takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo bo zmagal v teku na 10km ?

Inot
49
49%
Tae
50
51%
Uporabniški avatar
 INOT
Dejansko v tem teku ne bo zmagovalca in poraženca ker se mi zdi, da sva trenutno res precej izenačena v formi. Meni je važen samo "čar" dvoboja.
Taetu bom dal en predlog. Kot je lahko spoznal v Umagu je ura in z njo povezan tempo zelo varljiva zadeva. Sam se osebno raje zanašam na notranji občutek. Torej: greva brez ur? Razturancija do kraja? Mogoče pa tako pade kakšen dober rekord? :shock: :lol:
Uporabniški avatar
 veter v laseh
INOT napisal/-a:Taetu bom dal en predlog. Kot je lahko spoznal v Umagu je ura in z njo povezan tempo zelo varljiva zadeva. Sam se osebno raje zanašam na notranji občutek. Torej: greva brez ur? Razturancija do kraja? Mogoče pa tako pade kakšen dober rekord? :shock: :lol:

Končno nekaj konkretnega. :twisted:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sem spoznal še nano in pravi, da ne ve kaj bi stavila, da mi bo Inot prišparal palačinko, saj pravi, da mi jo bo in jaz pravim, da mi jo bo.
nana napisal/-a:Kako bi že tole stavo zastavila, če sem itak rekla, da bo prišparal :roll: :D

Stavim za palačinko :D Upaš :?:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
INOT napisal/-a: ... greva brez ur? Razturancija do kraja?

Dobra poteza. Maratonci imajo uro itak vgrajeno :clap:
Uporabniški avatar
 tae
Tekma brez ure ? Tega nisem izvedel še nikoli, pravzaprav o tem sploh še nisem razmišljal. Sem se pa vsekakor odločil, da tokrat ne bom gledal trenutnega tempa, poleg tega sem se odločil, da ne bom imel funkcije "autolap" ampak sam pritiskal na gumb na km oznakah. Ampak vmes me še vedno zanima kakšen imam čas.

Torej, jaz ne bom tekel brez ure, sorry INOT. Premalo še zaupam svojemu notranjemu občutku. Že brez tempa bo težka.

Bi bila pa mogoče res manj obremenjena s časi (no vsaj jaz). Vendar se mi ne zdi najbolj pametno na dan tekme sprobavati nekaj novega. Podobno, kot bi imel prvič nove superge na tekmi ali pa na kakšnih ultra tekih prvič sprobal kakšen gel.

Najbolje, da greš ti brez ure, postaviš rekord in poveš kako je, jaz pa se držim svojega načrta.
 nana
ZdravkoC napisal/-a:Stavim za palačinko :D Upaš :?:

Jo boš spekel? Slika/ :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
nana napisal/-a: Jo boš spekel? :D

Zagotovo, najmanj
SlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
 INOT
tae napisal/-a:Tekma brez ure ? Tega nisem izvedel še nikoli, pravzaprav o tem sploh še nisem razmišljal. Sem se pa vsekakor odločil, da tokrat ne bom gledal trenutnega tempa, poleg tega sem se odločil, da ne bom imel funkcije "autolap" ampak sam pritiskal na gumb na km oznakah. Ampak vmes me še vedno zanima kakšen imam čas.

Torej, jaz ne bom tekel brez ure, sorry INOT. Premalo še zaupam svojemu notranjemu občutku. Že brez tempa bo težka.

Bi bila pa mogoče res manj obremenjena s časi (no vsaj jaz). Vendar se mi ne zdi najbolj pametno na dan tekme sprobavati nekaj novega. Podobno, kot bi imel prvič nove superge na tekmi ali pa na kakšnih ultra tekih prvič sprobal kakšen gel.

Najbolje, da greš ti brez ure, postaviš rekord in poveš kako je, jaz pa se držim svojega načrta.

To je bila še ena izmed mojih provokacij. Nisi nasedel. :twisted: zelo dobro. Kajti pol bi se nadaljevalo, da greva bosa itd.itd.... :D
Uporabniški avatar
 tae
Dneva je praktično konec, še 3 dni je odprta stavnica. Zdaj mi je že žena zagrozila, da bolje, da se ne vračam domov, če zgubim. :evil: Psihološki pritiski naraščajo.
Uporabniški avatar
 bobr
Saj baje oba dobita stavni pokal ne glede na zmago. Tudi če zgubiš ženi rečeš da si zmagal saj boš itak imel pokal kot dokaz ;).
Uporabniški avatar
 INOT
tae napisal/-a:Dneva je praktično konec, še 3 dni je odprta stavnica. Zdaj mi je že žena zagrozila, da bolje, da se ne vračam domov, če zgubim. :evil: Psihološki pritiski naraščajo.

Gospa Ažnik ne tega vzet tako resno no. Saj mu bom malo pustil :lol:
Če pa je tak vredi dečko :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Sveže palačinke, sveže palačinke ajmo narode navali :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
INOT napisal/-a:Sveže palačinke, sveže palačinke ajmo narode navali :lol:

Daj takoj dve porciji :D

Slika
Uporabniški avatar
 Sončka
Uf, kako se že veselim tekwandoja. :D :D :D

Tae, upam da počivaš.... :lol: Se mi sanja, kenede. 8)

Kar se pa časa tiče, mislim, da bo Tae prišel v cilj 38.50, Inot pa 38.51. :wink:

Lp, I.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Jaz pa napovedujem čas 38.20 za Taeta (kolikor ga poznam se bo v tem tednu spočil in potem odtekel 10-tko tako kot jo res zmore... :lol:), za Inota napovedujem čas 38.30, ker bo poskušal Taetu slediti... :lol:, vendar bo tokrat Tae hitrejši v ciljnem šprintu...

Lp! :wink:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA