- 12 Maj 2008, 16:49
Zdravo, Garač!
Lepo, da Vam pripadnost nekaj pomeni in nimam (niti ne smem imeti) nič proti, da boste še v bodoče za TF. Ampak, bistva mojega pisanja pa niste (hoteli) dojeti. V bazo podatkov ste bili nekoč vneseni brez pripadnosti (rekreativec) - ko se še niste odločili za TF (najbrž na kakšnem našem teku) in če bi naredili tako kot sem opisal (takoj sporočili) bi se zadeva koj uredila in ne bi bilo treba tega "pisanja" z grdimi obrazi, ko ste začeli z lepimi pohvalami.
Dani podatki so potrdili pravilnost moje domneve. Moram dodati, da glede mojih "namigovanj" nisem v zmoti! Bodite pri svojih trditvah dosledni.
V lanskem letu ste poklicali po telefonu in se zanimali kako deluje naše društvo, kakšni pogoji so za članstvo, kakšen je postopek sprejema in podobno. V razgovoru sem vam dokaj podrobno vse to razložil (ugotovil sem tudi od kod ste doma,povedali ste mi kje sedaj živite in še marsikaj). Takrat sva se tudi dogovorila, da pridete še na kakšen naš tek, kjer se bomo podrobno pogovorili,dobili prijavni obrazec in se prijavili, če vam bo pri nas odgovarjalo. Decembra 2007 ste šli z našim društvom na tek v Štanjel,kjer ste zanj tudi tekmovali! Občutek smo imeli, da bi lahko postali naš član in smo pričakovali vašo odločitev. "Uradno" tega niste storili. Vse to niso nikakršna moja "namigovanja"! Mislim, da se nisem zmotil niti si vse kar izmislil, kaj pravite na to. Če to ni res in sem Vas dejansko zamenjal s kom drugim se iskreno opravičujem!!!
Opravičujemo se Vam za storjeno napako, ki jo bomo odpravili in evidentirali izpuščeni podatek ( društvo), ki bo od sedaj naprej v bazi DTP in v vseh evidencah.