prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 bobsaap
Sprašuješ mene?

To kar imaš na Garmin strani lahko tud na naši firmi dobimo (če seveda tudi oni imajo na zalogi) ... tako da, povejte kaj bi želeli in se bom pozanimal in sporočil ceno.
 bobsaap
Pišem Vam iz službe,...vsem ki si uro želite,...

Če bi naročili do 5 kosov bi bila cena 315€, od 5-10 kosov bi bila cena 307€, če bi pa vzeli več kot 10 kosov pa bi Vam uro ponudili pa 300€.

Cena je nastavljena zgolj za VAS - TF-jevce in v primeru, da se Vas zbere dovolj veliko število se mi oglasite,...!

Lep pozdrav.
 iqfree
Živjo !

Vsak, ki je tekel trojke, je dobil kupon za 15% popust, če se ne motim. Najenostavneje je iti tja in 339.99/1.15=295.65 €.

Razlika je za pivo ali dva, samo kompliciranja je manj.

Če ima pa kdo kakšne druge kupončke z večjo številko poleg %, se pa javim, da jih pokurimo ;)

Zanimivo bi bilo naleteti na tisto akcijo kupiš dva vzameš tri in se najdemo trije s tole urco in je popust 33% :shock:

lp,
Tone
 zappa
iqfree napisal/-a:Živjo !

Vsak, ki je tekel trojke, je dobil kupon za 15% popust, če se ne motim. Najenostavneje je iti tja in 339.99/1.15=295.65 €.

lp,
Tone

Pa še kakšen pir zraven :wink:

339.99 minus 15% je 288.99
 iqfree
:oops:
men na blagajni rečejo...sem se zatipkauva :)

Ja je že skor runda :)
Uporabniški avatar
 klatez
iqfree napisal/-a:...Zanimivo bi bilo naleteti na tisto akcijo kupiš dva vzameš tri in se najdemo trije s tole urco in je popust 33%...

Ja, takole so na sosednjem kolesarskem forumu kolesa za 1.500 EUR/kos kupovali...
Če ne bo Hervis kaj spremenil pri teh akcijah in če se komu preveč ne mudi, je to vsekakor najugodnejša varianta - slabih 227€...
Pri takšnem nakupu sem tudi jaz zraven...

Je pa fajn, da so začeli Garmine v Hervisu prodajat...
 bobsaap
Potrudil sem se in Vam poiskal dobro ceno,...verjame pa, da bote kupili tam kjer Vam je ceneje,...!

Pa obilo hitrih kilometrov Vam želim,...! :D
 bobsaap
klatez napisal/-a:
iqfree napisal/-a:Če ne bo Hervis kaj spremenil pri teh akcijah in če se komu preveč ne mudi, je to vsekakor najugodnejša varianta - slabih 227€...
Pri takšnem nakupu sem tudi jaz zraven...

Je pa fajn, da so začeli Garmine v Hervisu prodajat...

Takšna cena je krepko pod nabavno ceno in če si Hervis to privošči potem ga bojo krepko po minusu tolkli,...seveda pa, vse je odvisno od njihove politike,...!
Uporabniški avatar
 Bor
iqfree napisal/-a:Živjo !

Če ima pa kdo kakšne druge kupončke z večjo številko poleg %, se pa javim, da jih pokurimo ;)

Zanimivo bi bilo naleteti na tisto akcijo kupiš dva vzameš tri in se najdemo trije s tole urco in je popust 33% :shock:

lp,
Tone

evo izgleda da smo že trije:
-iqfree
-klatež
- bor
samo še na akcijo počakamo....
a kdo kej ve kdaj se obeta?
 MajaM
Živjo!
Nisem sledila vse debate; vendar sliši se dobro. Zanima me Garmin 405 in razmišljam o nabavi. Cena se mi zdi še malo visoka. Tako kot Garmin 305 je bil še pred pol leta pošteno zasoljen; sedaj pa...

Za dobrih 300 € bi 405 tudi jaz kupila.

Bom bolj pridno sledila debati. :oops:

LpMajaM
 JAG
Ja, tudi jaz bi se z veseljem pridružil, kaki poceni varijanti...

Zaenkrat bi bil pa tudi s kuponom za 15 % zadovoljen. Tak, da če ga kdo slučajne ne namerava izkoristiti, se toplo priporočam...
Uporabniški avatar
 javaman
:cry: zakaj pa jaz nisem dobil KUPONČKA!?!
28 km za nič...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA