Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Forest
Pozdravljeni

Najprej hvala vsem skupaj za čestitke :clap:
Ja AinE sem res kr letal en teden po morju-obali sicer ne na FKK tko da mam rit še kr belo :D ,je blo pa že nekaj rib zgoraj brez :D ,tko da so bili treningi še pestrejši!
Kr se tiče maratona je bilo zame čisto dobro označeno saj je pred nami vozil motor :?:
:D
Punce in fantje ste kakšno trojko sestavili za tek trojk...
BO a ti misliš pa tolk cajta po primožu skakt, da ga misliš v upanju proti koncu sploščit:) svak ti čast.... :cast1:

Lepo se imejte na tekaških podvigih, bodite zdravi-se pozdravite in UZIVAJTE
CIAO
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Forest po moje se mi bo primož zdel vsakič višji ne pa nižji. :lol:
 pegy
Ahoj 8)

Forest napisal/-a:

Punce in fantje ste kakšno trojko sestavili za tek trojk...

Ja seveda smo punce sestavile trojko :D, in tudi uspešno odtekle :lol: :arrow: a ne Fanči in Andreja :?:
prov luštn je blo :D , gužva pa taka :shock: :arrow: k pr norcih :wink:

BO tebi pa čestitke :clap: :laola :clap:

res si faca 15krat :shock: na Primoža :cast:

A tebe Cowboy pa skrbi, da bi pozabili na tek okol jezera :D , sej veš,da skos treniramo :wink:
A ti prideš :?: Pa ostali jezerjani :?:

Jst se mi zdi,da sm že zdrava :D (ni blo problemov na trojkah), tako,da sm imela namen it, sam ima pa sine turnir(nogomet) pa me skrbi kdo bo navijal,če mene ne bo,k sm bol glasna :oops:

mogoče pridem :? , ne vem še

Bodite v cvetju :wink: Pa pa
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Pegy hvala za čestitke. Drugo leto pa spet. :D
Sicer pa sem bil že v nedeljo na kolesu, včeraj pa tudi, sem jo mahnil na Limbarsko goro. Mislim, da sva se z mucem srečala.

No mene na tek okoli jezera ne bo. :D
Uporabniški avatar
 koala
mene pa zanima, kako poteka tale tek okol gradiškega jezera
ali ob 10.00 startajo čist vsi, ali samo tisti ki grejo en krog, in potem ko oni končajo, začnejo tisti ki gredo dva, itd.

no mal mi prosim razložte, tisti, ki ste bolj poznavalci, jaz sem komaj pred kratkim ugotovila, da znam celo tečt, pa me mal mika udeležba na tej stvari, zato rabim malo spodbude
 pegy
Pozdravljena koala in čmrljček :D

Do sedaj je bilo tako,da smo štartali vsi naenkrat. Prijaviš se za 1.krog,2.ali 3. in jih lepo odtečeš :lol:
sej ni take gužve :wink:

Teče se pa v smeri desno od parkirišča oz. v nasprotni smeri urinega kazalca. razen,če ne bodo naredili kake spremembe :?

Tako da kar veselo na tek v soboto :D

Pa pa 8)
 pegy
aja sorry, otroci štartajo prej. Tečejo na 1200m.
ko odtečejo smo na vrsti mi ta velki :lol:
Uporabniški avatar
 Cowboy
dve leti nazaj so bili trije štarti (otroci, 1.krog, 2 in 3 kroge skupaj)
 pegy
:oops: sej sm tekla 2 let nazaj,pa imam v spominu,da smo vsi naenkrat štartal :? , ne vem

lansko leto je bil pa 100% štart za vse- 1.2.ali3.kroge naenkrat,to se pa spomnim

ah,bodo že povedal,kdaj štartat :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Cowboy
možno da potem 3leta nazaj. ne vem več kdaj sem bil nazadnje :lol:
 pegy
nazadnje še nis bil Cowboy :lol: :wink:

vreme pa bo :!:

ampak kakšno ne vem :wink:
 svit
Ali kdo ve kje bodo vidni rezultati danasnjega teka.
Najlepsa hvala.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA