Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 AVI
.....me kar zasrbijo pete.....ko je še svež spomin na kališčče.... :lol: :lol: ...drugače pa vse lepo pri premagovanju višincev v nočnih urah kakor tudi v dnevnih..... :D :D :D
....eni uživajo pešSlika na Primoža...
...drugi pa na kolesih Slika okoli Slovenije...
..ta tretji grem pa sedaj spat Slika...
LP Slika
Uporabniški avatar
 naki
Zadnje poročilo: ob 9:30 se je Black Orange podal 13- ič na Sv.Primoža :cast:

Ampak tako utrujenega ga še nisem slišala :cry:

Pravi, da je nekaj čez 50 udeležencev in da vsi niso ponoči hodili, ampak so si vzeli pavzo.(on si je ni).
No še nekaj ur mislimo nanje
:laola
Uporabniški avatar
 50cent
Vsem garačem na progi želim veliko jeklene volje, ki jo potrebujejo še teh par dolgih ur. RESPECT :cast: :cast: :cast: :laola
 marjan
Pozdrav vsem "trmastim", ki sem jih danes dopoldne srečal na poti k sv.Primožu. :D
Spremljal sem namreč 2x Simono, ki je prešpricala spanje za vzdržljivostno preskušnjo, ki ni kar tako. Traja kar 24 ur. :shock:

Na kratko še končna zmagovalca:

Andrej Vavpetič 20 prihodov
SimonaT 18 prihodov.

Čestitke :cast1: :clap:

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 50cent
:cast: :cast: :cast: vsem........Simona je pa itak čisto "nora" :clap: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 Deniz
Ja tekma je res uspela...dobra konkurenca,vreme popolno,proga kopna :D ,vmesna postrežba super, da o piščetu in odojku na koncu sploh ne govorim.Sam sem bil 12x gor , čestitke pa prav vsem sotrpinom ,pred Vavpetičem in Simono pa kapo dol..res sta carja.
Zame osebno odlična prireditev.

Se vidimo k se srečamo!
Uporabniški avatar
 tae
Darja, čestitaj svojemu možu za zmago v mojem imenu.
Uporabniški avatar
 jan_jan
marjan napisal/-a:Andrej Vavpetič 20 prihodov
SimonaT 18 prihodov.

Čestitke :cast1: :clap:

lp
Marjan

Čestitke zmagovalcema :cast: :cast: :cast: in tudi ostalim udeležencem. Vsem želim uspešno regeneracijo in čim manj preklinjanja ob hoji po stopnicah v naslednjih dneh. :D
Lp jan_jan
Uporabniški avatar
 tae
Cuki, cvalenti, kako pa je šlo tebi ?
Uporabniški avatar
 olson
Bravo Andro ti si car :juhuhu:
Sej te bi še bl pohvalu pa se mi mudi na triatlon na Ptuj.
Se šlišva bova enga :beer:
lp OLSON :lol:
Uporabniški avatar
 Darja
tae napisal/-a:Darja, čestitaj svojemu možu za zmago v mojem imenu.

Storjeno :cmok: - z velikim veseljem.
Obenem pa vse čestitke sotekmovalcem, vzdušje na progi je bilo čudovito od začetka do konca, tudi organizacija je vedno boljša, zahvaliti se moram tudi Petru (šef okrepčevalnice na Primožu), ki nam je bil ves čas na razpolago, ker zna skuhati odlično kavico in poleg čokoladice postreže s prijazno besedo.
Seveda pa ČESTITKE zmagovalcema :cast1: , oba dosežka sta naravnost neverjetna, s tem, da nobeden od njiju ni bil videti ravno "fuč".
Sprejem doma :laola je bil pa samo še češnja na torti, vse skupaj pa nepozabno doživetje. :lol:
Aja, Glumac, res lepo, da sta z ženo prišla na Primoža, prijetna presenečenja so vedno dobrodošla.
Lepo nedeljo vsem!
 Simona T
Tudi za mene je bila to ena prijetnih tekem, polna pozitivizma.
Spodaj na parkirišču sem imela avto, v njem pa vse kar sem pač mislila, da potrebujem za teh 24 ur. Zgoraj na Sv. Primožu nas je pričakal oskrbnik Peter, ki je, tako kot je omenila že Darja, vedno našel prijazno besedo za nas, pa tudi čokoladic se ni manjkalo :lol: . Glede na to, da sem spodaj imela avto, zgoraj zato tudi nisem nič rabila, mogoče kdaj samo kakšen kozarec vode.

Funkcioniralo mi je vse :D . Nekaj krize je imela edino glava okoli enajste ure zvečer, ko bi bilo dobro iti spat, pa še dolgčas mi je bilo.
14 in 15 vzpon sem imela družbo, saj je Marjan prišel z namenom, da mi vsaj malo prebije monotonost. Kaseneje pa se je izkazalo, da bom in sem imela družbo tudi zadnje tri vzpone :) . Fantje hvala.
Vzdušje je bilo res prijetno in kadar si srečal enega od tekmovalcev, ti je le ta vlil s svojo dobro voljo novih moči za nadaljno pot. To vse je tudi pripomoglo, da sem brez večjih težav uspela opraviti 18 vzponov in se po času in številu vzponov uvrstila takoj za Andrejem :shock: .

Na koncu pa še zaključek. Poskrbeli so za hrano (pohan piščanec, odojk, priloge), živo glasbo, dve majici in trak za lase :clap: . Jaz sem prejela tudi šampanjec skupaj z velikim šopkom in moram reči, da me je vse skupaj prav prijetno presenetilo.
S Cvetom sva se kmalu spustila v dolino, vožnaj do doma pa je bila težavna, ker se me je že loteval spanec.

Iskrene čestitke vsem sotekmovalcem za dosežene uspehe in boj s samim seboj :clap: , tebi Andrej pa vsaka čast, :cast1: :clap: (da ne govorim o tvojem tempu proti koncu tekme).

Lep dan še naprej,
Simona

p.s. Darja, hvala
Nazadnje spremenil Simona T, dne 11 Maj 2008, 11:05, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 jan_jan
Simona, čestitke še enkrat :cast1: . Nisem zasledil, kako dolg je posamezen vzpon/spust, ter koliko višincev opraviš :?:

Lp jan_jan
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA