Hoj,
Samostojni, res vsaka čast. Mislim, da bi se vedno našel nekdo, ki bi ti pomagal, če bi se tudi tebi kaj takega zgodilo. Vsi pač ne morejo naenkrat pomagati. Naj povem, da sem tudi sama želela zadnja dva kilometra pospešiti, pa se mi je začelo malce megliti in sem odnehala. Rezultat pa res ni tega vreden, pa tudi sama nisem Helena Javornik
Cel dan je bil pravzaprav kot en privid. Začelo se je že ob 4 zjutraj, ko se je bilo treba odpraviti na avtobus. Na avtobusu je bila prižgana luč, ki je bila malce moteča. Obivankenobi je sicer pomirjevalno šepetal, a vseeno so luči zmagale in nisem mogla zaspati.
Potem smo prleteli v Radence, se začeli pripravljati na tek in že leteli na štart.
Raziskovalec, Laufer, MojcaZ in jaz smo imeli izdelano neubranljivo taktiko, ki pa se je razpočila kot milni mehurček, ko sem začela 5 min. pred štartom brezglavo iskati stranišče.

Ostala sem brez partnerja med tekom in brez prijetne družbe ter se na pot podala popolnoma sama, tako da zelo dobro razumem Mašine občutke.
Do 4 km sem se jezila, bila zmedena in hotela že odnehati, potem sem ze zbrala in tekla, kot švicarska urca. He he.
Ja, Klopotec, lepo sva skupaj odtekla par kilometrov.
Srečala sem veliko TF-jevcev. TF
Konec e bila res ena sama kalvarija. Kot sem že omenila, se mi je malo tudi vrtelo... A prišla sem do konca
Potem kosilo in kopališče.
Pa pot domov.... Obivankenobi je zopet šepetal, a sem mu tokrat raje prisluhnila.

Mah, heca je bilo res veliko.
Res vas je bilo vse skupaj lepo videt.
Uživajte še naprej,
Irena