Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 klatez
Iz ene zanimive teme:

jurka_79 napisal/-a:Bravo obema, super sta bila!

Tudi medve s kolegico Mojco99 (ki sem jo slučajno našla kar tu na forumu in se nama je s Klopotcem prdružila na trojkah, ki smo jih mimogrede izvrstno izpeljali, saj smo si bili neverjetno pisani na kožo..) sva zadovoljni, ker sva si celo pot dajali dober tempo in tako kljub vetru in soncu dosegli super rezultat!
:wink:

Klatež, ti pa še kako sliko gor vrži, ker Trio Zupanič ni zastonj poziral :P

Torej:

Slika

Slika

Slika

Bo vredu? :wink:
Nazadnje spremenil klatez, dne 17 Maj 2008, 21:03, skupaj popravljeno 2 krat.
 nenadb
Hvala Klatež. Super so!

PS:
Samo ni Zupančič ampak Zupanič :D (po sponzorju, na katerega še vedno čakamo, da prične z večjim spoštovanjem nagrajevati našo lepoto v teku)
 klopotec
Klatež, imel si srečno roko. Prva je sicer gasilska, drug dve pa zelo dobri športni fotografiji. Čestike fotografu (in modelom).
Uporabniški avatar
 klatez
Bo ime zdaj vredu?
Zgodbo o sponzorju pa poznam... :wink:

Klopotec, sem takšen "srečko", da imam še nekaj akcijskih fotk na zalogi...
Ampak vse ob svojem času...
 klopotec
Ja, če jih imaš še nekaj, potem nisi srečko, ampak znaš. Čakam na "pravi čas".
Uporabniški avatar
 klatez
Evo še nekaj:

Slika

Slika
 klopotec
Eh, to ni slučajnost, očitno si uradni fotograf sponzorja (pol se pa nekaj sprenevedeš al Zupančič, al...ma saj vseeno).
Dobre slikce, dobre. Eden na njej me spominja na čmrlja. Na koncu smo ga družni iskali, ker se je nekje izgubil na progi. Očitno se ni izgubil in se je imel kar lepo (druga slika). Ja, Hana, ni dobro biti hitrejša od moža. Ne veš, kaj se dogaja za hrbtom, hi, hi.

Klatež, pa si ti v Radencih tudi kaj tekel?

Sem pogledal še enkrat. Čmrlj, no ja, mogoče bolj meduza.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
hvala, klatež. res lepe fotografije. ovekovečil si nas za vedno.
v imenu vseh "zupaničev" te zaradi posebnih zaslug proglašam za častnega člana naše ekipe. :cast:
Uporabniški avatar
 Mojca99
Trio Zupančič, moje čestitke - res ste fenomenalni :cast1: . Me veseli, da smo se včeraj na poti skozi tisto njivo do grozno zasedene picerije spoznali :D, pa da se niste zgubili :wink:

Lep dan še naprej

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA