Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

klopotec
INOT napisal/-a:Fasciniral me je rezultat naše forumke:

http://www.timingljubljana.si/Rez_cat.a ... 92&cat=174

Pri 81. letih... :D :cast1:

Tako, da nimamo kaj jamrat :D

Mene fascinirata rezultata obeh na tvojem seznamu, ne glede na pripadnost.
To me utrjuje v misli, da moram tečt, dokler bom živ. Začel sem pa zato, da bi doživel še drugih 50 let.
Obema iz tvojega seznama lepa hvala.
Uporabniški avatar
 bosti72
Prvo resna pohvala, res pohvala organizatorju za super okrepčevlnice :clap:(bravo) ker brez njih bi se mogoče danes že poslovil pri 10 km.......Vročina , veter in delna utrujenost iz Trsta in trojk so naredili svoje...do cca 7 km je slo vse kot po maslu potem pa Bum...noge niso več ubogale, vročina neznosna in včasih si človek kar zaželi da malo zapiha veter....no ko je pa zapihal me je pa vse minilo :lol: in sploh nisem vedel a bi še tekel ali hodil...in ohrabrujoča je bila vsaka nova okrepčevalnica kjer sem si malo oddahnih in nabral novih moči seveda do naslednje okrepčevalnice. Pa na koncu o bili tudi obiski tušov na progi obveza.... :lol: ....in na koncu vse čestitke tudi tekačem na 42 km saj so bili občudovanja vredni, da so se pred ciljem obrnili in se podali se v en boj z naravo in samim seboj :clap: .....no moj čas na koncu netto 1:46:16 ...
Uporabniški avatar
 Sebi
Zmagala sem na celi liniji:
- prvič po dolgem času odtekla cel tek brez obiskov grmov ali česar koli, kjer se da na tak ali drugačen način opravljati fiziološke potrebe (velike) :piti: ;
- izboljšala svoj PB na polmaratonu za cele 3 minute - sedaj znaša 01:50:15 :juhuhu: ;
- si pritekla 2 velika žulja :cenz:

Organizacija super, družba še boljša. Kaj lahko hoče človek še več?
Uporabniški avatar
 Miroslav
Lep pozdrav!

Letos sem bil prvič v Radencih in vse pohvale organizatorjem. Brez njih ne bi zmogel mojega maratona (42 km).

Tudi ljudje ob poti so bili prijazni.

Dobro okrevanje vsem tekačem.
Se vidimo drugo leto!

Sedaj pa priprave na Maraton Celje - Logarska dolina.

:D :D
Uporabniški avatar
 TomazSimec
Za mano je tretji polmaraton v mojem prvem letu teka. Z gotovostjo trdim,da tudi najtežji :o. Ker sem bil prvič v Radencih nisem vedel, kaj naj pričakujem :? - doleti me soparno vreme z močnim vetrom v prsa v drugem delu proge. Še enkrat pohvala organizatorjem za število okrepčevalnic :) na progi, brez njih in osvežilnih tušev ne bi zmogel do svojega PB ki sedaj znaša ponosnih :P 1.28.08. hvala lepa ekipi TF za dobro vzdušje na poti v Radence. LP
 klopotec
Bil je lep dan, lep tek. Mene ni motila vročina, niti veter, čeprav sem se ga zjutraj malo bal.

Dobro sem tekel, zadovoljen sem sam s seboj. Rad bi pa pohvalil PREKMURCE, ki so nas celo pot vzpodbujali, ploskali, igrali. Tišinska godba, hvala vam, se mi je zdelo, da igrate samo meni. In hvala Sončki, s katero sva se tako fajn pogovarjala kar nekaj kilometrov. Lepo tečeš Sončka.
Zadnji kilometri so res bili v veter, kar močan veter, ampak bodo prišli tudi teki, ko nam bodo v zadnjih kilometrih vetrovi pihali v hrbet.

Semjul, nisem te mogel poiskati, očetu sem popoldne obljubil košnjo trave.

Mojca99, bila si odlična, Jurko sem pohvalil osebno (že razmišljam o tistem teku četvork v Velenju, če bomo Juko ukradli triu Zupanič. (prestopni rok se začenja in naša mama pravi, da lahko pospeši še za kakšno minuto.)

Jelka Vbnjak, čestitam za maraton. Sila si in krasnega vnučka imaš.

MiroR, če ti je uspel PB, čestitke. Naj mi drugi ne zamerijo, ampak kolikor te spremljam, si mi prototip vztrajnostnega tekača. Zdravko, eh, o njem je vse jasno.
Res je bil lep dan. Joj, 5trco sem pozabil. Upam, da se ji Prekmurske ravnice niso preveč zamerile zaradi smradu iz prašičjih farm ob tekaški progi. Na par mestih je kar močno smrdelo. Ampak brez nič ni nič, škoda je le, da vrli Prekmurci to vohajo vsak dan, mestna gospoda pa uživa ob pečenoh šniclih. Res bi bila zanimiva reakcija Ljubljančanov, če bi eno farmo z ene 1000 prtašiči postavili v centru Ljubljane, ali Maribora. Mater bi zagnali vik in krik. Ah spet smetim. Ne mi zamerit, klopotec pač.

Res je bil lep dan, se vidimo na Pohorju.
Uporabniški avatar
 vencelj
To je bil moj drugi maraton in prvi v Radencih. Opozorila glede proge, vročine...v Radencih niso bila iz trte zvita, tako seveda PB-ja ni bilo (ga niti nisem pričakoval), cilj (zgolj preteči maraton) pa je bil dosežen. Toliko bolj pa sem zadovoljen z uvrstitvijo- 31. mesto absolutno, 25. mesto med SLO maratonci, 3. mesto v kategoriji. Čas 3:15:23 neto, 3:15:30 bruto.
Čestitke vsem tekačem za premagane razdalje, posebno še tistim, ki jih je prizadevanje na progi pripeljalo na zmagovalne stopničke... :clap:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 marathon95
Preživeli smo još jedne tople Radence. Moj mali jubilej 20-i put na polumaratonu u Radencima.
Hvala Tiniju koji me je šlepao i da sam ipak došel do cilja, Samjulu na mrzlom pivu u cilju i pozdrav svim forumovcima koje sam danas prvi put videl i upoznal.
Rezultat nije naročiti, ali nakon viroze i problema zadnja 3 tjedna i to je dobro
Pozdrav svima dok se opet ne vidimo u malo većem broju, ak ne prije na LM
Uporabniški avatar
 Radolca
Malo preveč sem pričakoval od sebe :?
Organizacija super, vreme za tek pa ni bilo ravno ena A.
Štartal sem na PB pa sem takoj po treh kilometrih uvidel, da danes PB ne bo dosegljiv ne noben način. Po prihodu v cilj sem bil malo razočaran nad rezultatom, po pogovoru s prijatli in prijateljicami, kolegi in kolegicami, TF furumovci in TF forumovkami,...... (ob pivu seveda :toast: ) pa sem spoznal, da bolje kot sem tekel, ne bi mogel.
Organizacija pa tako kot vsako leto na najvišjem nivoju (Razen iz zadnjega tuša je nekam malo teklo :shock: )
 gibson
Moj prvi maraton in zdaj se zavedam veličine tega.
Tudi jaz sem pričakoval boljši rezultat, ampak sem kaj hitro ugotovil, da bo velik uspeh da se le "pretepem" skozi.
Hvala meni in vsem navijačem ob progi! :clap:
Čestitke vsem tekačem na maratonu.:cast:
Čas 3:59:12 :?
Nazadnje spremenil gibson, dne 18 Maj 2008, 09:37, skupaj popravljeno 1 krat.
 AinE
Prvič sem tekla polmaraton v Radencih. Bala sem se vročine in tudi ravnica name ne deluje ravno spodbudno. Ampak ni bilo tako hudo, kot sem pričakovala. Med tekom nisem imela nobenih problemov, kriz, veter je nekoliko omilil vročino, okrepčevalnice pogoste in vode dovolj, tudi tuši ob progi so zelo prav prišli.
Posebej čestitam vsem, ki ste ob takih pogojih pretekli cel maraton.
Prijetna družba na avtobusu in dobro kosilo :arrow: Bojan, hvala za trud.
Se vidimo na naslednjem "izletu" TF,
E.
Uporabniški avatar
 Mojca99
klopotec napisal/-a:Mojca99, bila si odlična, Jurko sem pohvalil osebno (že razmišljam o tistem teku četvork v Velenju, če bomo Juko ukradli triu Zupanič. (prestopni rok se začenja in naša mama pravi, da lahko pospeši še za kakšno minuto.)

Hoj Klopotec, hvala za čestitke! Iskrene čestitke tudi tebi, pa gospe Klopotčevi tudi. Jurka je pa itak zakon - po tistih ravnicah me je gnala, da je Garmin komaj tempo dohajal merit :D

Tek četvork je pa odlična ideja :D Nekaj v stilu kvartet Korenček 2x+?

Veliko počitka danes vsem :wink:
Uporabniški avatar
 damajanty
Hoj tf-maratonci!

Čestitke vsem! Sem vas videla kar precej (majice poskrbijo za prepoznavnost). V Radencih je bila tokrat poraba vode na postojankah precej večja kot ponavadi :wink:. Taboriščni tuši so bili prav hecni, sem se morala najprej pošteno nasmejat, preden sem vstopila. Organizatorji bi lahko ob priliki prišli na idejo, da nam dajo v vrečko KOPALKE. Jaz bi z njihovo reklamo z veseljem paradirala na plaži al pa še isti dan na bazenu :wink:.
Uporabniški avatar
 Wega
Za začetek zamudil štart potem pa je šlo kar dobro. Ni mi sicer šlo pod 2 uri ampak vseeno v redu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA