Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Glede na lanskoletni odličen odziv sodelujočih in prisotnih Vam z veseljem sporočam, da
tudi letos v sodelovanju s Atletskim klubom Domžale, TVD Partizanom, Mladim forumom in ostalo domžalsko mladino
organiziramo tokrat "2. rekreativni tek prijateljstva in sodelovanja - Za zeleno os Kamniške Bistrice".

Prireditev bo v soboto, 24. maja 2008, na stadionu Domžale.
Start rekreativnega teka bo ob 9.30, start nordijske hoje ob 9.40, Lumpi tek pa se bo začel ob 10.30 (otroci tečejo 1 krog po stadionu).
Na rekreativni tek se lahko prijavite online do 20.05. na internetni strani Atletskega kluba Domžale: http://www.ak-domzale.si/prva_stran_akd.htm,
zaradi lažje organizacije se prijavite čimpreje.
Za nordijsko hojo in Lumpi tek prijave niso potrebne.

Tudi letos se štartnina plača na startu, zato prosim, če pridete na prizorišče ob ca 9.00 ali prej.
Letos bo poleg golaža na cilju poskrbljeno tudi za nemesni topli obrok in sadje za udeležence.
Pa še kakšno presenečenje vas bo čakalo na cilju.

Na cilju po koncu Lumpi teka bomo žrebali startne številke vseh udeležencev za bogate praktične nagrade donatorjev.
 maroko
menda je domača stran Atletskega kluba Domžale"padla dol", zato vas samo obveščam, da je prijava možna tudi na dan teka - lani ni bilo težav- da ne bomo izgledali neresno.
 nana
Mene pa zanima, kako to, da je tek prestaviljen iz nedelje (lani) na soboto (letos). Res škoda, ker imam zdaj 3 delovne sobote zaporedoma in se ne bom mogla udeležiti niti tistih tekov, na katerih sem bila lani. :(

Sicer pa ta tek ZELO priporočam. Lep tek ob Kamniški bistrici, ki ni predolg niti za dokaj toplo vreme :D
 82
Pozdravljen,

mene pa zanima kaksen je profil proge:koliko je klanca.

Hvala in lp

82
Uporabniški avatar
 MareMare
82 napisal/-a:Pozdravljen,

mene pa zanima kaksen je profil proge:koliko je klanca.

Hvala in lp

82

Lahko ti povem iz prve roke oz. noge :P,ker jo uporabljam za treninge.Proga je večinoma peščena,trenutno je moteča samo neutrjena podlaga (malo se melje) ker so uporabili malce napačno granulacijo peska.Takšna je do železniškega mostu,naprej do Radomelj je trša.Klanca praktično ni,prva polovica teka gre v klanec približno par metrov na razdalji štirih kilometrov,nato se obrne.

Dobro bi bilo,da bi se lahko teklo manjši del po poti tik ob bistrici in ne na nasipu,kjer je pesek.Lahko bi organizator tudi objavil natančno pot poteka proge,ker se da deloma teči po obeh bregovih bistrice.

Mi je pa zelo žal,ker se teka ne bom mogel udeležiti :cry: .

lp
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

A bi bila varianta da o temle kdokaj vec napise, ker tista spletna stran ocitno sploh ne deluje. Na kaksni razdalji se sploh tece?

G.
Uporabniški avatar
 grb
Se opravicujem, stran deluje, samo v linku je zraven e vejica pol je pa cel kazin :-)

G.
 maroko
ne vem, kaj je razlog, da so prestavili tek iz nedelje na soboto -
Kakorkoli, proga je res skoraj čisto ravna in peščena, nov nanos peska je malo moteč, a tisti, ki so to nanašali, najbrž niso upoštevali tekaškega odriva pač pa ceno peska. Ob progi sta tudi dve pipi s pitno vodo kar omogoča dodatno hidracijo, če bi bilo komu premalo tekočine na vmesni postaji. To prav pride predvsem med treningi, da ni potrebno nositi tekočine s eboj.
Spletna stran AK Domžale je sedaj aktivirana.
Za potek proge pa bom pisala organizatorju, naj jo objavi, če je mogoče.
Se vidimo v soboto, pripeljite tudi malčke, da se navdušijo nad čudovitim športom, če se še niso.
Uporabniški avatar
 Zajec
maroko napisal/-a:ne vem, kaj je razlog, da so prestavili tek iz nedelje na soboto -
Kakorkoli, proga je res skoraj čisto ravna in peščena, nov nanos peska je malo moteč, a tisti, ki so to nanašali, najbrž niso upoštevali tekaškega odriva pač pa ceno peska. Ob progi sta tudi dve pipi s pitno vodo kar omogoča dodatno hidracijo, če bi bilo komu premalo tekočine na vmesni postaji. To prav pride predvsem med treningi, da ni potrebno nositi tekočine s eboj.
Spletna stran AK Domžale je sedaj aktivirana.
Za potek proge pa bom pisala organizatorju, naj jo objavi, če je mogoče.
Se vidimo v soboto, pripeljite tudi malčke, da se navdušijo nad čudovitim športom, če se še niso.

:arrow: prijavljenih nas je že 88 tekačev http://www41.websamba.com/atletika/prijava/default.asp
:laola
:arrow: na prvem teku je bil start in cilj na stadionu Domžale, cela pot pa je potekala po makedamski peš poti ob Kamniški bistrici, mislim, da do teniških igrišč Radomlje ob Kamniški bistrici, kjer obrnemo in nazaj po isti poti na stadion Domžale :toast:
:arrow: se vidimo jutri na lepem :lauf: ob Kamniški bistrici :!:

LP
Zajec
Uporabniški avatar
 tae
Jaz sem bil na ta tek prijavljen že en mesec nazaj takoj, ko so dali ven objavo glede na to, da je tako blizu. Pravzaprav sem že pozabil na to in me je na trojkah tekaški kolega spomnil na to, da sem sploh prijavljen. Vendar je pa sedaj situacija takšna, da me po vsej verjetnosti ne bo. Torej 1 manj. Lepo se imejte.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA