Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, ne morem reči drugega kot :laola . Rahlo se nagni v ovinku navznoter, pa te ne bo neslo ven :lol: . Že vidim, da bo polžja sekcija v Radencih sedla na motorčke in se pognala v dir :driver: . Je bil pa danes tudi zame prav prijeten dan za tek, čas 1.07.17. Vidiš, sva kar tukaj nekje. V četrtek še malo rekreativno en krogec (6 ravninskih), drugače pa res počitek.
Uporabniški avatar
 solatka
Sem ugotovila, da bom verjetno skozi cilj pritekla s kolegom, ki gre na 21-ko. To bo smeha. :lol:

Mah... Polžki bomo čist naspidiarni :wink:
Te bom pridno lovila.

Se vidimo v Radencih.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Dekleta, s svojo pridnostjo me prav spodbujate :) . Danes nisem imela v načrtu teka, ampak me kar vleče zaradi vremena in prispevkov na forumu.
Sicer pa sem v nedeljo dosegla zelo dober čas na 10km, okroglih 1.00. Tudi če razdalja mogoče ni čisto stoprocentno izmerjena, je pa moj čas na isti razdalji za celih 7 minut boljši kot pred enim mesecem :P
Uporabniški avatar
 solatka
SUper Asparagus. :cast:
Ta teden je pa res nekja v zraku. Upam, da bo to "nekaj" :lol: zdržalo še do sobote.
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi "Polžki" rekla sem, da bo treba verjetno kmalu spremeniti ime in kot kaže, se nisem zmotila. Kaže, da bomo ena drugi dihale za ovratnik :wink: v Radencih, čeprav je moja soimanjakinja kar preveč spredaj :cry: . Solatka, ti me kar lovi, mogoče me bo pa kaj spodbudilo, da tudi jaz lovim Asparagus. Ko pridem v Radence, bom začela intenzivno iskati polžke na majicah in kapah, da se spoznamo. Čeprav je v gužvi to malce težje.
 spela*
Drage moje, po moje niste več kvalificirane za polžjo sekcijo. Nekam hitri polžki bi to bili.
Vsekakor čestitke! In se vidimo v Radencih. Tudi jaz računam na čas med 1:05 in 1:10. :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Opravila današnji trening in srečala neverjetnih 13 tekačev :!: , namesto običajnih 1-2 :?: Med njimi dve moji sošolki iz osnovne šole in še eno znanko. Upam, da bodo vztrajne vsaj toliko kot polžja sekcija.
Polžka bom narisala kar na štartno številko, ki jo bom dvignila jutri. Če katero vidim, jo bom "pocukala za rokav", ampak 500 bo samo žensk na 10 km, torej bo precejšnja gneča.
Na svidenje v Radencih!
Uporabniški avatar
 solatka
Mene se pa loteva...neki med paniko in tremo.
Pa ne vem a je to zarad tega, ker gremo v Radence tri "talentirane za orientacijo in zemljevid" al zaradi občutka, da mogoče pa ni ok, da sem se prijavila na 10-ko.

No kakorkoli, se vidimo na štartu.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, ne se sekirat, mene se tud loteva, pa ne vem kaj :wink: Pred 12ko okoli Šmartinskega sm tud jest mela "metulčke" Slikav želodcu, saj sem samo enkrat pretekla 12km. Pa je šlo. Lepo počasi. Saj si že dosedaj kot je rekla spela* bolj za kam drugam, kot polžjo sekcijo.
Meni pa še šefi tečejo, tako da bom pod "kontrolo", saj bodo pred mano pritekli cilj, upam, da ne bodo imeli čas gledat, kolk sem tekla :oops: .
Pomembno je, da premagamo razdaljo in da se ne pustimo pohodit na štartu :? Jaz bom šla svoj tempo, všeč mi je, ker ne bo žgalo sonce. Sem se komaj zadrževala, da nisem šla včeraj tečt.
Polžji prijatelji, le pogumno naprej, cilj ni daleč !Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Takole, šofer pride domov in jo mahneva v Radence iskat hotel. Pogled na vremensko napoved me ni čisto nič razveseli. Če se zaradi vetra nič ne sekiram (tud če piha v prsa), me pa tisto sonce obdaja z neprijetnimi občutki. Vendar upam, da bo zjutraj oblačno in da bo posijalo sonce šele po 12 ko bomo vsi tekači že na cilju. In upam, da bom v množici zagledala še kakšnega "Polžka", da dobijo imena obraze.
We are the champions, we are, we are.
 Janazaspana
Dobro, da ima polžja sekcija mene, da ji rešujem dobro ime :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Janazaspana sej smo vsi na istem.
Tečemo zase. Zmagovalci smo zase.

Mi je rekel nekdo, da se bo moral potruditi v Radencih da ga ne prehitim.
Pa sem rekla, da se bom jaz trudila samo in izključno zase. In ne bom z nikomer tekmovala.

Tudi jaz odštevam minute do našega odhoda.

Dober tek vsem.
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi Polžki, zmagali smo. Uh, vročina mi pa res ne odgovarja. Res nisem odkrila nobenega Polžka, videla pa kar nekaj forumovcev, ki so pridno tekli skozi cilj. Moj čas je bil temperaturi primeren, glede na skrb mojega moža, če bom prišla v cilj v tej vročini, pa celo zelo soliden :oops: . 1.08.10. Ker sem morala "odslužiti" sponzorju, polžkov nisem utegnila iskati, ampak, se vidimo na kakšnem drugem teku, da vas pocukam za rokav (če bom zbrala pogum :oops: ).
10 k v Radencih je zelo lepa proga, prav vesela pa sem, da sem za cilj 21k izbrala Ljubljanskega, ker bo vsaj bolj hladno in s tem tudi zame lažje doseči cilj.
Sedaj pa malo počitka in potem zopet tek, tek in tek.
Čestitke vsem za pretečeno. We are the champions, we are, we are.
Uporabniški avatar
 solatka
Pa smo prišli do cilja. :laola Bravo za nas.

Tole danes je bilo pa presneto težko tečt. Mene je tako matralo. Jaz sem bila čist razočarana sama nad sabo. Ampak res do konca razočarana. Na srečo je tista ura v cilju kazala močno narobe. :wink: In na srečo so uradni rezultati boljši.

Tako, da se vidimo na ljubljanskem :D

Res pohvale organizatorjem. Sploh za okrepčevalnice na progi.

Asparagus hvala, ker si me cuknila za rokav. Lepo te je bilo spoznati. Sem te potem kar zgubila v množici pa tisti predštartni evforiji. V cilju pa tud nisem nikogar videla.

Škoda, ker sem morala prizorišče kmalu zapustiti.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, kako si lahko razočarana, ko pa si prišla v cilj :cast: in kot praviš, uradni rezultati kažejo prav lepo. :lol: In tudi strah, da bi bila zadnja je bil popolnoma odveč :wink: . Priznam, da je bil zame to kar prijeten občutek, ker nisem tekla čisto zadnja, še posebej, ker sem na obeh tekih do sedaj to doživljala. Torej je še upanje zame za polžka, ki vztrajno leze, na cilj pa prileze. Bom naslednjič že v ževlji sekciji Slikamogoče.
Ampak tale današnja utrujenost je ravno pravšnja, da v moji glavi že tečejo načrti za ta teden. Čisto lepo počasi in na kratko. In še dobro, da me je glavobol od sonca minil, da vidim lepše dni pred sabo.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA