Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 svit
Tam zaenkrat se ni nic. Ali kdo ve kdaj bodo rezultati postavljeni?
Ali pa morda kje drugje?
Hvala vnaprej.
 svit
Uh, pa res, najlepsa hvala, sem malo povrsno pogledal.
Ampak je res zelo skrito, bi morali dati bolj na vidno mesto in
napisati z bolj vidnimi crkami.
100x hvala za informacijo.
Uporabniški avatar
 100jan
Vzdušje je biloooo.....takole:
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EZLt8ndn9jw"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/EZLt8ndn9jw" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>
:P
 fanči
ojli 8)
100jan je vse posnel :laola razen najinega prihoda v cilj...sva bili s pegy prehitri :wink:

pridno trenirajte :!:
 AinE
To, 100jan :clap:

Čestitam vsem :arrow: zlasti glavnima igralkama.

Lp E.
 pegy
Ojla 8)

Ja res je , včerajšnji tek okoli jezera je 100% uspel :laola

s Fanči sva bili res zadovoljni z rezultatom :D

pa tolk sva tuhtali,a greva al ne :? , jst sm bla sploh v dilemi a bodo otroc uspel sploh kakšen gol dat,če ne grem navijat :wink: , a sm sploh že zdrava za na tekmo,.. :arrow: se je vse dobro izšlo :D , vsi smo bli zmagovalci :juhuhu:

pa ostali,kdo s Foruma se je sploh podal okol jezera?

100jan hvala za filmček :D ,

AinE hvala za čestitke ,sej si naju s Fanči mislla kot glavni igralki,a ne? :wink: :lol:

Uživajte! Pa pa
Uporabniški avatar
 Hojca
Ja, res lušten tek, krasno okolje, prijetno vzdušje, dobra organizacija. 8) :P
Še vreme je blo za tek skoraj idealno (sploh, ko berem Radence).
Skratka, še pridem.
 fanči
AinE hvala za čestitke :wink:
Me je ta Gradiški tek očitno fino zmatral...že tretji dan ležim doma :cry: danes sicer brez vročine ampak vrti se mi pa še kar :--(

pazite nase :!:
Uporabniški avatar
 brankos
danes sem se pa tudi sam lotil gradiškega jezera in ceste okoli jezera - najprej s kajakom parkarat gor pa dol da sem nabral dobrih 5 km, potem pa še dva mal hitrejša kroga za noge premigat.
:D
zasedba tekačev in tekačic pa se je kar možila iz minute v minuto - prav lepo za videt, da radi migamo po naših koncih
 pegy
Ojla 8)

Kako smo kaj? A ste kaj pridni :wink:
Jst sm ravno odtekla 2 krogca okol jezera :D , po doooolgem času :( , je pasal,pa še gužve ni blo nobene k sm se tako čudno uro spravla tečt :roll: :lol:

No lepo brankos, da si se še jezera mal lotu :D , da ne boš samo po hribih laufu :wink:

Imejte se! Pa pa
 fanči
jutro,
sem tekla v torek okoli jezera...srečala muca...in morje tekačev...tako, da smo pridni :laola
 pegy
Hej :D , kje ste vsi :?: a vas vreme daje :wink:

jst sm ravno odtekla par kilometrčkov za regeneracijo :lol: , sm bla v soboto na Dm teku, sm bla bronasta :D :juhuhu: :D

100jan,kje si bil,da bi kakš filmček posnel :?: , pa tolk žensk na kupu, pa vse v oranžnem,kt pomaranče :lol:

ja luštn je blo,sploh pa pol po teku,se je dogajal :wink: , smo mogle ženske nadoknadt izgubljeno tekočino :oops: ,
energije nam pa kar ni in ni zmanjkal,smo kr plesale in plesale :lol: :lol: :lol:

no zdej pa počivat.

Imejte se! pa pa
Uporabniški avatar
 100jan
Bravo Pegy, lepo, da si očitno okrevala, še lepše, da si se na dirki super uvrstila, še najbolj lepše pa, da se pri tem dobro zabavaš.
Meni je v tem obdobju udobneje na morju. Sicer se tudi na regatah nagaraš, v bistvu pa sediš ali ležiš pa greš vseeno razmeroma hitro naprej. Ni hropenja, ni klancev, ni krčev, ni dehidracije itd.
Ko smo že glih pri jadranju, če koga zanima vikend jadralni tečaj oziroma spoznavanje jadralskih in pomorskih veščin, vam to lahko (strokovno) omogočim. S filmčkom vred :?
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA