Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 spela*
Čestitam!
Ampak ... a prav berem? Dvakrat 21 km v dveh dneh? :shock:
 greh29
V treh dneh,vmes sem imel en dan pauze...
Uporabniški avatar
 pajo
Ha počasi me malce šrafa po trebuhu pred mojo prvo 21km. Poznam vse moje minuse :D plus sploh ne vem če je kakšen 8) za finiš me je pa včeraj pri zelo lahkem teku v višini kolka tako zabolela mišica, da mi je bilo kar slabo. In normalno panika kaj pa drugega - vso zadeva sem že na samem PST-ju zmasiral tako, da sem lahko še tekel naprej. Danes je že kar znosno upam, da v Radencih pridem čez cilj na nogah ne na riti.
 bojanm
pajo napisal/-a: Poznam vse moje minuse :D plus sploh ne vem če je kakšen 8)

Plus je že to,da si se odločil in to velik.
Ne obremenjuj se,jest grem po malo več kot dvomesečni pavzi,
šel bom lepo na pogovorni tek in bo.
Se vidmo.
Uporabniški avatar
 AVI
pajo napisal/-a:Ha počasi me malce šrafa po trebuhu pred mojo prvo 21km. Poznam vse moje minuse :D plus sploh ne vem če je kakšen 8) za finiš me je pa včeraj pri zelo lahkem teku v višini kolka tako zabolela mišica, da mi je bilo kar slabo. In normalno panika kaj pa drugega - vso zadeva sem že na samem PST-ju zmasiral tako, da sem lahko še tekel naprej. Danes je že kar znosno upam, da v Radencih pridem čez cilj na nogah ne na riti.

pajo in vsi, ki se odpravljate na prvo 21-koali 10-ko ali 42-ko, kar pogumno...res je samo še nekaj dni do dneva D (beri: Radencev), in napetost se stopnjuje, vendar vseeno kar mirno, ker verjamem da vam bo uspelo.....zato, le pogumno naprej...Slika na koncu pa.....Slika.....in zmaga nad samim sabo....Slika

P.S. Slika...ker me ne bo, da bi vspodbujal vse....
 ton
Tudi jaz sem vam prav fouš, Radenci so strašno lepa in prijazna proga - ampak letos pač niso v mojem kolendru.

NUJNO v teh dneh spustite ritem: kar je natreniranega, je zdaj v nogah, telesu in glavi: samo še kak kratek iztek s par pospeševanji in to je to.
Pajo, ti si pa itak car: samo spomni se, kako si sopihal še leto dni tega po PSTju.
 greh29
Hey!

No,evo,pa so Radenci mimo!Bilo je malo treme;prva prava tekma :lol: ;ampak smo preživeli!Tudi čas je bil za prvič kar soliden: 1.56,19 povprečen pulz pa 164 :oops:
Upam,da se drugo leto spet vidimo v Radencih!

L.P.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA