Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 cyc
@vidkul: ti ko si bolj taborniške sorte ... veš za kak dober lokostrelski klub, kjer bi se dalo poskusit s sestavljenim lokom streljat, po možnosti s takim za levičarje? :)
Jaz sem čuden, pa me orožje zanima ... in lokostrelstvo me že precej časa grabi. ;)
Uporabniški avatar
 vidkul
hmmmm :? :?
Res da imamo 2 loka tudi v nasem rodu samo nista zelo močna mislim da imata okoli 18-20 funtov moči. Žal smo mi kot tudi večina rodov ravno v lokostrelstvu najšibkejši.
Najbolje da pogledas na stran od lokostrelske zveze. Vem da imajo eno vadbišče blizu Mosteca ob Večni poti, eno pa je v Bizoviku. Kateri klubi pa so to se mi ne sanja.
Druga tvoja posebnost pa da bi rad lok za levičarje :) Sam sem desničar in sem vedno streljal z lokom kot levičar (težave z vidom). Mislim da se bos moral kar navaditi na loke za desničarje (kruto je življenje).
Stran od LZS http://www.archery-si.org/ in forum http://www.archery-si.org/forum/

Vprašaj in bo vidu.

lp Vid
Uporabniški avatar
 cyc
Ne, nič se ne mislim privajat na lok za desničarje, ne samo da sem levičar, tudi levo oko je dominantno, tako da ... loki za levičarje se dobijo, imajo pač osrednji del drugačen. Sem se že pozanimal pred časom in potelefoniral v eno trgovino v Kranj.
Res je pa, da se to pač posebej naroči, ker je bolj redko. Bi pa rad parkrat prej probal, da ne bom po nepotrebnem metal stran $$$ za opremo. :?
Uporabniški avatar
 vidkul
cyc napisal/-a:Res je pa, da se to pač posebej naroči, ker je bolj redko. Bi pa rad parkrat prej probal, da ne bom po nepotrebnem metal stran $$$ za opremo. :?

Potem je boljš če pokličes v Postojno v Mins, oni delajo loke. Verjetno bi ti dali tudi kakega za probat in so zelo prijazni. Prodajajo pa tudi rabljene loke, tako če bi imel srečo bi lahko mogoče za začetek kupil rabljen lok.
http://www.mins-klub.si/

lp Vid
Uporabniški avatar
 tamy
heh,levicar si?enako enako-z razliko,da ne maram loka :--( no,ampak vseeno sem zmeraj kar dobro zadela v tiste okrogle pisane krogce(kaksni so pa lahko krogi,ce ne okrogli?)
no,cyc,saj imas ze motor,kaj bi se rad? :hello:
Uporabniški avatar
 vidkul
tamy napisal/-a:ampak vseeno sem zmeraj kar dobro zadela v tiste okrogle pisane krogce(kaksni so pa lahko krogi,ce ne okrogli?)
no,cyc,saj imas ze motor,kaj bi se rad? :hello:

Imas tudi 3D tarce :twisted: in premikajoče se.
Uporabniški avatar
 cyc
tamy napisal/-a:no,cyc,saj imas ze motor,kaj bi se rad? :hello:

Marsikaj.

Če hočete wishlist - HK MP-5N recimo je OK zadevica. :twisted:
Uporabniški avatar
 cyc
vidkul napisal/-a:Potem je boljš če pokličes v Postojno v Mins, oni delajo loke.

Ma, jaz ne bi klasičnega loka ... sestavljen lok mora biti, tak kot je treba! :D Lep compound, recimo 60-funtni bo OK. :twisted:
Uporabniški avatar
 cyc
Tipično ženske, mislijo da mora biti vse po njihovo in kot bi one rade :evil: :twisted:
Uporabniški avatar
 vidkul
cyc napisal/-a:
vidkul napisal/-a:Potem je boljš če pokličes v Postojno v Mins, oni delajo loke.

Ma, jaz ne bi klasičnega loka ... sestavljen lok mora biti, tak kot je treba! :D Lep compound, recimo 60-funtni bo OK. :twisted:

joj :nono: a ni to za začetek malo prevec :shock:
samo mislim da za compounda rabis orozni list, nisem pa ziher.
Uporabniški avatar
 tamy
vidkul napisal/-a:
cyc napisal/-a:

joj :nono: a ni to za začetek malo prevec :shock:
samo mislim da za compounda rabis orozni list, nisem pa ziher.
da mu ga slucajno ne bi priskrbel!!! :bum: :ignore:
Uporabniški avatar
 vidkul
Prej ga bom kam napotil. Sajpravim da ne vem kaj dosti o lokih itd., več izkušenj pa imam o šotorih :D

lp vid
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA