Najprej moram čestitati Taetu za res odličen in napet dvoboj. Kot sem že rekel ni pomemben zmagovalec, važen je bil samo dvoboj. Od starta naprej sva tekla praktično prsa ob prsa, edino, ko smo se obrnili proti vetru se je Tae pametno spravil v moje zaveterje. (uči se še bo nekaj iz njega

)
Do zadnjih 400 m sva tekla skupaj pol sem pa izklopil Mp 3 player, za trenutek prisluhnil Taetovem dihanju (ugotovil, da je v zgornjih obratih blizu rdečega) in v zaključku dobil dvoboj.
Prvič sem tekel na tej progi in moram priznat, da je težka z precej višinci in verjetno malo daljša kot 10 km. Vse ostalo sta dodala še vročina in veter, ki je večino časa pihal od strani ali v prsi. Zato so tudi rezultati nekoliko slabši od pričakovanih.
Upam,da Tae ni razočaran ker bi lahko bilo tudi obratno. Šlo je pač za nianse.
Se pa s tem dneh neham družiti s Taetom, ker sem v tednu dni pokasiral dve četrti mesti (eno v Umagu in danes v kategoriji). Še ena takšna pa se lahko nalezem hude bolezni imenovane Taetov sindrom. Pol bi se moral včlanit v njegov klub in bit verjetno deležen vzgojnih metov, udarcev in prijemov...
Tako da-gremo mi raje nazaj na daljše razdalje
Hvala vsem za vzpodbudo in čestitke, palačinke pa seveda še sledijo!
Za konec pa še pohvala vsem, ki ste danes tekli v teh zahtevnih razmerah v Radencih!