Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kljub drugačnim sklepom, sem našel luštkan downhill maraton, mal naprej od Innsbrucka (tega letos zaradi nogometa ne bo).

Torej, teče se z ledenika, če prav razumem je po celotni progi asfalt, štart na 1700 m, cilj na dobrih 700. Štart je že ob pol desetih, tko da pretirane vročine vsaj prvi del proge ne bi smelo biti.

Na voljo tudi polovička in četrtinka.. Povezava

Bi šel še kdo?
Uporabniški avatar
 Laufer
Zanimiva zadeva, bi bil kandidat za tole stvar.
Uporabniški avatar
 klatez
He, he Aleš - ti pa najdeš... :wink:

42km "niz brdo"... Fajn vam bo "nabilo" noge...
Uporabniški avatar
 bobr
Hm tole še mene mika. Laufer hvala za namig ;)
Kako kaj planirate prevoz? En dan prej gor in tam v miru prespat?
Uporabniški avatar
 klatez
Fantje in dekleta (tisti bolj novi) - čisto resno:

NAJPREJ OBVEZNO PREBERITE NA FORUMU ŠTORIJE O TIROL SPEED MARATONU...
Uporabniški avatar
 raf
ker sem laik predvidevam, da je 42 km oziroma tudi če je samo 20 km po hribu navzdol totalni samomor za tvoja kolena. To verjetno tečejo modeli, ki se zavijejo v tisto napihljivo bunko in potem pridejo v dolino skorja brez poškodb.
Uporabniški avatar
 Laufer
klatez napisal/-a:Fantje in dekleta (tisti bolj novi) - čisto resno:

NAJPREJ OBVEZNO PREBERITE NA FORUMU ŠTORIJE O TIROL SPEED MARATONU...

Hvala za obvestilo.
Polovička bi bila zanimiva. Učimo se na izkušnjah. Ena izmed takih je bil moj prvi uradni tek (dehidracija pri 2 st C - tek v Dolskem pozimi), tako da Radenci včeraj niso predstavljali noben problem glede tega.
Vreme pa je tako ali tako nepredvidljiv faktor pri teku. Enkrat vroče, drugič mrzlo, potem dež, veter v prsa, .... Meni bolj ustreza toplota kot pa mraz.

Mislim, da je vredno doživeti tudi to izkušnjo. :D
Uporabniški avatar
 ales
Joj, da ne bo zgledal, da koga preveč prepričujem v tole..

Mene mika, OK, priznam tudi zaradi želje po rekordu, res pa do sedaj še nisem imel težav zaradi teka navzdol, nasprotno, sem na štafetah Ž.Kapla-Preddvor zabeležil moje daleč najhitrejše kilometrske čase. Pa tudi izkušnja Speed (pol)maratona v Insbrucku je že za menoj. Naslednje tedne se mislim parkrat zapeljat na Jezerca in odtečt v dolino (kar je bistveno bolj strm tek od načrtovanega).

Za Pitztal pa imam namen iti vsaj v soboto zjutraj, še raje v petek popoldne, se da zdajle najeti apartmaje za spodobnih 20€/osebo, tko da si ga bom prav kmalu rezerviral.

Sem pa ugotovil, da je težje kot sotekača, dobiti nekoga, ki bi šel tja samo navijat (in zjutraj peljat na štart). No, ampak tudi to bomo uredili, a ne?!

p.s. Aja, da ne pozabim: Vse skupaj je na voljo tudi kot štafeta. Če se prav spomnim, smo enkrat sanjali, da bi TF sestavil eno 2.40 štafeto..
Uporabniški avatar
 bobr
Ales jaz sem ZA hitro štafeto. Če nas ne bo dovolj (baje nas mora biti 4) bi šel polovičko. Za celega še nisem pripravljen. Klanec dol tudi meni sede kar sem opazil na polovički do trsta.
Za prevoz in nočitev se slišimo. Support team? Že lobiram doma ;)
Uporabniški avatar
 Damijan
Takšnale zadeva zna biti sicer ful luštna, Jodlarija je na tistem koncu itak fenomenalna, toda: ne mislit, da "daš v ler, pa samo leti". Gotovo bo vroče, morda celo utegne pihati, predvsem pa: brez ustreznih treningov teka nizdol bo nekdo, ki ima apetite po PB, ostal morda razočaran. Priznati pa moram, da me prav zanima in komaj čakam na poročila po prireditvi.
Uporabniški avatar
 klatez
A ti pa ne boš šel? :roll:
Uporabniški avatar
 Damijan
Morda marca '09, kam nad 2000 m, s smučkami. Hintertux preverjen,
Stubaier že dolgo vleče, pa še bi se kaj našlo.
Uporabniški avatar
 ales
Mene mika predvsem samostojni maraton, tista ideja o hitri štafeti bo pri meni realizirana kdaj v prihodnje. Počakam še kak teden, potem pa glede na zanimanje rezerviram apartma nekje blizu cilja. Premišljujem kdo bi še šel tja-MatjažV in tini sta takrat v Bosni, Lojze ne teče več tko dolgih, hmmm, mogoče Roky1, al pa hitri tekači AK Stražišče..

Se pa danes popoldne prvič odpravljam na trening spusta. Avto bom pustil nekje pri Stiški vasi, pol pa s kolesom do vrha, tm ga bom zaklenil in tek v dolino. Če še koga mika in ima čas-se lahko dobimo ob treh pri Tonač..
Uporabniški avatar
 bobr
Škoda, jaz sem bil zagret za štafeto :(.
Laufer a ti greš vseeno na polovičko?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA