Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
Lenči, ne sej zdej nisem več razočarana.

Sam ko sem pritekla v cilj, sem pogledala na uro pa je pisalo gor 1.27.
:shock: :cry: :? Že res, da sem vedela, da sem slabo tekla, sam tako slabo...?

Sem se sam naslonila na ograjo pa začela jamrat :lol:
Res mi je čist moralo zbilo.

Zdej ko pa sem videla uradne rezultate (ki so sicer najslabši od vseh 3 mojih desetk - 1.16), sem bila pa čist pomirjena.
Ker glede na pogoje, je to (zame) kar dober rezultat.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, glede na pogoje, smo dosegli vsi čudovite rezultate. Takole, podarjen ti je pokal Slika za zmago nad sabo v težkih pogojih. Ostala polžja sekcija žal ni uspela igrati vloge Slika, si pa predstavljal, polžke s cofki Slika.
Uporabniški avatar
 solatka
Lenči hvala za podarjeni pokal. Vsi polžki, si ga zaslužimo.

Polžek na moji majčki je požel obilo smeha in navdušenja. Tak, da sem se odločila, da bo to kar moja majica za tek in za vsa udejstvovanja na "maratonih".
:wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Naj še jaz malo strnem svoje vtise. Predvsem me je mučila vročina :oops: :oops: :oops: . Prvo polovico proge sem pretekla normalno, lepo v svojem tempu. Potem , ko smo prišli iz gozdička in skozi vas, je bilo pa vedno težje. Oznak za 8 in 9km nikakor ni hotelo biti in v zadnjem kilometru sem, namesto da bi pospešila, samo razmišljala, kdaj bo že konec in kaj mi je bilo treba te muke :oops: Glede na to, da sem se ustavljala in pila povsod, kjer so bile stojnice, je bil čas kar soliden 1.04.15, počutje pa tudi v redu že nekaj minut po prihodu v cilj.
Pred startom sem prepoznala Solatko z res lepo narisanim polžkom, drugih ljudi z majicami ali oznakami TF, vsaj v bližini, nisem zasledila.
Na koncu se strinjam s tistimi, ki pravijo, da smo zmagovalci vsi, ki smo bili tam in prišli do konca. :D
 spela*
solatka napisal/-a:Lenči, ne sej zdej nisem več razočarana.

Sam ko sem pritekla v cilj, sem pogledala na uro pa je pisalo gor 1.27.
:shock: :cry: :? Že res, da sem vedela, da sem slabo tekla, sam tako slabo...?

Sem se sam naslonila na ograjo pa začela jamrat :lol:
Res mi je čist moralo zbilo.

Zdej ko pa sem videla uradne rezultate (ki so sicer najslabši od vseh 3 mojih desetk - 1.16), sem bila pa čist pomirjena.
Ker glede na pogoje, je to (zame) kar dober rezultat.

Solatka, ura v cilju ni kazala narobe, ampak je kazala čas od začetka prvega teka, to je bil tek na 21 in 42 km. Mi smo štartali (približno?) 10 minut kasneje, torej bi morala od tega odšteti 10 minut. :wink:
 spela*
Asparagus napisal/-a:Naj še jaz malo strnem svoje vtise. Predvsem me je mučila vročina :oops: :oops: :oops: . Prvo polovico proge sem pretekla normalno, lepo v svojem tempu. Potem , ko smo prišli iz gozdička in skozi vas, je bilo pa vedno težje. Oznak za 8 in 9km nikakor ni hotelo biti in v zadnjem kilometru sem, namesto da bi pospešila, samo razmišljala, kdaj bo že konec in kaj mi je bilo treba te muke :oops: Glede na to, da sem se ustavljala in pila povsod, kjer so bile stojnice, je bil čas kar soliden 1.04.15, počutje pa tudi v redu že nekaj minut po prihodu v cilj.
Pred startom sem prepoznala Solatko z res lepo narisanim polžkom, drugih ljudi z majicami ali oznakami TF, vsaj v bližini, nisem zasledila.
Na koncu se strinjam s tistimi, ki pravijo, da smo zmagovalci vsi, ki smo bili tam in prišli do konca. :D

Asparagus, potem se mi pa zdi, da sva morali zadnji del skupaj teči - ti si me po moje prehitela kakih 200 metrov pred ciljem. Če si bila to ti.
Uporabniški avatar
 solatka
spela* napisal/-a:
Solatka, ura v cilju ni kazala narobe, ampak je kazala čas od začetka prvega teka, to je bil tek na 21 in 42 km. Mi smo štartali (približno?) 10 minut kasneje, torej bi morala od tega odšteti 10 minut. :wink:

Jooooj Špela, kje si bila, ko sem pritekla v cilj, da bi mi to povedala :roll:
Tak je to, ko gre človek čist neveden na eno stvar... :lol: :lol:

Ampak res... niti na misel mi ni prišlo, da bi lahko ura tekla že od štarta maratoncev.
Jooooj no... :lol:
 spela*
solatka napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Jooooj Špela, kje si bila, ko sem pritekla v cilj, da bi mi to povedala :roll:
Tak je to, ko gre človek čist neveden na eno stvar... :lol: :lol:

Ampak res... niti na misel mi ni prišlo, da bi lahko ura tekla že od štarta maratoncev.
Jooooj no... :lol:

Po pravici povedano, jaz te ure, ko sem prišla v cilj, sploh nisem opazila, sem si sama merila čas, uro pa sem opazila šele, ko sem v cilju čakala na prihod polmaratoncev. :D

Sicer pa čestitke vsem nam, je bilo vroče, a nam je uspelo, kajne? :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
No, jaz sem bila res pravi "polžek" še svojo uro sem pozabila takoj ustaviti v cilju od veselja, da sem v cilju. Še dobro, da so merili čas, da je vsaj malo evidence. Čeprav mi čas ni bil pomemben. Ko sem imela v 6 km krizo, sem si rekla, da bom skušala zdržati in izkoristiti vse okrepčevalnice. Edino pod tuš na poti nisem upala, da me ne bi šok vrgel iz tira.Pa me je mikalo, sam sem se bala, da potem ne bo šlo več naprej.Tisto ta veliko uro sem pa tudi jaz videla, ko sem gledela potem polmaratonce in maratonce, ki so tekli v cilj. In si mislila da so to res pravi heroji. In vesela sem, da sem danes samo utrujena, brez kakšnih posebnih bolečin.
Uporabniški avatar
 solatka
Tuš je pa tud mene zamikal. Pa mi je žal, da nisem na hitro se ohladila.
Sem si pa umila roke, ker sem mela lepljive od limon in grenivk (so paaasaaaaleeee med tekom).
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, tole je pa čisto majhen polžek. Skoraj ga ne vidiš. Še malo, pa bo kaj drugega, a ne :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
Ne, ne... tale polžek čaka, da bo zrastel :wink:

Mah... iščem kakega simpatičnega polža, pa nekak nisem uspešna.
OZ. sem (sem našla eno sliko polža na motorju :lol: ) sam je žal ne znam prav pomanjšat.

Itak, pa da bo moj polžek na Ljubljanske maratonu že kaj hitrejši. Sploh ker ne bo tako vroče. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, s pomanjšavami imam pa tudi jaz težave. Ampak, prvi polžek je bil vsaj na skiroju, tale pa čisto sam leze naprej. Upam, da ti bo uspelo spravit polžka na motorju v prave "meje", saj polžki smo vedno hitrejši, četudi brez pripomočkov :wink: . Najpomembneje pa je, da dosežemo cilj. :lol:
 spela*
solatka napisal/-a:Tuš je pa tud mene zamikal. Pa mi je žal, da nisem na hitro se ohladila.

Tisti tuš je bil prav super. Mi je dal energije za .... kakih 700 metrov. :lol: Hvala postavljalcem.
:wink:
 luzr
solatka napisal/-a:Mah... iščem kakega simpatičnega polža, pa nekak nisem uspešna.
OZ. sem (sem našla eno sliko polža na motorju :lol: ) sam je žal ne znam prav pomanjšat.

1.Pixresizer je prgram s katerim urediš velikost slike. http://bluefive.pair.com/pixresizer.htm
2.Sicer je možno to narediti tudi, če sliko shraniš in jo obdelaš v kakem fotoprogramu. Če ga seveda imaš.
Ti dve možnosti odpadeta, če ne moreš/ne smeš sama naložiti programa na službeni računalnik.

Najenostavneje: Če si sliko pošlješ in jo pred pošiljanjem ustrezno pomanjšaš. Emajl program te ponavadi vpraša v kakšni velikosti si pošlješ sliko. Izbereš najmanjšo ustrezno možnost, za avatar.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA