. Tako, da bo to druga. Tako, da imam še bolj slabo bazo za letos. Če bi vas bremzal, mi kar direkt povejte, bom šel svojo turo, pa pridem potem na kncu samo za rundo dat. 8)
Uporabniški avatar
 INOT
Sam najbolje veš koliko tekočine rabiš med tekom. Za tempo se ne boj bomo šli lepo počasi, edino klancev je kar nekaj. Strmejše lahko tudi prehodimo. Razdalja pa kot sem rekel lahko malce varira.
V glavnem na štajerskem superg ne obujemo za pod 10 km :mrgreen:
La cantina je pa direktno pri pohorski vzpenjači.
Uporabniški avatar
 Sebi
gs1422: naj te tempo ne skrbi. Jaz tečem ene toliko hitro kot ti. Naju bodo že počakali na kakšni točki. Zgubila se ne bova... :roll:
 gs1422
O.K. Super. Torej smo dogovorjeni. Bom prišel malo prej, da najdem to kantino. Vzamem še pas z geli in ga napolnim z vodo, pa smo zmagali. Klancev se ne bojim, dokler so na nivoju Lisce so O.K. :lol: Se pa strinjam s predlagano kilometrino. 8)
Uporabniški avatar
 INOT
gs1422 napisal/-a:O.K. Super. Torej smo dogovorjeni. Bom prišel malo prej, da najdem to kantino. Vzamem še pas z geli in ga napolnim z vodo, pa smo zmagali. Klancev se ne bojim, dokler so na nivoju Lisce so O.K. :lol: Se pa strinjam s predlagano kilometrino. 8)

Mogoče ne bi bilo slabo, da vzameš še kaj za pod zob. Da ne bi zmanjkalo moči.
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Sem skoraj 100% da se pridružita še Speča velbloda. :-)
Uporabniški avatar
 Vreme
INOT napisal/-a:...Za tempo se ne boj bomo šli lepo počasi...

:D :ignore:
Uporabniški avatar
 INOT
Danes sem pretekel progo. Lažja verzija (brez Pečk) je dolga 22.5 km in ima okrog 700 višincev. Če gremo res počasi se jo da brez problema pretečt v 2h 30 min+ postanki. Tud jaz sem šel lepo na izi v 2h 16 min v povprečnem tempu 6.06/km.
Toliko, da imaste nekakšno predstavo kakšna je pot. Tempo bomo prilagodili najpočasnejšemu pa bo.
Upam,da vreme vzdrži in se vidimo v četrtek.
 gs1422
Odlično. Jaz sem pa tudi našel Kantino in sicer na naslednji način, od lokomotive na Studentcih sem šel za dravo, proti dvoetažnemu mostu in na drugo stran, čez lent do mariborskega otoka in en krog po otoku, potem pa nazaj čez pekrsko, pekre do vzpenjače. Tam sem ponovno obrnil in šibal nazaj do koroškega mostu, en ovinek in nazaj k lokomotivi.

Vses skupaj je foot pod pokazal 21,3 km, v času 1h 52 min in povprečnim pulzom 147. Brez dodatnega napajanja in prežvečenim enim gelom. :)

Mislim, da bo šlo tudi z vami. :)

Sem si pa pripravil pas z geli in vetrovko če bo slabo vreme. :)

Jutri se pa vidimo na NES-u! ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA